Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Сумніваюсь, що він взагалі б щось дав синім то кольором...

2. urdoma

urdoma Well-Known Member

АААА - если еще час - тогда есть время обдумать ... окей ...
    Ждем Хиспа... не хотелось бы никого вешать в первый день - пока поменяю голос за Хиспа - мало ли что, вдруг инет заглючит ...

3. hunter

hunter мандрівник

ти ж кажеш шо тобі не подобається Щаслива, а на мою думку вона мирна, і ти захищаєш Хіспа, який на мою думку не є мирним, нафіга віддавати голос впустоту?

БП - великий пост. (чому "Б" - Бо по русски)

ми ж червоним голосуєм...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Було 4 голоси проти Хіспа, 3 проти Щасливої. Якраз твій голос зараз робить значну перевагу в сторону Хіспа. А могла б пробувати запобігти зливу.. Бо ясно що в перший день мафи свого не дадуть повішати, а значить зараз висить мир.
    Для мене поки що мафи: Любімая, Щаслива, Христя. Голосую проти Щасливої, бо зливати голос на Любімую чи Христю не бачу сенсу.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

в нас не голосують за! В нас голосують проти!!!

6. urdoma

urdoma Well-Known Member

Сашка, в ком ты сомневаешься - в себе? :)))

7. hisp

hisp Well-Known Member

И я тебя попрошу - не голосовать за меня красным цветом :))
    *Тут тебе не ХФ - кто-то виснет всегда.
    Канешна, что не так?
    Ты прелестна как всегда :)
    Только "забыла" одну деталь - мафы (почти) не знают друг друга сейчас. Значит все эти "логические выводы" по крайней мере безосновательны.
    *оставлю завет - повесьте Нирванку за меня :)))

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Любі мої, виділяємо голоси червоненьким кольором, інакше я їх не зарахую :)

9. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Я про це перший писав, а ти мого посту неначе і не помітив... Або просто помітив, і написав те саме своїми словами...

Дивно, що ти стверджуєш, неначе хтось мною маніпулює - здається, це я перший зауважив, що твоя поведінка дивна і підозріла.
    Чи може людина Б, яка повторила пізніше думку людини А, маніпулювати людиною А? Хіба це не суперечить примітивній логіці, яка, як ти стверджував, є суттю моєї гри?

Я мав на увазі зовсім інше. А саме те, що вони однаково поводяться і погоджуються на деякі кандидатури.
    Прочитай вище. Я про це питав Хантера, але так і не допитався. Він не відкрив своєї кандидатури мафа №1.

Ти мене неправильно зрозумів. Я стверджував, що мафи спалилися, котячи необгрунтовані бочки, роблячи це часто, і часто змінюючи свою думку, котячи чергову бочку на зовсім іншу людину; раптом починаючи захищати людину, на яку ще декілька секунд, хвилин чи годин назад котили бочку і тому подібне.

10. ovod

ovod Well-Known Member

тепер поняли чого я пишуся під кінець? :haha:

11. urdoma

urdoma Well-Known Member

Я поняла, что у вас голосуют только против - кровожадные ... :haha:

Нирванка, как ты насчитала 4 против Хиспа, когда я насчитала - 5 голосов и 4 - против Щасливой ... Не хочу голосовать против Щасливой, а придется ... хочу сегодня быть доброй ... :preved:

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Овод, ты - самый умный и сообразительный ... :)))

12. hunter

hunter мандрівник

Любімая на першому місці, ти прочитала чому вона не писала???

кароч, пішов обідати...

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А можна якось перевірити чи патлатус реальна людина, з плоті і крові??? :haha:

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Який зараз розклад??? Хто висить???

14. urdoma

urdoma Well-Known Member

Есть, товарищ генерал!!!! ;)

15. ovod

ovod Well-Known Member

....................

16. Masini

Masini Well-Known Member

Все, я успокоилась. Снимаю голос со Счастливой. Идите читайте ее предпоследний пост

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, забула за то..
    А чо голосуєш проти мене? Вважаєш, що мафи тебе зливати не можуть? Чому? Мирний саме б так і вважав. Знач ти не мирний.
    Хісп.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

блііііннннн.... 5/5.... Висить Хісп... Але, коли він сам не переголосовує, то який сенс його витягати????

19. ovod

ovod Well-Known Member

дякую... хоть хтось оцінив.....

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

5 голосів - це з голосом Любімої. А на той момент, коли вона голосувала, було 4 голоси.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)