Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

хіба було б цікаво,якби всі грали однаково?;)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нарешті добралась до компа. Думала, що вдень все перечитаю, але згадала, що мені треба було відмітитись на біржі праці, тож прийшлось туди пертись. А потім знайома попросила зустрітись, тож ніяк не вийшло. Не встигну за 40 хв перечитати 500 дописів.. Ну, попробую..

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я так розумію, ніхто не проти продовження дня?
    Тоді день продовжено до 22.00

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Хорошо, это повод её вешать?? Заметь не потому что она потенциальный маф, а потому что играть не хочет ( по твоим словам). Давайте тогда всех вешать кто не устраивает, кто не по теме пишет много, кто ноет что б его повесили, кто ноет, что ему не интересно. Какой тут процесс игры нафиг?

5. Masini

Masini Well-Known Member

Було б цікаво, якби всі грали

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Контраст, мне надоело заниматься пустой полемикой. Ты абсолютно не читаешь, что я пишу. А мне тогда абсолютно не интересно разговаривать с тобой на эту тему.

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

а ты читаешь?? был прямой вопрос
    какое отношение имеет её игра к её повешению?? некуда голос слить???

Вообщем забудь, нельзя так.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Иди читай, что я пишу!!! Я уже 15 раз на этот вопрос ответила!!! Всем!!! По очереди!!! Меня уже просто даже за*бало на этот вопрос отвечать!!! А ты мне задаешь его снова!!!

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Цікаво... Хісп висить, а голос не міняє....

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Взагалі брєдово...

9. ovod

ovod Well-Known Member

певно мир... так як я того разу...

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тоді це дурниця! Бо ж якщо він мир, то це не самопожертва а сама що не є дурня! Краще з його боку намагатись повішати когось іншого, хто буде миром з меншою імовірністю ніж він сам (меншою за 100% для нього - а це будь-хто)....
    А, якщо він маф, то теж дурниця, б вважай, що здається ще на початку гри...
    То що це? Понт? Показати що ось я який... мені пофіг, що ви мене вішаєте????

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Взагалі блін!!! Кінець дня!!! І всі тут кричали весь день... Лишили голоси і змились!

11. ovod

ovod Well-Known Member

а може він мирний маф.... так як я того разу помагав мафам помагав....

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

ше година.... начальник заставив працювати на годину довше)))))

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Короче, не знаю, що тут до чого.. хай буде хісп, бо бачу, що від мене тут мало що залежить...

13. ovod

ovod Well-Known Member

восьмеро на форумі....

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

правильно, щоб не мучився....

14. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Ти з кимось мене явно плутаєш... Або навмисне щось вигадуєш...
    Я ніколи не був фанатом НІМ.
    Хоча свого часу мав багато дівчат-фанаток НІМ. Одній з них присвятив кавер на одну з пісень НІМ, але щоб я був фанатом... ображаєш:bad:

15. hisp

hisp Well-Known Member

Знаете, я посмотрел и думаю, что мог бы пригодиться))
    Но посмотрим на это со стороны - если я поменяю голос - это даст "основание" для перекидывания, накидывания голосов нескольких человек. И это сделает подвес окончательным.
    Так что лучшее, что я могу сделать - это ждать пока кто-то отрезвеет или, может быть, сменить голос в последнюю минуту.
    Это все, очень чисто :)

16. urdoma

urdoma Well-Known Member

Нирванка ...
    успела?

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хіспа добивають... Хісп мовчить...

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Ще година дня.

18. urdoma

urdoma Well-Known Member

Добрый вечер - только переступила порог - пока включила комп, пока загрузился ...
    голосовала не глядя, только чтобы не нарываться на автокилл - первого по списку и "за! ...
    Сейчас сяду все читать ... Пока посмотрела - вроде мой голос никакой особой роли не играл ...
    Тут котэ мявчит еще - кушать просит ...

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти сам зрозумів, що сказав???

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Супер! :good:

Переглянула хід голосування, галопом перечитала дописи з голосами. Випишу дещо, може потім пригодиться, як буде відомо результат голосування.

Голос Христинки проти Хіспа на момент, коли було: 2 проти Щасливої, 2 проти Деріела, 3 проти Хіспа.
    Деріел голосує проти Щасливої (останній голос), коли є 2 голоси проти Щасливої і 3 проти Хіспа.
    Щаслива голосує проти Хіспа, коли є 3 голоси проти Хіспа, 2 проти Деріела і 3 проти Щасливої.

Висновок: якщо Хісп - мир, то Христинка - маф, Деріел під питанням (якщо маф, то виводить Щасливу в лідери, тоді вона - мир), Щаслива - маф.
    Якщо Хісп - маф, то мафом навряд чи є Деріел, бо голос Деріела проти Хіспа був тоді, коли вже було 2 голоси проти Хіспа. Свого б не ризикував так голосувати.

З пояснень щодо голосування тільки в Сашки побачила щось толкове. Решта в стилі "а, хай буде він", або якісь дивні пояснення.

Йду ще читати, щоб визначитись з голосуванням.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)