Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Так тепер дивимось по хлопцях.....

Патлатік......не схоже на мафа,радше наївність....
    Астрал...........ще не визначилась,логічно мислить
    Не розумію до чого та *комедія* Даріела...:wacko:
    Сашка адекватний....
    Овод є Овод:))
    Хіспу нє вєрю.....і навіть та качка мене не переконає
    І Хантер....странноватий тіп....так всім вірить(і Щасливій і Нірванці)хоча то може досвід.....ще не роблю остаточного висновку

2. Masini

Masini Well-Known Member

Хисп, голосуй за Счастливую, сделай хоть один шаг для спасения своей попы и посадки неактива

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я взагалі проти повішання людини, яка не встигла включитись в гру. Не треба вішати Щасливу чи Нірванку. Та ще й в перший день!!!

4. hisp

hisp Well-Known Member

Спасение моей попы мне наиболее безразлично. не то что тебе))
    Я не писал ничего такого, что могло быть вопросом веры.
    О чем ты?

nirvanka - обещалась вчера отписать. сегодня была на форуме и не мало, но сдержать обещание не удосужилась.

5. Masini

Masini Well-Known Member

Она не хочет включаться. Она прямым текстом говорит, что ей лень читать болшие посты и просит писать поменьше. Она прямым текстом говорит, что не будет специально появляться, будет только приходить голосовать. О чем тут может идти разговор? Давайте повесим Хиспа, давайте повесим Дэриэла, только потому, что она не успела включиться в игру, а они успели. Бред...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Ну и ладно

6. hunter

hunter мандрівник

написав БП, і стер, робіть що хочете, голос не поміняю!

пішов, буду перед 9ю якшо встигну!

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дивно, як на тебе, вішати людей не виходячи з їх поведінки, а з активності!! А що краще перевішати мирних, які ще не заграли і дати жити мафам, які плещуть язиком добре??? БРЄД!!!

8. hisp

hisp Well-Known Member

Какие в попницу могут быть выводы о поведении в первый день, когда даже мафы друг друга не знают? На основании чего?

9. Masini

Masini Well-Known Member

А какая у нее повединка? Как я узнаю кто она, если она нихера не пишет и не собирается этого делать? Я вообще считаю, что она маф вместе с Хантером!
    Хочешь мафа сегодня повесить? Окей. Давай, говори, кто маф, приведи аргументацию, будем вешать. И не дай бог активного мирного повесим!

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну що ти мелиш? А на підставі чого ти надалі висновки робитимеш? Вже 26 сторінок зписано. І серед того флуду можна виловити, якщо не докази, то хоча б певні нотки... І скласти враження якесь.
    В мене просто після прочитання дописів лишається якийсь фон... Це на рівні підсвідомості... Якось передається тон гравця, його почуття... Відчувається, коли він переграє чи навпаки побоюється і т.д. З цього всього і складається якась картинка. А вішати когось, бо не хочу вішати іншого, щоб саме з ним пограть - дурість. То може іншим і не записуватись в гру??? Створіть собі, блін, private party......

11. Masini

Masini Well-Known Member

А чо за Нирванку не проголосовал, а? Ты же так идейно ее пытался слить! Так давай! Или увидел голос Хиспа и передумал? Что случилось????

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тебе, наприклад. А?

13. Masini

Masini Well-Known Member

Б
    Ты у меня разрешения спрашиваешь или что? Хочешь - вешай, не хочешь, не вешай. Если ты считаешь, что меня повесить лучше, чем молчуна, то давай, голосуй.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Взагалі то зараз найгірше враження в мене про Астрала.
    Ці його перекидання від одної думки до протилежної... Я розумію таку поведінку, коли вона спрямована на те, щоб розхитати гру чи подивитись на чиюсь поведінку, але в нього я цих цілей в діях не помітив. Таке враження, ніби вигадує якусь нову причину забувши про те, що вигадував перед тим... Що називається заплутався у власній брехні.

15. hisp

hisp Well-Known Member

ок.
    И что там у тебя на уровне подсознания скопилось?

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Манія величі?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, ты у Овода траву забрал чтоле? Причем здесь мания величия? Нафига ты в своем посту, обращенном ко мне, со словами, что будешь меня вешать, ставишь буковку "А" с вопросительным знаком? Что ты у меня спрашиваешь??? Как я отнесусь к своему подвесу или что?

18. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

отот)) я про то! дякую))

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаєш це так просто??? :)))
    При тому, що тебе маю питати проти кого голосувати... Ще один пост у тебе тут був:
    ......
    Ти знайома з таким терміном як "риторичне питання"??????????

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Спочатку дочитай до кінця... а потім дякуй, якщо буде за що! :haha:

20. ovod

ovod Well-Known Member

ага... чуть шо... кусає за шо попало і не попало))))
    швидше роботун...
    щас закурю.....
    :haha:

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

шо то таке?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)