Гра № 24: Володар перснів

Discussion in 'Архів ігор' started by Персі, Mar 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Так тепер дивимось по хлопцях.....

Патлатік......не схоже на мафа,радше наївність....
    Астрал...........ще не визначилась,логічно мислить
    Не розумію до чого та *комедія* Даріела...:wacko:
    Сашка адекватний....
    Овод є Овод:))
    Хіспу нє вєрю.....і навіть та качка мене не переконає
    І Хантер....странноватий тіп....так всім вірить(і Щасливій і Нірванці)хоча то може досвід.....ще не роблю остаточного висновку

2. Masini

Masini Well-Known Member

Хисп, голосуй за Счастливую, сделай хоть один шаг для спасения своей попы и посадки неактива

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я взагалі проти повішання людини, яка не встигла включитись в гру. Не треба вішати Щасливу чи Нірванку. Та ще й в перший день!!!

4. hisp

hisp Well-Known Member

Спасение моей попы мне наиболее безразлично. не то что тебе))
    Я не писал ничего такого, что могло быть вопросом веры.
    О чем ты?

nirvanka - обещалась вчера отписать. сегодня была на форуме и не мало, но сдержать обещание не удосужилась.

5. Masini

Masini Well-Known Member

Она не хочет включаться. Она прямым текстом говорит, что ей лень читать болшие посты и просит писать поменьше. Она прямым текстом говорит, что не будет специально появляться, будет только приходить голосовать. О чем тут может идти разговор? Давайте повесим Хиспа, давайте повесим Дэриэла, только потому, что она не успела включиться в игру, а они успели. Бред...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Ну и ладно

6. hunter

hunter мандрівник

написав БП, і стер, робіть що хочете, голос не поміняю!

пішов, буду перед 9ю якшо встигну!

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дивно, як на тебе, вішати людей не виходячи з їх поведінки, а з активності!! А що краще перевішати мирних, які ще не заграли і дати жити мафам, які плещуть язиком добре??? БРЄД!!!

8. hisp

hisp Well-Known Member

Какие в попницу могут быть выводы о поведении в первый день, когда даже мафы друг друга не знают? На основании чего?

9. Masini

Masini Well-Known Member

А какая у нее повединка? Как я узнаю кто она, если она нихера не пишет и не собирается этого делать? Я вообще считаю, что она маф вместе с Хантером!
    Хочешь мафа сегодня повесить? Окей. Давай, говори, кто маф, приведи аргументацию, будем вешать. И не дай бог активного мирного повесим!

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну що ти мелиш? А на підставі чого ти надалі висновки робитимеш? Вже 26 сторінок зписано. І серед того флуду можна виловити, якщо не докази, то хоча б певні нотки... І скласти враження якесь.
    В мене просто після прочитання дописів лишається якийсь фон... Це на рівні підсвідомості... Якось передається тон гравця, його почуття... Відчувається, коли він переграє чи навпаки побоюється і т.д. З цього всього і складається якась картинка. А вішати когось, бо не хочу вішати іншого, щоб саме з ним пограть - дурість. То може іншим і не записуватись в гру??? Створіть собі, блін, private party......

11. Masini

Masini Well-Known Member

А чо за Нирванку не проголосовал, а? Ты же так идейно ее пытался слить! Так давай! Или увидел голос Хиспа и передумал? Что случилось????

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тебе, наприклад. А?

13. Masini

Masini Well-Known Member

Б
    Ты у меня разрешения спрашиваешь или что? Хочешь - вешай, не хочешь, не вешай. Если ты считаешь, что меня повесить лучше, чем молчуна, то давай, голосуй.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Взагалі то зараз найгірше враження в мене про Астрала.
    Ці його перекидання від одної думки до протилежної... Я розумію таку поведінку, коли вона спрямована на те, щоб розхитати гру чи подивитись на чиюсь поведінку, але в нього я цих цілей в діях не помітив. Таке враження, ніби вигадує якусь нову причину забувши про те, що вигадував перед тим... Що називається заплутався у власній брехні.

15. hisp

hisp Well-Known Member

ок.
    И что там у тебя на уровне подсознания скопилось?

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Манія величі?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, ты у Овода траву забрал чтоле? Причем здесь мания величия? Нафига ты в своем посту, обращенном ко мне, со словами, что будешь меня вешать, ставишь буковку "А" с вопросительным знаком? Что ты у меня спрашиваешь??? Как я отнесусь к своему подвесу или что?

18. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

отот)) я про то! дякую))

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаєш це так просто??? :)))
    При тому, що тебе маю питати проти кого голосувати... Ще один пост у тебе тут був:
    ......
    Ти знайома з таким терміном як "риторичне питання"??????????

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Спочатку дочитай до кінця... а потім дякуй, якщо буде за що! :haha:

20. ovod

ovod Well-Known Member

ага... чуть шо... кусає за шо попало і не попало))))
    швидше роботун...
    щас закурю.....
    :haha:

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

шо то таке?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)