Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Багато аналізую, це може не сподобатися мафії. Ти сама ж про це казала у своєму зверненні до боса:

2. Masini

Masini Well-Known Member

:haha: :haha: :haha:

Все, я больше не могу

3. hunter

hunter мандрівник

Патлатус тут є така штука - ми визначаємо хто може бути мафами і проти них голосуємо, а нумерація мафів свою - то я написав шо я другого мафа спалив (впізнав), а не мафа №2, то я на швидку руку писав)

:haha: :haha:

:crazy: а дядя Хантер мені пасує :cool:, може то нік поміняти :scratch_one-s_head:

ти сама новенька :tongue:

я завше був за пізній час)))
    от ти до дому не встигаєш, а сидіти в центрі і шукати вай фай маєш час?)))

один пост з цитатами легше прочитати ніж 10 простих постів, ну не читай, твоє діло...

4. Patlatus

Це в тебе і Масіні треба запитати. Чому ти почав котити бочку на Щасливу (третю необгрунтовану бочку за день, до речі)?

Відповідно, припустимо, що Масіні - не маф, всупереч всьому вищенаведеному палеву. То чому ти хочеш повішати Щасливу? На яких підставах? Чому ти вже теж третю необгрунтовану бочку за день котиш?

5. Masini

Masini Well-Known Member

Умница! И как я сама не заметила!!! Спалился ваще жесть!!! :haha::haha::haha:

6. ovod

ovod Well-Known Member

ага, мало того шо вночі покусала, то тепер повішати хоче :haha:

7. Masini

Masini Well-Known Member

По статистике в 90% случаев в первый день вешается мирный. Поэтому, если уж выбирать, то я лучше повешу человека, которому пофиг на игру, ибо мне с ним играть не интересно

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

Еще скажи, что тебе не понравилось это легкое нежное покусывание...

8. Patlatus

Говорили, ти просто неуважний. Дивись.

Після цих двох постів гіспа
    двоє гравців почали вважати його мафією
    Ще декілька гравців, принаймні, один із них, теж звернув увагу, точніше, звернула увагу на гіспа, але не виразила ніякої чіткої оформленої думки про нього - чи він мафія, чи ні:

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

о_О Де це ти бачив, щоб я зараховував сашку чи хантера до мафії?
    Хіба я стверджував подібне?

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Наконец-то я понял твою манеру игры... эта простая наивная логика мне чужда, поэтому я тебя и не понимаю.

Не выкручивай мои слова. Я написал с сарказмом не для того чтоб эм.. понизить твой ранг, а потому что я просто люблю говорить саркастично.

Понятие о *теорие мувов* видимо тебе незнакомо. В двух словах - я прикидывался неадекватным палящимся игроком, чтоб мафики на меня несколько проверок слили. Не только конечно, но не всё сразу.

К чему неприкрытый вопрос в посте анализов непонятно.

Нет, белка летяга зелёная направо делает немыслимый финт ушами, из-за чего начинаеться война между лимонами и персиками. Мой вариант так же возможен.

50\50. В зависимости от игрока.

Лимони пошли в контр атаку, но у персиков был козырь в рукаве - 12 коней апокалипсиса... и начался армагеддон.

Но у лимонов был имунитет к огню. Досадный прокол ТТ. Все остались при своём, правда персики были морально подавлены.

5 мирных были убеждены в мафиозности игрока и повесили его. Он оказался мирным. О чём это говорит?
    Да, палево думающим мирным.

10. Patlatus

В даному випадку ти суперечиш сама собі: адже Щаслива навпаки стверджувала, що їй не пофіг на гру, що вона дуже хоче грати в неї, просто в неї проблеми з інтернетом.
    З іншого боку, те, що ти говориш, цілком узгоджується з гіпотезою про те, що ти мафія - щоб швидше перемогти, мафії важливо в день вішати мирних, ні в чому не винних людей.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Та як тобі буде завгодно.

Добре, ти другого мафа спалив, а хто перший маф?
    Бо я щось не можу знайти в твоїх повідомленнях, хто перший.

11. Masini

Masini Well-Known Member

:haha: :haha: :haha:

Человек, который хочет играть, играет, а не пишет что-то вроде "мне лень читать большие посты", "дэриэл, масини, мне смешно вас читать", "еще один денек вы будете много писать и это будет уже заслишком", "буду еще заходить... хотя чо заходить? проголосую и все... пофиг за кого, пофиг зачем", не строит никаких предположений, не ведет диалогов да и вообще особо не появляется. Так что я себе не перечу

12. hunter

hunter мандрівник

до речі, Мася файно підмітила, ти Дері в мене зараз третій в списку!! якшо і далі так грати будеш, ну тоді я тебе повішаю!

ого, нічо сє заявочка О_о

Деріел і Мася - маф і мир хто маф - хз, два мафа не може бути, а два мира - не думаю!!!

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Если принять во внимание то, что мафики скорее всего ещё не знакомы в большенстве своём, то...

Масини, предлагаю вешать Хиспа. Сашка тоже на него подумал. Мне этого хватает в первый день.

14. Patlatus

Так, хто за продовження дня?
    Щаслива, Хантер, (чи Гюнтер? )
    Хто ще?

15. Masini

Masini Well-Known Member

Я принципиально не буду его вешать. Вы вешайте, я не буду. Даже если он маф (а он скорее всего маф)

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

:haha:

В общем Овод, овно твоя трава, тут у человека чета покруче есть :haha:

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Лол, Хантер будь добр думать, а не угрожать, мне както не особо страшно от этого стало, иначе отвечу зеркалом )

Мася)) няшно ^_^

17. hunter

hunter мандрівник

а є в тебе скорочення ніку твої, як тебе називають? ото тяжке слово, важко вимовити))))

Дерік, ти пристав був до Масі, зрозумів що її не повішаєш тепер пристаєш до явного мира Патлатіка??? шо ж це ти за поганка, а?

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

так мене ше не називали :haha: :haha: :haha:
    Хантер однако :cool:

18. Patlatus

Коли я грав в реалі, і був лікарем, то переважно лікував себе.

А ще, пригадую, кілька разів було часто прикольні обгрунтування, коли ми грали. Хтось казав - я знаю, що він мафія, бо я підглядав)

Шкода, що у форумній грі підглянути неможливо...

Навпаки, мені здається, що або вони двоє мафи, або двоє мири і різко туплять... Адже вони заодно - поглянь, спочатку на щасливу озлобились, тут вже думають приєднатися до більшості і голосувати за гіспа, знову разом... Якби хтось один з них був мафом, а інший миром, вони б не голосували злагоджено...

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Не коверкай мой ник плиз, Гюнтер))

Мирная поганка? Оо

Чего это он мирный априори? С каких времён писать чушь стало прерогативой мирных?

20. Astral

Astral Реаниматор

"Кэш (маньяк) - травить Кэша"

Вот это вообще интересно. Назвали друг друга 100% мафами и на боковую...эээ...на мировую. 10 раз уличив друг друга в том, что обвиняете не за то и не по делу...
    Я тоже не люблю, когда не пишут в игре. Но в данном случае уж очень похоже на спасение кого-то или просто удобный слив молчуна, который вдруг почему-то устроил обоих.

Так что, пока Дериел.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)