Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

фак, всьо мирні виграли, хто там наступний ведучий? :haha::haha::haha:

2. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

та чекай-чекай)) може ше ніхто того не бачив)) тре повбивати всіх скоренько і може ше виграємо))

• Подобається Подобається x 1
  3. Masini

Masini Well-Known Member

Перси матершинница!!! :)))

Тогда смысла в девочке не вижу... Или нафиг телку, или делать босса\дежурных

Имею скромное мнение, что роль читовая, в какой бы интерпретации она не была...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну ты же понимаешь, что если я начну что - то комментировать, вы тут же начнете делать выводы, есть эти роли в игре, или нету их. :)))
    Без комментариев, правила определены, роли тоже, более того, они уже и нарандомлены. Играем )

5. Honda

Honda Well-Known Member

А можна не називати гравців іменами героїв? :) Бо в мене вже язик запутався, то й тверезому важко вимовити:wacko:

6. Персі

Тверезий не грає :)))

7. Masini

Masini Well-Known Member

Я понимаю. Комментировать не прошу. Просто высказалась, мало ли чо подправишь или еще чего. Давай мне роль. Я до воскресенья ждать не собираюсь!!! А Нирванке дашь в воскресенье.

8. Honda

Honda Well-Known Member

та я в загальному:))) Дяк Персі за гарний початок гри:give_rose: і гарне оформлення...

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от, навіть рідний брат не хоче бути зі мною в мафії :sad: :sad: :sad:
    Суть не в тому коли ролі дати, а коли день почати. Якби от день був до сьодні до 21, а перший завтра до 21, то не всі б проголосували чи відправили нд.
    Бляха, я весь час думала, що завтра субота!!!! Тобто вже сьогодні.. Тому і за той початок гри так писала, щоб відтягнули. Йой..
    Ну давайте всі повідписуйтесь в темі чи готові грати, чи будете на вихідні.. Не будете ж за ради мене одної стільки народу мучити..

10. Персі

Нульовий день не закінчиться, поки всі не відпишуться про можливість грати на вихідних, ну або в неділю 21.00, як вже було сказано
    Ролі можу роздати, якщо нетерплячка

11. hunter

hunter мандрівник

хто тобі таке сказав??? О_о тільки з тобою ;)
    за скорочення

угу :yahoo:

12. Персі

Ок, пішла розсилати ролі

13. Masini

Masini Well-Known Member

Все, я бронированный стреляющий самолечащийся комиссар-старейшина. Не подходи - убью. Муа-ха-ха-ха-ха-ха-ха

14. hunter

hunter мандрівник

Мася, давай розказуй про мільмЄц, ато я не дуже то і його бачив і не знаю шо до чого :wacko:

15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Надю....ну скільки можна тебе просити не напивайся ти так:))):))

16. ovod

ovod Well-Known Member

в неділю граю....можу в принципі і швидше, але не знаю як завтра день складеться)))

17. Masini

Masini Well-Known Member

В общем дали Федору кольцо, грят "Неси его в Мордор". Он поломался немного, но все-таки согласился. Потом ему нашли братков, чтоб не скучно было. По мере продвижения к Мордору имели место быть разнообразные приключения. По итогу все его кинули. И взошел он на Ородруин, и выкинул кольцо вместе со Шмыгой в аццкий ад. Зе енд :)

18. ovod

ovod Well-Known Member

а для чого город городився?

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

треба ж було повигороджуватися:))

20. hunter

hunter мандрівник

:scratch_one-s_head: то шо я дарма качаю 9 гіг перстнів і мені не тре витрачати 9,5год свого "дорогоцінного" часу? :preved:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)