Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

всім па.......

і цей... спочивай з миром хонда.....
    мені буде не хватати

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

дивлюся мафи вже трохи проголосували....

2. hunter

hunter мандрівник

ось хто вбив Хонду, Урдома, нашо ти її так???
    дві помилки, прикольно :crazy:

я так і думав шо другий, блін і тут не вгадав....

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Хантер, забудь знов де знаходиться кнопка *детальніше* :haha: мені лінь весь час натискати на то

вже Урдома???

4. hunter

hunter мандрівник

слова голума :ireful: ти не просто так їх написав!

погана відмазка :nea:

по_лЮбому, хоть хтось, та й познайомився то 100%, так ніби ти не знаєш.

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

не знаю.. :sorry:

6. hunter

hunter мандрівник

як нє? О_о

7. Masini

Masini Well-Known Member

Не поверишь... Это не отмазка :girl_in_dreams:

8. hunter

hunter мандрівник

і ти хочеш шоб я просто так тобі повірив за красиві очі?)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

і де ви всі є???
    бррррр

9. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Так, що тут було, поки я гуляв з двома дівчатами в реалі?

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

У меня такого преимущества увы нет, поэтому предлагаю тебе поверить просто наслово) Стоп, я же и не отмазывался. Ну и ладненько )

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всім привіт. Буду завтра. Руки не доходять перечитати.. Ще навіть свої таблички не накреслила. Цього разу хочу вже нарешті зробити бланк для гри на компі і друкувати на кожну гру, а не креслити..
    Завтра буду писати конструктивно.

12. hunter

hunter мандрівник

па-па
    .....

13. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да. Первый раз чтоле :blush:

14. Patlatus

Наскільки я зрозумів, сашка і хантер вважають, що маф1 - це масіні, а маф2 - це хісп?
    Я правильно зрозумів?

15. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, не правильно. Тут вообще пока невозможно сказать кто есть маф, а тем более выяснить их нумерацию

16. Patlatus

Але я не розумію, Хантере, якщо ти вважаєш, що хтось є перший маф, а хтось другий, чому ти голосуєш за другого мафа, а не за першого...

Здивувала поведінка Деріела. Щойно почалася ніч, він написав список кого він буде вбивати в першу ніч о_О
    В наступному пості він спалився:
    Як то кажуть, в кожному жарті є доля правди. Крім того, якщо хочеш, щоб тобі не повірили, скажи жартома правду.

Наступний пост від мафа №1 показує, що частина мафів вже перезнайомилася між собою:
    Хісп - маф №2, Деріел - маф №3. Астрал - маф? Сумнівно. Не бос, принаймні, за повідомленнями не палиться. Баламут? Ну хіба що, хоча сумніваюся. А можливо маф №1 рендомом вибрав, кого би третього назвати.

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Это только начало )) цветочки ))

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Терь я понял, что про олимпиаду ты пошутил )

18. Patlatus

А тут він стверджує, що не бос, і що він не маф №1. Ну, поки що відведемо йому скромне гіпотетичне місце мафа №3.

Хоча за своєю поведінкою, він поводиться неначе Бос:
    Особливо дивує в його поведінці реакція на повідомлення про те, що вбили Хонду:
    Ням ням??? Схавав хонду на сніданок? Чи тобі кинули об'їдки перші в списку мафи?

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Гы )) Ну да, фкусная апельсинка ^_^ Завтра бум кушать кашалааадную кафееету ))

:wacko:)

20. Patlatus

Переглянемо, хто почав котити перші необгрунтовані бочки (бочку Хантера на хіспа не враховуємо, бо теорія хіспа про мафство справді виглядає палевно, і бочка на нього обгрунтована).
    Перша необгрунтована бочка мафа №1.

Перша необгрунтована бочка мафа №3.
    Причому, на свого ж: взаємозвинувачування мафів цілком стандартна річ, інколи вони розігрують противників, як янукович з тимошенко щоб обдурити виборців. Це дозволяє їм потім казати: а от бачите, ми голосували за мафію, тому ми не мафія.

Признання-палево в тому, що вона не Бос. Боса ще прийдеться визначити, поки що Бос або неактив або не палиться.

Друга необгрунтована бочка мафа №3.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)