гра №23: “ФАТАЛЬНЕ ЧИСЛО 23!!!”

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 1 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я тобі нічого не закидувала. Мені написали, що не треба було являтись і писати взагалі, а я сказала, що так не можу.. Ще Любімая сказала, що в мене дописів менше, ніж в тебе. Теж мені знайшла що порівнювати. Коли мене цілий день не було, то я перечитувала всі дописи, записувала голосування, аналізувала, виписувала свої думки. І за це до мене вчепились. Якби я була мафом, то мала б то все в носі! А ти в перші дні коли не могла писати, то прийшла і спитала за кого голосувати - то Любімая за то тобі нічого не сказала. То мене зачіпило. Але тепер вже все ясно - мафи ж завжди чіпляються за різні такі дурниці, бо насправді аргументів проти мене вагомих нема. Якби я була мафом, то прийшла б і повішала мирного Овода, так як ви то робили незадумуючись. Але я писала, що сумніваюсь, і не голосувала проти нього, цікаво нашо?
    Але до тебе я претензій не маю.. В тебе роль така і мусиш вивести свою команду до перемоги. В мене це не вийшло в цій грі. Мафи мене розчавили масою..

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

А ещё больше очевидно, что это всё отмазки. Поменяла потому что не знала что он мир, а ты знал

и уже тут знал, очень непонятный, или это такой способ не привлекать внимания к себе???

Опять же, ну ООООЧЕНЬ логично рисковать явным миром ради ничьи.

3. GGall

GGall Well-Known Member

Выше я уже писал, что не собирался открываться тем ходом, и причины тоже пояснил. Что касается Овода - я постарался провеси параллели с прошлой партией, когда мирного Овода повесили просто за то что он не так себя вел. По сути, сейчас произошло то же самое.

Ты передергиваешь:))) Забыла, что через несколько минут я поменял голос, когда Христинка (снова Христинка!) поставила его на грань подвеса. И вышла ничья.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну що ж, мафи, вітаю вас з перемогою! Непоганий старт, Христинко, гарно протрималась :good: Можете писати про мене після гри "ну хто так грає, сама напросилась", як ви то стандартно пишете Оводу, я заслужила..
    Мирним бажаю перемогти!

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Щаслива, не вір їм. Вони зрозуміли, шо ти їхня остання надія, бо налаштована проти Любімої, тому влаштовують тут цирки.
    Прошу, довірся мені. Я знаю, я багато прошу, але хто не ризикує, той не п'є шампанського. :)
    Не думай переголосовувати.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Знач, тепер дивіться. Приходить так званий ком, бачить, шо його мирна перевірка Овод вже висить (на момент цього допису більшість голосів були вже проти Овода) і видає отаке:
    мега просто

Ще один допис (то я моніторю все, шо писав наш горе комісар Галл в той проміжок часу, коли більшістю голосів висів Овод)
    Знову жодної спроби, жодного натяку врятувати свою ніби - то перевірку
    І з цього допису минає ше цілих 45 хв, на протязі яких можна було би спробувати врятувати Овода. Але більше наш ком нічого не написав, жодного допису.
    В когось ше є якісь сумніви?

6. hunter

hunter мандрівник

ДЕНЬ 4

повішали Нірванку

НД до 21:30

7. Персі

Любімая - мочи Тверезого
    Щаслива, сходи, будь - ласка, або до Галла або до Урдоми. Хто вже тобі більше подобається з них )

8. ContRaSt

таке враження що він тільки за себе переймався, в кожному пості

блін.. ролі ж не розкриваються
    а мафи виграють коли мирних менше стає чи коли порівну??? чи поки всіх не повбивають??

Тільки б щаслива не заблочила любімую :/

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, кого стріляти?
    якщо припустити, що вчора був відмазаний тверезий, то сьогодні хтось з галл\урдома, бо не очікували вони ніяк, що я її перевіряти піду... значить не завтра можуть відмазати тверезого знову.. може тоді урдому стріляти? а гала повішаєте...

10. hunter

hunter мандрівник

мафи виграють тоді, коли в мирних не буде шансів на перемогу :tongue:

11. Кохана

Кохана LuBimaya

о да.... цього тільки і бракує..
    якщо вона вгадає боса - буде супер...

12. ContRaSt

то якщо припустим 4на4 то вже шансів нема і мафи виграли?? )))

13. hunter

hunter мандрівник

:dntknw: думай :pardon:

14. Персі

Стріляй Тверезого, бо я написала Щасливій йти або до Урдоми або до Галла, вона тоді була на сайті - маю надію, шо бачила той мій допис.
    Зараз її немає, може вона вже відправила НД і більше не прийде. Тож щоб ваші НД не співпали - стріляй Тверезого.

15. ContRaSt

ну то виходить нірванка таки маф)) бо гра була б закінчена..

16. Персі

Контраст, то шо Нірванка - маф, було видно ше до перевірки Любімої. Ти її вчорашні вечірні дописи читала? )

Будем сподіватись, шо адвокат якраз і є хтось з Нірванка - Тверезий

17. Кохана

Кохана LuBimaya

тому я і вирішила до неї піти...

18. Персі

Щаслива, прошу тебе ще раз, блокуй когось з пари Галл - Урдома
    після ночі скажеш, кого блокувала

19. hunter

hunter мандрівник

НІЧ 4​

після ночі є два трупіка: Любімая і Тверезий

ДЕНЬ 5​

20. Персі

Щаслива, до кого ти ходила вночі?

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Любімая, ти молодець, вивела з гри двох мафів, хороша гра

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Щаслива... ау, до кого ходила? :)

знач, в грі 6 людей зараз, 4 мира і 2 мафа

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)