гра №23: “ФАТАЛЬНЕ ЧИСЛО 23!!!”

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 1 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. GGall

GGall Well-Known Member

Мстя моя будет ужасна...:bomb::haha:

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Нірванка, розслабся, у нас голосів все одно більше...

3. urdoma

urdoma Well-Known Member

У меня такой вывод, а то я немного последовательность попутала:
    1-я ночь - девочка Счастливая блокирует Любимую, которая может быть миром или даже мафом, но точно не боссом
    2-я ночь - блокирует ход подозрительного прокурора Дэриэла, которого убивает мафия позже в эту же ночь
    3-я ночь - блокирует Кристинку, но так как никаких убийств в эту ночь не происходит, тогда Кристинка - 100% босс мафии - что ж ты раньше молчала об этом?
    4-я ночь - блокирует Тверезого, происходит убийство, значит, Тверезый либо мир, либо простой маф.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я все надіюсь на здоровий глузд Щасливої і Урдоми, а не на стадний ефект.. Вони вже вам помогли Овода злити..

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Може вона і не бос, може мафи попали на Хонду, або на мене, а потім в наступну ніч її добили.. Хоча може і бос, а в Хонду стріляли тому, що точно знали, що вона не прикрита, та і рольовик.. Але якщо дівчинка її заблочить цієї ночі і жертви мафів не буде, то значить точно Христинка бос!!

5. urdoma

urdoma Well-Known Member

Тогда вопрос к ГГаллу, к кому ты сегодня ночью пойдешь?

Короче, я полагаю, что Нирванка может быть миром, вон как мафия против нее всполошилась ...

Не хочу повторения ситуации с Оводом ...

Поэтому мой голос против Любимой - это ничья ...

Мне нужно срочно уходить, и так целый час возле компа просидела - опаздываю, поэтому постараюсь пораньше вернуться ...

6. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha::haha:
    мафкі-прікалісткі....

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ше хто з нас мафка!!!

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

повний брєд....
    Галл....ти хоть усвідомлюєш шо ти мелешо_О

Ну шо він відкрився....чого язиком телепає?
    Як він мене перевіряв......як я мирна,а він каже шо мафка......то з ного ком як з мене балерина!

9. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Оу... вистава почалась...

10. Кохана

Кохана LuBimaya

ага... я не здивуюся, якщо зараз ще одна дівчинка з'явиться...

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

нет, ето чья... все одно висить нірванка

11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Направду....так приємно:)
    Звичайна мирна,а мене за боса мафії приймають!:)
    Яка честь аднака:)

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дякі )
    Я думаю, ми праві :)
    Якщо помилюсь, твоєї вини в поразці не буде - тільки моя. :)
    Цьом. :)

Останнє редагування: 6 бер 2011
  13. ContRaSt

було б веселіше 3 ком) та лікар живий восттане зі світу мертвих... ото блокбастер буде...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

написала Персі - майстер заговорювання зубів мирним :))) Коли Щаслива дізнається правду, то відчує себе так як я в минулій грі, коли щиро вірила Персі-перевертню :)))

15. Персі

Щаслива, Контраст, Христинка - не вздумайте переголосовувати.
    Повірити в те, шо Галл - ком, можуть тільки мафи. ))
    Він спокійно спостерігав, як вішають його перевірку - Овода. Потім ніяк не відреагував на Любімую, хоча нормальний ком зразу би дав зрозуміти, шо він ком, а не дурнуваті віршики тут розказував.

Мирні, вішаєм Нірванку - це наша остання надія.
    Любімая - вночі стріляй Тверезого.
    Щаслива, якщо ти ще тут - вночі йди або до Галла, або до Урдоми. Не знаю, до кого краще, сама вирішуй.

Прошу вас, не дайте їм себе обдурити. І знову ж таки, не забуваєм, шо в мене завтра ДР. :)))
    Клянусь - я мирна, і я вірю Любімій, бо її поведінка, як кома цілком логічна, чого не скажеш, про Галла. Тож робимо все по плану і не смикаємось. Дуже вас прошу.
    Якщо я помиляюсь - цілком і повністю візьму поразку на себе.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Залізний аргумент :))) В кого ще завтра ДН? Ні в кого? Ну тоді всі мафи! Двірняк!

17. ContRaSt

тої самої думки, особливо про овода.. як то так, перша первірка, він 100% мир, і навіть ніде не сказати нічого..

а ще було таким очікуваним переголосування Урдоми та тверезого, шо то капєц.. було цікаво як обіграють, от і побачили..

18. Персі

Нірванка, я з тобою розмовляти не збираюсь. Ти перейшла межу, коли закинула мені відсижування в засаді. Більш несправедливої образи для мене в грі мафія бути не може. Я серйозно. Тому прошу, не займай мене. Арівідерчі )

19. GGall

GGall Well-Known Member

Ты меня не слушаешь. Я вопервых сделал ничью при первом подвесе Овода, вовторых не молчал, когда его топили. И ты между прочим тоже топила - ты же поменяла голос с Тверезого на Овода, не так ли? Очевидно, что после всего ты больший мирный, чем я...

20. Персі

Галл, ничо смешного, я вполне серьезно. Игра ведь рано или поздно закончится.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)