гра №23: “ФАТАЛЬНЕ ЧИСЛО 23!!!”

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 1 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Щаслива - молодець!
    зараз проти мене проголосує ще тверезий і переголосує урдома! І ТИ повісиш кома, який вночі може прибрати ще одного мафа...
    мда.. нічого тут не скажеш...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

нас є 9
    4 на 5
    і справді, Щаслива, ти повісиш кома і ми програєм, бо в нас нема права на помилку
    Щаслива! Голосуй Нірванку! Через тебе ми всі програєм!

3. Персі

Щаслива, послухай, переголосуй, будь - ласка на Нірванку.
    Зрозумій, в нас немає зараз права на помилку. Якщо не повішаєм мафа - ми програли. Тому, якби у грі був інший ком, він би вже давно відкрився, зрозумій, це ж очевидно.
    Ти ж розумна дівчинка, відкинь емоції, і перечитай дописи Нірванки, спираючись тільки на логіку. Ну то не є реакція мира на несправжню перевірку, зрозумій.
    Я тебе прошу, не став під удар всіх мирних. Будь - ласка. Повір в мене, я б не просила, якби не була переконана, шо я права.
    Ну так, стадним інстинктом повішали Овода, ну шо зробиш. Таке буває в кожній грі. Але тоді ми могли дозволити собі помилитись, зараз - ні.
    Позаминулої ночі вистріл не відбувся не через те, що ти заблокувала боса, а через те, що мафи стріляли в лікаря - Хонду. Те, що її добили - підтверджує.
    Щаслива, в мене день народження завтра. :))) Я страшенно не люблю програвати, ше й так по - дурному. Зроби мені подаруночок, а? :)))
    Якби я не була переконана в своїй правоті, чи, тим більше, була б мафією, я б такого не просила, бо то низько. Знаю, я вас підвела, бо була відсутня три дні в грі практично. Ну так склались обставини, того я вже не можу змінити. Але ти зараз можеш або виграти нам гру, або програти. Доля міста в твоїх руках. Прошу, повір мені.

Галл, бла - бла - бла, к тебе вопрос - где второй ком?

---------- Додано в 08:09 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

І Нірванка не є відмазана адвокатом, інакше вона б так не пінилась тут. Думаю, вони Тверезого відмазували.

Останнє редагування: 6 бер 2011
  4. GGall

GGall Well-Known Member

Ком у нас один, зачем спрашиваешь?
    Реально, ну что поделаешь - роли такие, пришлось мирного вешать. А некоторые намекали, что ориентироваться на его стиль игры не стоит...

5. Персі

кто? )
    .............

6. GGall

GGall Well-Known Member

:).................

7. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Если уж Нирванка сама сливается, предлагаю досрочно завершить день

8. Персі

Проверки в студию )

9. GGall

GGall Well-Known Member

А тебе зачем? *подозрительно смотрит* У вас же свой ком, у него и спрашивай :tongue:

10. Персі

я у нашего мирного кома уже спросила )
    так, поразвлекаться :)))

11. GGall

GGall Well-Known Member

Что, положительных эмоций не хватает? Я понимаю, стрелять в людей - это тяжелая работа...;)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Впрочем нет, я ж забыл - у вас }{ристинка стреляет...
    Так с чего депрессия?:)

12. Персі

ага, мне больше кусь - кусь нравиццо :haha:

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

у нас Любимая стреляет ;)
    смотри, доиграешься, даже моя защита тебе не поможет :)))

13. GGall

GGall Well-Known Member

Из пальца, ага:)

Боюсь-боюсь:)

14. Персі

да куда уж нам до ваших пушек :haha:
    а у вас кто стреляет? )

15. GGall

GGall Well-Known Member

У нас никто не стреляет:) Пока, во всяком случае... Но этой ночью все изменится;)

16. Персі

Прав был Дэриэл на твой счет еще в самый первый день :)))
    нужно было к нему прислушаться, всегда знала, что моя доброта меня же и погубит )
    Ты Дэриэла за это и прихлопнул, да? )

17. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Ггалл, ти що натякаєш, що ти тоже ком????

18. GGall

GGall Well-Known Member

Дэриэл, конечно, красавчег, но и он может ошибаться:))) А убивать мне его смысла не было, он же в итоге меня и спас.
    Кстати, а зачем вы его пристрелили? Его идеально можно было бы повесить на следующий день, с той чехардой что он устроил.
    Ладно, ладно, я не жду, что ты ответишь;) Но вопрос открыт)

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Шо це було?? Озарение снизошло?.. :haha:

19. Персі

І починається циркова вистава, розрахована на одного глядача - Щасливу :)))
    Продовжуйте, думаю, у вас вийде. )
    Вітати з перемогою не буду, в силу зрозумілих причин. ) Мафів. ) Привітаю хіба Щасливу з перемогою мафів. )
    Мені тре складати меню і т.п., тому па всім )

20. GGall

GGall Well-Known Member

Перси, я исключительно ради тебя стараюсь)) Чтобы ты была весела и беззаботна))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)