гра №23: “ФАТАЛЬНЕ ЧИСЛО 23!!!”

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 1 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

я розумію, шо ти не зі злом, але мене шось той напис страшно вкурвив!!
    я сьогодні півдня на ходу придумувала як проводити квест для 130ти дітей!!! мені вже важко дмати,чесно кажучи!!

надобраніч!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нірванка, ти себе читала? ))
    Якщо Любімая - ком :)))
    Скажи, як Любімая на твій погляд може бути комом, якщо вона називає тебе - мафку своєю перевіркою? :)))

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Щаслива, вибач, якщо образила! Я не навмисно! ;)
    просто після цього твого допису іншої думки не промайнуло...

4. Персі

Сдавайтесь! )

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба було так, як Персі? Написати, що завал, проголосувати як усі і сидіти в засаді, щоб ніхто і не думав вішати? :)
    Я все читала і виписувала що думаю, як і завжди! Шукала мафів, щось робила. А ті, що відсиділись в тіні білі і пухнасті?
    Ок, вішайте і обламуйтесь на здоров'я. Напевно не скоро зіграю в наступну гру, бажання нема. Надоїло постійно щось доводити тим, хто купується на розвод мафів.
    Нірванка. За закінчення дня

6. GGall

GGall Well-Known Member

NO PASARAN!!!!

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо я - мирна!!! Що не ясно?

Якби ти була мирною і хтось в грі пише "я ком і перевірила Персі, вона - маф", то як би ти реагувала?

До речі. Любімая не казала, що робила нд! Потім лише через пару сторінок написала, що робила нд. А спочатку ж просто голосувала! Зауважила?

8. Кохана

Кохана LuBimaya

нірванка гонить як ніколи...о_О

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

і що? а як треба було написати? Я робила нд, моя перевірка нірванка, вона маф! так?
    прошу!

9. GGall

GGall Well-Known Member

Ладно, други, пойду-ка я баиньки
    Завтра продолжу увлекательнейшее чтение;)

10. Персі

Нірванка, гра грою, але на таке я можу й образитись.
    Я завжди граю активно, завжди, незалежно від ролі. І я ніколи не відсижуюсь, ні мирною, ні мафом, мафом тим більше би не дозволила собі такого, бо вважаю, шо то є боягузлива тактика.
    Якшо в мене раз на 20 ігор стався завал, то нічого не зробиш
    Тому, гра грою, я все розумію, але є і межі

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

Нірванка, якби ти була мирна, ти б ніколи не написала припущення: якшо Любімая - ком
    шо не ясно?

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

сладких снов )

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

та вже ж не припускала би, шо ця людина може бути комом )))

11. Кохана

Кохана LuBimaya

про що ти говориш??? у неї дописів в темі більше майже в двічі від тебе!!!

12. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

не знаю Нірванки особисто, але думаю, вона б не кіпішувала так на пустому місці...
    + мене аналогічно страшенно злять сьогоднішні пости деяких гравців!
    і нехай Нірванка маф, нехай всі решта білі і пухнасті, але все ж то гра, а не змагання розумових здібностей...

можливо то звязано з моїм сьогоднішнім трохи складнуватим днем, але все ж розум мій вже спить, а емоції відмовляються далі в тій купі..... ритися...

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Щаслива, я вибачилась! щиро!

14. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

та я не тіки про то!

15. Персі

Щаслива, в нас є ком з двома перевірками.
    Якби Любімая була мафом, то справжній ком вже би відкрився.
    Тим більше, шо всі гравці в темі відмітились.
    Тому голосуй Нірванку і не підводь команду. )

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти мирна? Якщо так, то поясни: чому ти могла написати, що вона не ком, а я - ні?
    Я припускаю, бо думаю, що може вона не ходила до мене. Шо не ясно?
    В перший і другий день Персі багато писала? Прийшла, написала "Нірванка, я тобі вірю, проти кого голосувати?" Нормально?
    В мене мало дописів, бо мене тут довго не було. А коли я є, то постійно пишу. А зараз ви мені кажете, що краще я б сьогодні нічого не писала..
    Якщо колись ще і гратиму, то більше не буду нічого писати, аналізувати, бо то невдячна справа.

17. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

та ви її вішаєте і без мого голосу, голосів вистарчає!
    а я старатимусь нічию зробити,як ви хтіли на початку гри!
    і хай це буде помилка! зато моя! я вже проти Овда так проголосувала, шоб голос не зливати! тих самих граблів не хочу!
    любімая
    розумієте? хай я сама одна помилюся, ніж разом зі всіма!

18. Персі

Тобто, Тверезий не бос. Любімая, стріляй Тверезого вночі, а ти Щаслива завтра йди або до Галла, або до Урдоми. Може, до Урдоми краще

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

То звичайно все добре, АЛЕ де тоді справжній ком??? ау?? щось не видно..
    кіпішувала б) була така гра де була мафом, і до останнього всім казала *не робіть помилки, я мирна, потім побачите, але буде пізно* всі ніби повірили, а ле не встигли переголосувати - нірванка маф)

а ще цей розклад сподобався... нірванка, ти маф.. бо я мирна точно.

20. Персі

якшо я мирна, а тут намальовується якийсь розумник і каже, шо я маф, то природньо, шо я на всіх кутках буду кричати, шо цей розумник - маф
    тільки одне: як довго ти думала, шоб придумати ту відмазку ))
    Нірванка, ну справді, може вже досить

З приводу моїх дописів, я тобі свою думку висловила вище. Ти продовжуєш в тому ж дусі. Шкода. Мені можна закидати шо завгодно, але тільки не "ховання за спинами", чи "відсижування". По - моєму, то кожен підтвердить. А то, шо ти наполягаєш... твоє право.
    Я зі свого боку дискусію з тобою припиняю.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Лишіть Щасливу в спокої, вона зациклилась, з кожним буває )
    нехай )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)