гра №23: “ФАТАЛЬНЕ ЧИСЛО 23!!!”

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 1 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

ну то й що, що вперше! мені її дописи здаються абсолютно щирими... я впевнена, що вона мирна...

На даний час для мене є:
    1. Христинка - мирна
    2. Щаслива - схоже, що теж..
    3. Урдома - наче грає так, як і в минулій партії. нічого підозрілого
    4. nirvanka - нірванки мало, більше схиляюся, що мирна
    5. GGall - х.з... може бути мафом
    6. Персі - практично відсутня, але, будучи мафом, певно не просила би заміни...
    7. tverezyj - скорше за все маф, але може просто зайнятий... має всього 15 дописів, менше, ніж "покійний" деріел... прийшов, проголосував проти мене з якогось переляку і допобачення... дивний...
    8. ovod - ну овод є овод.... без коментарів... грає як маф, скорше мирний..
    9. ContRaSt - не можу точно сказати, ще не дуже її знаю 50/50
    10. Honda - хм.. скорше за все мафка
    11. Любімая - сплошний позитив, але з ізюминкою.... :)))

я тебе цілком зрозуміла... і твоє припущення теж ;)

2. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

але все одно мій голос залишається на Христинці, все ж є підстави в мене її підозрювати)) ( лиша собі в закладках оцей пост, коли вже буде відомо хто вона - витягну його:haha:

3. Honda

Honda Well-Known Member

А то дуже схоже на прикривання свого;) Та й ти Любіма не дуже схожа на мирну:)
    З цим згідна, а от з цим ні
    Я пам"ятаю, як Контраст вперше грала і була мафом, то гра її дуже відрізнялась від теперішньої ;)
    Я вважаю, шо четвірка мафів:
    Любімая
    Овод,
    Ггалл,
    Тверезий /Христинка (бо не вірю Любімій, а якшо Христинка мирна, то тільки маф може про це знати;) )

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

І чого ігноруєте питання? Хто не відповість вважатиму мафом;)

4. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Мої підозри:

Любимая - більш схиляюсь до того, що маф - ініціювала злив прокурора
    Нірванка - скоріше за все мирна, але до такої думки я дійшов методом виключень. Так що все може бути
    Ггал - схожий на мирного - прокурор двічі за нього голосував, але двічі скасовував голос
    Персі - "Темна конячка", що голосує тільки проти щасливої
    Урдома - Видно, що недолюблює Овода й Ггала, тому з ними одночасно мафом бути не може (звісно, якщо це не блеф)
    Овод - скоріш за все мирний, оскільки мафи його, скоріш за все, зливали минулої доби
    Щаслива - "темна конячка"
    Контраст - може бути мафією, бо мала негаразди з прокурором і вішала Овода
    Хонда - "темна конячка"
    Христинка - скоріш за все маф.

Тобто мафія: Любимая, Контраст, Христинка і хтось із "темних конячок"

5. Кохана

Кохана LuBimaya

не тільки маф може це знати... інтуїція теж діє...;)

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Хонда, ти думаєш, що мафи так будуть палитися? Хонда, ти мені не подобаєшся все більше...

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

а який тут може бути розклад? Тут є тільки три варіанти:
    1. Спрацювала дівка
    2. Попали в полікованого
    3. Попали в того, кому Хантер дав третій імунітет, а той в свою чергу ним скористався. (при умові, якщо імунітет не у мафів звісно)
    ну і мало ймовірний варіант - мафи пропустили хід... але це навряд чи..

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ура, я нарешті вас перечитала, радійте :)))

Знач, так:
    Нірванка, Контраст, Овод, Щаслива і швидше всього Урдома - мири, плюс я
    Лишаються: Любімая, Хонда, Христинка, Галл, Тверезий - тут 4 мафи, причому Хонда і Христинка виключають одна одну, тобто маф з них тільки хтось один
    Отже, Любімая, Тверезий, Галл, Хонда / Христинка
    вішаєм когось з цих товаришів

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

тебе вночі підуть вбивать, незалежно від того, маф Христинка, чи не маф )
    Док, прикрий Щасливу )

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

я буду десь після сьомої

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

А, і ше одне. Галл теж не в парі з Христинкою.
    Тож я думаю, Любімая, Тверезий, Галл, Хонда
    може, десь є помилка, але сьогодні по - любе тре вішати когось з цих кадрів.
    Галла шкода, хоч і маф, :))) серед решти - вибирайте )

7. Кохана

Кохана LuBimaya

нє, я і Христинка мирні сто проц. З приводу гала/тверезого не знаю, а Хонда схоже що таки мафка...

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Хонду треба вішати.... 95%

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Персі, в твою четвірку мафів я не вписуюсь аж ніяк. Щаслива мирна, урдома скорше теж, а ось контраст/овод/нірванка... хтось із них 4-й маф

8. Персі

нєа :)))
    Я дала вам конкретну фору в два дні і дві ночі, за які мене можна було прибити, тепер пізно, не тягніть кота за яйця і пишіть ведучому капітуляцію :haha:

А якщо серйозно, то якщо у мене і є помилка, то вона стосується швидше Урдоми, а не Нірванки, Овода, Контраст

Я подумаю про це потім, зараз вішаєм когось із мого списку ) Може й Хонду, спробую прийти на годинку раніше й перечитати ще раз, щоб визначитись остаточно )

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі поясни чому
    мирні? інтуіція?

10. Персі

дописи ) їхні )
    і голосування

я побігла

11. Кохана

Кохана LuBimaya

де женешся??? а проголосувати?

12. Honda

Honda Well-Known Member

Отже, пишу все зараз, бо йду гуляти. Й до 21.00 можу не вернутись. Думаю, що те шо дівчинка ходила до боса малоймовірно. А так, як вночі всі лишились живі, то мафи стріляли в мене, а я сама себе лікувала. Бо вчора я сперечалась з Оводом і Христинкою, а тепер ще й з Любімою, то вони вирішили мене прибрати. Мені ця трієчка дуже сходиться до купи. Четвертий може бути Ггал, щось дуже тихо грає, його майже нема;) А Овода можливо навіть і свої вчора зливали... Незнаю, Думайте... Можливо даремно я відкрилась, але іншого виходу допомогти мирним не бачу. Але якшо вони мене не повісять, то мафи доб"ють:cry:

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

А і Любімая

13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

о на маєш....тільки пішла спати,то вже мафом зробилио_О

о...то правда:)

хм.....по собі судите...тепер зрозуміло...

ну-ну....з нетерпінням чекаю

14. Кохана

Кохана LuBimaya

ти док?
    тоді маф Овод!

15. XrustunkA

так.....з цим я згідна:)

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Так, треба розібратися спокійно:
    мирні - Я, Христя, Щаслива, Хонда - 100%
    лишаються: урдома, Персі, овод, ггалл, тверезий, нірванка, контраст
    тут є 4 мафи. Викреслюю Персі і Нірванку, вони скорше мирні.
    ще хтось зайвий.. але не можу зрозуміти хто... може урдома? чи контраст... не заню..
    Христя, як ти думаєш?

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Хонда, ти дарма вскрилася так... треба було просто натякнути, я би зрозуміла... якщо ти і справді док, то можеш мені вірити!

17. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Контраст і зара вважає що овод скорше маф ніж мир...

Може ще якісь лікарі вскриються?? :)))

і чому мені здається що ти в купі з оводом??? м?) якось так все ідеально...
    і + ніхто нікого не зливав, робили нічию.. обидва рази..

теж доречі по собі суджу.. бо коли грала вперше теж дали боса мафії.. а 2 рази то вже статистика..

18. Персі

Кароч, ви мене вже нервуєте.
    Знач, Хонда не маф, якщо вірити мафу Любімій, то Христинка теж ні. )) Але з цим потім розберемось.
    Любімая, Галл, Тверезий, на четвертого треба думати
    Любімую виносим

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

от блін, Любімая, тільки не кажи, шо ти те, про шо я на тебе подумала

19. XrustunkA

от і я не вїхала що то вона творить:scratch_one-s_head:
    ага....тут всім можна"вірити"

20. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

О! про що я й казав - мафи дружно зливають Овода
    Любимая

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)