Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

лови

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

При чому самі хлопці! :girl_spruce_up:
    А в мене ще була думка, що вона - жучка..
    То в неї хронічне :)))
    Взагалі то я ніяк не допру - чого мирні Деріела зразу не повісили? Тримати оленяра ради того, щоб від нього був голос на голосуванні, тоді як щоночі кожен мирний втрачає голос - ну це позбавлене логіки взагалі :) Вірити йому - тим більше!

Вєл, ех, Вєл. А я Тобі найперша повірила і голосувала, як хотів! А Ти мене.. Ех, Вєл..
    Хоч Ти як ком зіграв добре, та все ж вважаю, що ціль не вартувала тих засобів. Нашо було людям нерви псувати?
    Не знаю чи більше Тебе з толку збивала своїми порадами і наполеонівськими планами, чи може чимось помогла, але зіграв Ти супер-мега-взагалі-крутезно! :good: Цілу гру ніхто не чіплявся і не підозрював! Це ж треба! Якби Ггалл не підвів, то б шанси на перемогу були дуже великі!
    А взагалі я багато чого в Хантера навчилась, за що йому дякую.
    Дуже шкодувала, що ми його вибрали, коли Персі написала про те, що Мартіні ж нарешті мир, а тут таке.. Але мені то вернулось - зразу ж за Тобою вибула.
    Краще було б Іспанку прибрати, в неї і так не вийшло пограти.. Або Персі, - я ж казала, брате, що треба прибрати її для профілактики :)))

А взагалі - всім дякую за гру, було дуже цікаво! Читала все, занотовувала, розписувала хто як голосує, розробляла стратегічні плани, ну так ніби грала! Твістер не дасть збрехати - за свою команду я переживала аж занадто :)))
    До речі, Твістер, дуже дякую за цікаву гру, був хороший баланс ролей, тема гри, ведення, вирішення помилки з оленярем.. Ведучим треба брати з Тебе приклад! :give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  3. hunter

hunter мандрівник

тут би була перемога практично 100% :cool:

а я Персі не хотів вбивати :tongue:

• Подобається Подобається x 4
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та, я вже в курсі, що вона - няшка, тільки ще не знаю що це значить :)))

• Подобається Подобається x 4
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

я нерівно дихаю до маньяків, шо )))))
    но - но :nea:
    :give_rose: тре було взагалі не вбивати :))) жартую, дали пограти і так нормально )
    Та я от теж не знаю, шо воно значить. ) Може, краще й не дізнаватись ))))

• Подобається Подобається x 3
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дякую за такий відзив. Я справді почав сумніватись чи Еребус маф, але я досі не розумію його поведінку як мирного. І на що він тепер ображається? Вирішив під Овода косити своєю неясною поведінкою? То це мирним користі ані грама не приносить!!! Я серйозно говорив, що його слід вішати за таку поведінку будь він ким завгодно!

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Я вже писав, що тут значну роль відіграла та партія, коли вел був маном і грав за нас. Я зрозумів, що Деріал нас може розводити аж коли почав вираховувати свої так звані "100% виграшні" комбінації. І тоді я прикинув, що було б, якби ман і далі грав свою гру і зрозумів, що він має офігенну фору! От це мене тоді вбило. Спочатку мовчав про це, бо ж думав, що цим можу йому подати таку ідею, а потім зрозумів, що час розставляти крапки над "і".

по грі:
    Деріал - взагалі зірка гри... розвів мене з голосом шикарно... Я й справді кинувся, але я не думав, що лиш я мав повний голос... він і справді добре постарався з перетворенням в оленів.... Аж потім після того як проголосував зрозумів, що зробив дурість, бо ж який сенс було йому міняти голос з Хантера на мене? От тоді я почав кусати лікті... Загалом по грі йому Респект!
    Персі - без коментарів. Як завжди на висоті.
    Ріксі - ну це наша остання надія, яка не підвела :) Я вже не очікував, що мирні виграють.
    Еребус - твоя найгірша гра мирним.
    Вел - чудово.
    Алекс - розумію тебе. В мене теж загрузка в реалі була серйозна. Але вчасно включився і добре зіграв. Молодець.
    Любімая - вибач за ініціацію повішання. Так вийшло...
    Хантер - молодець. Зіграв класно. але підірвав довіру до себе, як мирного :)))

Інших я не застав в грі, бо прошарився довго. Спочатку справи були в реалі, а потім підтримував пасивність, так як мав роль і хотів залишитись живим, адже був на грані підвісу і стріляти в мене не було резону, тож, думаю, зробив вірно.

Твістер, дякую за чудове ведення гри, антураж, розкладку і т.д. Все було на вищому рівні і гра цікавезна! Одна з найкращих!!

• Подобається Подобається x 6
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

Шановні представники сильної статі! Маю до вас особисте звернення, не офтоплю, бо гри це стосується теж!
    Давайте не будемо переходити на особистості, особливо, коли розмова стосується жінки! Ну чесно, не розумію я таких чоловіків, які дозволяють собі нецензурно висловлюватися в адресу жінки... Якщо вже сильно припече, ну можна сказати "не займайте мене", або просто проігнорувати.. Це що? Становлення особистісного "Я"? Не розумію, їй Богу... Хлопці, будьте джентльменами, врешті решт!
    думаю, той, про кого я зараз говорю, зрозуміє це, почервоніє від сорому, зробить відповідні висновки і вибачиться перед тією, якій нахамив і образив!
    Мені соромно за таких людей, яких я вважала "друзями", хоча б і по грі....

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)