Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Власне, я також саме так і вважала. Очевидна мирна, виважена, центр мирної команди - хто може бути небезпечнішим для мафів?

А тим часом Хантер геніально стрелив у Деріела. Саме вчасно.

Тому маю сказати, що докори Еребуса геть зовсім безпідставні. Хантер грав дуже гарно, і програш його команди - провина несумлінного мафа.

• Подобається Подобається x 5
  2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А от доречі вчора над цим довго думав) Чомусь здавалося, що в Деріела явно попав саме Хантер, а не Еребус... але що вже зробиш...

Декілька разів перечитував діалог Деріела і Еребуса, пробував зрозуміти Еребуса з мирної сторони, зрозумів майже все, крім:

В такому випадку вважав, що хай краще виграє Хантер, навіть якщо він маф...

• Подобається Подобається x 1
  3. Masini

Masini Well-Known Member

Извиняюсь за дикий оффтоп. Володя, хватит может, а? Ты себя сейчас показываешь далеко не с лучшей стороны. Мне плевать на мою карму, можешь хоть на все мои посты минусом ответить, но ты уже перегибаешь палку. Если есть, что сказать - пиши в личку. Очень низко...

• Подобається Подобається x 4
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Блін! Що тут незрозуміло? Я не повірив Дерілу: і про то і написав, що давайте вішати Хантера, бо він маф. І пропонував всім перечитати тему і зрозуміти, що маф саме Хантер! А хтось це зробив? Нє?
    Але мені не послухали, а ще і образили, сказавши, що мов я "тупой нитик", хоч якщо би ви вішали мене, то місто програло, а я того не хотів. Бо не бачу сенсу грати, якщо не хочеш виграти! Але я не думав, що так багато оленів - ось у тому моя помилка.

5. Masini

Masini Well-Known Member

Володя, это все игровые моменты. Когда я в партии перегибаю палку и обижаю игроков, я после партии хотя бы извиняюсь. А ты наоборот. Я перед тобой в личке извинилась, если вдруг ты обиделся. А ты в ответ на это побежал мои посты минусовать. Некрасиво (((

• Подобається Подобається x 3
  6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так хвилює карма чи ні?

Мені байдуже... Я не перед ким не винуватий, щоб вибачатись, бо все що я писав я досі так і думаю!

• Подобається Подобається x 1
  7. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, не волнует.

Заканчиваю полемику, бесполезно. Если ты считаешь, что ты прав - пожалуйста :)

8. Twister

Божечки, ну як дитина!

Там цікаво. Деріел настільки наполегливо намагався взнати, хто ж саме останній маф, що Еребус вирішив, що це справді має для того величезне значення, і намагався заплутати Деріела.

• Подобається Подобається x 2
  9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Спасибо вам, Твистер, за игру, сюжет - все было на вышшем уровне!) Особенно понравилось то, що вы обновляли таблицу голосования иногда каждый час, а когда ситауция этого требовала и ежеп'ятиминутно)) это очень помогало)

Уфф.. напряженнейшая игра получилась)
    Сначала думал просто поотыгрывать без всяких намёков на игру, но не судилось - увидев строки про партию Велика я не мог не постебать его)) это была моя эпик фейл)) Я ввязался в абсолютно ненужный спор, чем чуть не самоповесился в первый же день. Велик был необычайно настойчив, но фраза *либо ти говоришь ник проверенного мафа, либо мы тебя вешаем* законтрила все его непонятные мувы. Зная что он за несколько минут до конца голосования таки росколится, я причаился и ждал) Велик называет мафа + ещё его дополнительный статус. Поверил, проверил и действительно Нирванка оказалась мафкой с тем же статусом. Такое угадать было практически нереально, поэтому собственно даже клан новичков в этом случае не дал маху) Дальше для меня наступил относительно спокойный день, в котором была попытка затерятся среди мирного населения и все вроде как получилось. Но увы, ликовал я не долго) Думаю такой *хм, а кого сегодня убили, может Перси.. нееет, скорее Хантера.. Хотя мб Еребуса... ох как интересно всетаки посмотреть* и я увидел то, что меня на несколько минут погрузило в шок)) а именно свою смерть)) *Неужели док не лечил Велика и на самом деле один клан стрелял в него, а второй в меня?? О_О*
    Но потом все выяснилось и мы с Твистер приняли решение вернуть меня в игру с открытым статусом. На тот момент у меня было доверие среди мирного населения, так как я помогал им мафов вешать. На этом и решил сыграть. И как не странно получилось! - меня вообще все перестали брать во внимание)) это конечно было очень большой ошибкой мирных - Дэри надо было вешать сразу же после модкилла Ггала, но росказ *Олень только Рикси* видимо оч сильно их переубедил)) Но увы, я не привык просто так отдавать победу кому либо из сторон и еженочно удачно превращал в оленя одного из игроков.) Когда Сашка открыл глаза мирам на истинное положение дел в игре, было уже поздно и у меня появились нехилые шансы. И тут я решил помувить) Сначало я хотел повесить мафика и поделить победу с мирными, так как считаю правило *кто успел, тот и молодец* слегка неуместным впринципе) Сначало я подумал на Хантера, у него было больше мелких непонятных косяков, чем у Еребуса + какието личные наблюдения. Проголосовал за него. Дальше думал проверить насколько я прав и начал зажимать в угол Еребуса, предложив ему союз, молв *если ты маф, тебя всеравно убьют, а так я даю тебе шанс*. Но он был неприклонен(его голос вообще ничего не решал, так как он был только у Сашки, но Еребус был иного мнения и думал, что от него чтота зависит)) Я подумал слегка... Если Еребус мир, то какая ему разница, кого первого повесят - мана или мафа? А если он маф, то я предлагал ему хороший вариант продолжения игры. Он выбрал первое и мне пришла ещё одна безумная мысль - Надо както повесить единственного носителя голоса, чтоб Еребус, как маф, которому победа уже не светит выбрал, кому всё же её отдать... (ессно мне))
    Я дождался, пока Сашка сменит голос на Хантера и проголосовал против него. Если всё остаётся как есть - вешается Хантер, если Сашка меняет на меня голос - он вешает самого себя)) Так как я добавил, молв Еребус, не медли, быстрее меняй голос, Сашка купился на это и пулей написал красным меня) Потом я понял, что маф таки Хантер, но менять что либо я уже не мог, Сашка меня прижал.

Хантер сыграл обычно для себя, просто если б его вешали за палево всегда, то больше чем 1-2 дня ему б не светило) Хотя игра, как для него неплохая, на уровне. Вконце просто не повезло)

Перси - истинный вождь мирных)) Она делала всё для победы своей стороны. Единственный косяк... ну она уже о нём росказала - ман не должен доживать доконца нивкоем случае)

Ещё пожалуй напишу про Сашку) Он по-быстрому включился в игру и первым же постом росположил к себе - это, блин, феноменально)) (К примеру, если б Алекса не исключили проверкой, то он бы довольно быстро повис)) Дальше просёк мою фишку и довольно грамотно россуждал. + К этому всему он нереально меня смешил)) Сначало Еребуса пробовал наставить на путь истинный фразами аля *Ты думаеш Дэри оставит тебе голос? Та нафиг ты ему сдался!!* Я до сих пор улыбаюсь, вспоминая её)) Потом похожая весёлая битва с Хантером)) Вообщем, Сашка, ты прикольно злишся))

Рикси ня ^_^ всё она угадала, затащила игру и вообще она большая умница))

Поздравляю мирных с победой)

Всем спасибо за игру) Довстречи в следуйщих играх)

Останнє редагування: 13 лют 2011
    • Подобається Подобається x 8
  10. hunter

hunter мандрівник

питання до Твісті:

в кінці був шанс 50 на 50 - рікся або алєкс... другий раз в житті в такий момент не вгадав, така ситуація вже була((
    кинув монетку, випала рікся, ну що ж не повезло зараз, повезе колись))

:preved:

:cool:

овода вбили, а двох через мене повісили :blush:

а тепер коротко про всіх:
    1. LuBimaya - тре переконувати шо ти не маф краще)
    2. Великолепный - молодець що позбавив двох мафів, АЛЕ це було тупо! (я про ультиматум) ппц!
    3. redfox - скоро вбили...
    4. Персі - молодець!
    5. -Erebus- - зіграв дуже погано!!!
    6. hunter - 50/50 вгадати кого полікує рікся, не вгадав)))
    7. Honda - шкода її(((
    8. nirvanka - після смерті довго обговорювали все, + такі плани складали наполеонівські що просто!!
    9. Іспанка - шкода шо вибула)
    10. shchaslyva - навряд чи вдуплилася, що ж поживем побачимо)
    11. Deriel Linch - я знав шо він збрехав хто є оленем і знав що він і далі буде всіх оленячити! а в кінці просто затупив)) але рЄспЄкт!
    12. GGall - промовчу, хоча міг би сказати повно всього, але що ж зробиш, таке життя)))
    13. Riksia - в кінці в тебе не було вибору кого лікувати - тільки себе)) а як би ти в попередню лікувала не алєкса - то кого б тоді???
    14. Овод - з самого початку виглядав як обкурений!)))
    15. ContRaSt - бракувало досвіду щоб тоді тебе не повішали))
    16. Sashka-ua - провірив алєкса і вскрився, +1!
    17. MARTINI - соррі, ми довго думали кого вбивати... з багатьма хотів пограти і це було дуже важко когось пристрелити!
    18. AlexLv - тре було більше бути в грі...

зокрема дуже велике питання до еребуса - тепер мені скажи чим я не достойний був виграти? і що ти хорошого зробив для міста за цілу гру?

і ше питання до всіх - я розумію що еребус був більш подібний на мафію, але - подивились б на мій пост де я писав хто не може до якого клану входити - він не входив до жодного за моїми ж словами! якби про це хтось згадав - повісили без сумніву мене))))

11. Twister

Бо "2 голоси проти себе" рахуються лише за умови якщо пропущене лише голосування, а дописи в темі дня були. Якщо ж дописів не було - це просто автокіил одразу, і нема ніяких голосів проти себе.

12. hunter

hunter мандрівник

і найголовніше шо я забув!!!
    Твісті - тобі від мене надвеликий рЄспЄкт за ведучість!!!!!!!! дуже-дуже крута гра, оті малюночки і розписи - отаке я дуже люблю. :give_rose::clapping::preved:

і ще одне - хто не знає - я пишу весь час дуже багато знаків оклику, і знаків питання теж не мало)) - але це не означає що я кричу чи я нервуюся, це означає що я наголошую сильно на тому!))

ти автокіл написала після голосування, тому не було ясно чому повисла контраст - я був майже переконаний що проти іспанки голосував олень... але в тому нічього страшного нема ;)

13. Twister

Я взагалі з свого досвіду знаю, що коли в грі початково більше 13 гравців - автокіли треба робити жорстко і одразу. Бо інакше, якщо хтось з гри на певний час випадає - інші не знають що від нього чекати - чи з'виться, чи ні, чи навмисно ховається, чи треба витрачати добу на його повішання щоби статус дізнатися? Замість пошуку мафів треба гадати що робити з тим, про кого немає можливості отримати інформацію. Врешті решт, інтерес до гри пропадає. Тому умову автокілу зробила жорсткою.

Умова ж про -2 голоси була превентивна проти використання права 1 раз не голосувати в тактичних цілях.

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Я просто загубила фразу про Іспанку в процесі редагування "лірики".

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Зате в неї був величезний вибір напередодні. І те, що вона залишила можливість лікувати себе для наступного ходу - не випадковість, а розрахунок далекоглядний.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Хлопці, та беріть вже лінійки, а не сперечайтеся! :)

Дуже рано розпізнав мафа (Контраст), скільки міг - не давав себе повісити, морочив (і заморочив) голову маньякові - не так вже і погано як на мирного без особливого статусу. Ще невідомо, як саме Деріел зіграв би, якщо б вважав мафом саме Хантера. Він же був певен, що маф - Еребус, і що вночі Еребус мирного вбиватиме.

• Подобається Подобається x 5
  14. ovod

ovod Well-Known Member

дякую всім за гру, особливо твісті :give_rose:
    і двом мафкам контраст :give_rose: і щасливій :give_rose:

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Мы уже побили рекорд ЛФ-а по сообщениям в игре! ура ! ура! ура!)
    *Feyerverk*! )

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

А мееееені?!!!!!!!! :)))

Деріел, ти на наступну гру не пишешся? :blush:

17. hunter

hunter мандрівник

я взагалі не сперечався, просто вчора не міг його процитувати з телефона...

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

У меня ещё неделя сессии, а дальше всё может быть ;)

19. hunter

hunter мандрівник

то чого ти мене не повішав?)))

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Читай дальше) иль вторую половину моего большого поста на завтра оставил ?))

Прально, много читать вредно :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)