Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

шкода хантера, все ж таки прибили алкоголіка :haha:

Окреме дякую ведучій, Твісті дуже гарно розписала гру)) цікаво читати пости її було)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Masini

Masini Well-Known Member

Уррраа!!! Все умнички :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Єєєєєєє! Ріксі - красава. )
    Всім дякі за гру, :) особливо ведучій, все було супер - пупер.
    Хантер - уважуха, :))) суперово зіграв, Деріел теж. )
    Всім цьом, покійному кому два цьома. :)))

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

ПС. Деріел, приходь до нас ще грати )

• Подобається Подобається x 4
  4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А Еребус чесно кажучи конкретно збив з толку( Хантеру вже навіть нічого писати не треба було, коли Еребус так палився... А взагалі це перша гра в якій я протримався до кінця) Хоча в якійсь момент думав що мене всетаки раніше повісять)) Деріел, дуже класна гра! І окреме дуже дякую ведучій!

• Подобається Подобається x 2
  5. Персі

Мені дуже хотілось :)))

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Сашка молодець, прийшов якраз тоді, коли конче тре було і відвів підозри від двох найбільш підозрілих осіб )

6. Twister

Twister Well-Known Member

Походовка:

Ніч 0: Клан1 - Хонда; Клан2 - Мартіні; Ман - Нірванка; Ком - Нірванка; Дівч. - Нірванка; Док - Ріксія.

Ніч 1: Клан1 - Вєлік; Клан2 - Вєлік; Ман - Ріксія; Ком - стріляє в Овода; Дівч - нема хода; Док - Вєлік.

Ніч 2: Клан1 - Редфокс; Клан2 - Деріел; Ман - Еребус; Дівч - Любімая; Док - Персі.

Ніч 3: Клан2 - Персі; Ман - Хантер; Дівч - Алекс; Док - Ріксія.

Ніч 4: Клан2 - відмова від ходу; Ман - Алекс; Дівч - Еребус; Док - Сашка.

Ніч 5: Клан2 - Деріел; Ман - Персі (посмертно - живі і так усі олені); Док - Алекс.

Ніч 6: Клан2 - Ріксія; Док - Ріксія.

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я помітив))) За що ти мене так?)))

8. Персі

:haha:
    я польщена ))))))))
    Нірванка - зірка першої ночі, всі до неї )))))

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

х.з. :)))

Я тупила в цій грі, )) і щодо маньяка (зразу треба було заразу виносити :))) ) і щодо мафії (останні порівняно легкі перемоги трохи отупили)), варто було Хантеру зіграти вишуканіше і на тобі. :) Місто було близьке до поразки, як ніколи. )

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Жесть :haha:

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Суперова гра!!! Твістер, рєспект! Дуже грамотно і цікаво все оформила!!!
    Мирні молодці! Хантер - зараза!;)

11. Персі

Нормальним людям героя там дають посмертно, а мені оленя :haha:
    за особливі заслуги, так розумію )

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Вітання всім!!!Дякую за гру,слідкувала за нею до самого кінця.Жаль,що не вдалося дограти з вами до кніця(справи в реалі завадили - завалили мене роботою по самі вушка:sad: ).Партія була дуже цікава і динамічна.Окреме величезне спасибі Твісті за шикарну історію,фотоілюстрації - сюжетна лінія суперська!
    Відкриття гри для мене - це Дєріел:)Деріеле,приходь до нас грати почастіше:)Будем дуже раді бачити:)
    Загалом,всі красунчики!

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Персі,хоч авку з оленем подарую?:haha::haha:Вчепиш - си:)))

13. Twister

Люди! Я причарована вашою грою, весь час насолоджувалася і заздрила, що не вдалося в це все пограти.

Фантастичний Ком вийшов з Велика: одного мафа перевірив, другого стрелив, маньяка розвів на емо і ледь не повісив.

Дуже виважено зіграв док Ріксія, зберігши потрібний хід на вирішальну ніч.

Сашко вскрився надзвичайно своєчасно, і вчасно (перший з мирних взагалі!) задався питанням щодо кількості оленів і винесення маньяка.

Хантер на початку гри так вдало розмежувався з Нірванкою, а десь всередені - від конкурентного клана - що його дооовго не підозрювали навіть. Шикарно!

Деріел - ну він взагалі зірка! Не дав себе повісить, навіть після мойого ляпа з рокриттям чудово тримався, заручився симпатіями - а тим часом вночі впевненно робив свою справу. І (окрім 0 ночі) не помилявся - всі його мішені дожили до фіналу!!

• Подобається Подобається x 9
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

Твісті, той пост з графіті-оленями - жесть! ;):)))

15. Twister

Дуже важко було грати 1 клану. 2 новенькі майже без досвіду (дуже добре трималися!) + Овод, який виглядає мафом незалежно від статуса

+ автокіл Іспанки посприяв виносу Контраст.
    Якби Іспанка написала хоча б один допис, але не голосувала - їй би було нараховано 2 штрафні голоси і вибувала б саме вона. Але дописів не було - отже вона вибувала по автокілу і її власні 2 голоси проти неї вже не рахувались, і вибула Контраст. Такий ось дивний випадок, як автокіл гравця йде на користь його команді.

Останнє редагування: 13 лют 2011
    • Подобається Подобається x 5
  16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Офігіти і не встати..Хоч чимось прислужилася:))):)))

17. Masini

Masini Well-Known Member

Жалко, что Перси не удалось сберечь. Я могла бы полечить себя, но подумала, что в нее обязательно должны стрелять, поэтому пошла к ней. Как следствие в следующую ночь, к сожалению, не смогла. Хантер умничка, Дэриэл - божественен, Перси шикарна. Извиняюсь, что не смогла полноценно играть - реал навалился со страшной силой. Благо, что хоть в конце не подвела. Всем пис :)
    И да. Твиста красавица. Приходи к нам почаще: и в качестве ведущей, и в качестве игрока, спасибо тебе за партию :give_rose:

18. Twister

Тепер про погане.

Дуже вразив і засмутив автокіл ГГалл. Не мені судити, що саме там сталося, але команді зашкодив сильно.

Засмутило також і те, що гравці одні на одного наїжджали. Розумію, нерви здаюсть під тиском обставин і таке всяке - але треба намагатися себе у руках тримати. Це стосується як подій передостаннього та останнього дня, так і першого - коли комісар виставив ультиматум...

19. Masini

Masini Well-Known Member

От Ггалла сама в шоке. Он зарекомендовал себя как отличный активный игрок, поэтому его позвала сыграть классику. Но у него со временем случился завал, а потом, когда он решил таки взяться за партию, он увидел стопиццот страниц и не смог их осилить. Жалко... Потенциал у него огромный

20. Кохана

Кохана LuBimaya

ага.. і не тільки в руках тримати, але і язик за зубами тримати теж.. або хоча б думати, що говориш..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)