Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я от тебя не ожидал ничего другого!

2. Masini

Masini Well-Known Member

А я всегда рада оправдывать твои ожидания.

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

Алєкс, Ріксі може і здогадалась, що я мир, але міняти вже чи навряд буде - так що мафія нарешті перемогла, бо я перший набрав голоси через твою поспішність!

Уцілому я не проти перемоги мафії, але заслуженої, а Хантер її не заслуговує - бо грав тупо і нецікаво, одни лише понти "мов я такий вумний, а ви всі ідіоти", Ріксі до речі грає так само!

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Рикси, если Хантер маф мы его потом можем не повесить... из 4-х человек которые голосовали против Дэриэла, только один имел полный голос, это скорее всего был Сашка, но есть такой вариант, что полный голос у Хантера... и тогда повесив Эребуса, на следующий день кто-то из нас останется один на один против Хантера с половинкой голоса против его целого... Просто никак не выходят из головы слова Дериэла:"Конец игры вы запомните надолго"...

5. -Erebus-

Якихсь змін щодо правил перемоги я не побачив, а значить за нашими основнимі правилами в такому випадку буде перемога мафії все одно:

7. Результат гри

7.1. Місто виграє, коли не залишиться жодного живого мафа і маніяка.
    7.2. Мафи виграють, коли не залишиться жодного мирного і маніяка, або коли у мирних не залишається жодного шансу на виграш.
    7.3. Маніяк виграє, коли залишається сам, або наодинці з мирним (не ветераном).
    7.4. Якщо залишиться 1 маф і 1 мирний, то виграють мафи, якщо той мирний не є ветераном
    .. а ветерана в цій грі немає!

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Єдиний шанс міста, це якщо Хантер все ж має лише пів голоса і сьогодні уночі він не вгадає з лікованим!

Хєх! Алєкс, ти міг закінчити вже гру - якщо би так не поспішив з голосом проти мене... :sad:

Останнє редагування: 12 лют 2011
  6. Masini

Masini Well-Known Member

Сладенький, еще раз: НЕ ТЕБЕ СУДИТЬ КАК КТО ИГРАЕТ. Да, пусть Хантер последний маф. Офигенно тупо сыграл, что его раскусить никто не мог, просто феерически тупо. Ты играл не тупо? Ты играл интересно? Покажи в каком месте!!! Кроме твоих слюней к каждой представительнице сильного пола и Яканья я ничего не помню. НИЧЕГО. А нет, помню. Вместо того, чтобы нормально играть на стороне мирных, ты полез в сомнительные альянсы, наплевав на всех. Так что прикрой свой милый ротик.

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ладно, уговорили, если Хантер маф пусть выигрывает) Эребус не против окончания дня

8. -Erebus-

Тупість!
    Віддавати перемогу мафам просто так? Мда... Нащо тоді взагалі грати?

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Я грав нормально. І Дерілу я не довіряв, а оскільки я знав, що Хантер маф, то і хотів його повішати! А то що ви там мутили - то марення. Треба було вішати Хантера, а потім Деріла! Правда надто багато оленів - ось на це я не розраховував!
    І Алєкс, добре, що Ріксі віддає перемогу мафії, в неї взагалі з головою не все гаразд, але від тебе не очікував!

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Не ніхто, а ТИ не змогла. для мене Хантер був підозрілий, просто, коли вішали Любіму, я лише зайшов на форум і проголосував, бо часу не було, щоб прочитати. Оскільки проти неї були всі, то я думав, що це обґрунтовано хоч!

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Еребус не маф, червону карточку напевно Нірванка дала... відповідно Еребус і Нірванка не соклани :haha:

10. Masini

Masini Well-Known Member

Главное чтоб у тебя с головой было нормально. А мое отсутствие серого вещества мне жить не мешает, мне с моей головой комфортно :)

11. Masini

Masini Well-Known Member

Исключительно ради Перси:

Hunter

Алекс, меняй голос, а то Персефона нас разорвет нафиг :)))

12. hunter

hunter мандрівник

Aljo! 4ogo vu typute? Erebys pusav zavzhdu i bagato, ale jakuj z togo byv tolk? Osj vlasne w4o nijakogo!
    Poduvitjsja na jogo vidmazku! (sjogodniwni v tomy 4usli).

13. Twister

Twister Well-Known Member

Сонечко сіло. Саами вигнали з селища Еребуса - мирного саама без додаткового статусу.

А ось це - стародавні графіті - "тут були олені":

Чекаю на НД від тих, хто має їх робити.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Над селищем саамів сходило сонце. Чи приніс якусь несподіванку світанок?

Комусь так, а комусь і ні.

Сьогодні вночі в селищі ніхто не загинув!

• Подобається Подобається x 2
  14. Masini

Masini Well-Known Member

Hunter
    ............

15. Twister

Тривалість дня пропоную встановити до 15:00 неділі. Хто проти - висловлюйтесь.

Але звісно день можна і скоротити, якщо всі живі будуть не проти.

16. Masini

Masini Well-Known Member

За окончание дня

17. -Erebus-

Тупая гра, тупи гравці! Я на всі 100% старався на користь міста, але ніхто того не оцінив! Всім **цвірінь**! :))):bye2:

18. Masini

Masini Well-Known Member

Еребус, ты не имеешь права говорить об умственных способностей игроков. Твое обзывание всех тупыми характеризует тебя как закомплексованную неуверенную в себе личность. Я в шоке

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Блін, так і думав(... Хантер за швидше закінчення

20. Twister

Формально я маю ще голос Хантера зачекать, але він ні на що більше не впливає.

В певний момент здалося, що саами просто жити не можуть без того алкоголя...

але оскільки і Ріксія, і Алекс проти Хантера - то

вітаю місто з перемогою!

:give_rose:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)