Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Різниця є!

2. Twister

Twister Well-Known Member

Пасуться олені, і ніхто їх не турбує.

Прокинулися саами - о диво! Власні голоси чують!

Тихо, впівгучності почали розмовляти

ті, хто до цього були закляті...

А поруч з оленіми отруєний впав

той, хто всіх було зачарував!

Цієї ночі від отруєння алкоголем вмер Фанатичний Оленяр - Деріел Лінч.

Усі, хто були оленями - наразі мають по півголоса кожен.

• Подобається Подобається x 2
  3. -Erebus-

Винен Хантер!

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вот знав, що ця погана звичка мене колись погубить))
    Всім дякую за гру)

Я знову там, де завжди легко... кайф...

5. -Erebus-

Нема за шо! :)))

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Алєкс - голосуй проти Хантера і місто перемогло!
    На Ріксі я не розраховую!..

6. hunter

hunter мандрівник

Еребус, скільки можна???

7. -Erebus-

Чого можна - Хантер здавайся, вже набридло твою тупість читати!

8. hunter

hunter мандрівник

Мою тупість? мда...

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

*пішов за пивом і чіпсами*)))

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Еребус ...

10. -Erebus-

Коротше, Алєкс, все залежить від тебе! Голосуєш Хантера - перемогло місто, голосуєш мене - мафія!
    Говорити ніц не буду! Я навіть радий буду, якщо повішаєте, але ж я не можу кинути місто, бо в грі все ж є обов'язкі...

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Все... :bye2: Вітаю, Алєксе - ти приніс перемогу мафії!

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Для очищення сумління:
    Прошу, зверніть увагу на ці дописи:

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=805976&postcount=180
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=807066&postcount=549
    ...він називав Деріела мирним, а ось звідки міг то знати? Хм...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=807106&postcount=557:pardon:
    Алекс тупанув і тепер місто може програти навіть якщо Ріксі, одумається, але я в то не вірю!:nea:

Ось ще допис: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=807477&postcount=704 - так хотів взнати кого Вєлік розкрив, а коли взнав, що то співклан Нірванка, то одразу кудись втік!

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Еребус, якщо ти мирний, то ти зараз трошки не на те, що треба звертаєш увагу... зовсім не на те, почитай тему уважніше...

А взагалі хай Хантер, щось напише... проти швидшого закінчення

12. -Erebus-

Звертаю на то, на що звертаю!.. Кожна людина дивиться на Світ під своїм кутом! Нє? ;)
    Але готовий послухати твої думки! Тобто, що я прогавив?

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Та я от дивлюсь і я спочатку дещо прогавив) Але думки покищо тут писати не буду, цікаво інших почитати...

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Ага, але кут погляду мафів і мирних досить суттєво відрізняється, як би вони не старались) А тут тим більше вже стільки цікавої інформації є...)

14. -Erebus-

Є таке. Але я дивлюсь на гру зараз під своїм кутом, бо 100% знаю, що маф Хантер! А ти в роздумах, тому я й пишу про погляд під різними кутами! Ось...

15. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Емм, а якщо ти мирний, чому ти не проголосував проти Деріела знаючи що Хантер маф? Ти ж мав розуміти, що Хантера повісити не достатньо і на той момент набагато важливіше було повісити саме оленяра?...

16. -Erebus-

По перше - я не довіряв Дерілу і хотів повішати Хантера, а потім щоб Сашко його блокував, а потім вішаємо і Деріла! (Правда я не думав, що Олєней ТАК багато!!! І що я сам Олень!)
    По друге - з шкідливості, бо нікто мене не слухав, і не хотів перечитати тему і подумати щодо мафіозності Хантера!

17. hunter

hunter мандрівник

шо писати? я вчора попереджав що треба все обдумати, а ви мене не послухали, і то проблеми ваші, а не мої! я ж казав що в втрьох по одному голосу, вийшло шо в двох! а ви всі наївні і свято переконані були в протилежному і вірили деріелу!, якого хм...?
    повішали б еребуса і оленяр був за то - і всьо б було чудово, вже б завершилась гра! я попереджав, тепер все залежить від алєкса з ріксьою - і якщо ми програєм, то це буде не мій програш, я зробив все що міг.
    і ше одне Еребус - твої відмазки не тянуть на відмазки!
    хто хоче - нехай перечитає теми і подивиться хто і шо і як!
    п.с. поїхав в гори...

18. -Erebus-

Як закінчилась? Ти про що? Ти взагалі рахувати вмієш чи що?
    Вішають мене, бачать, що я мир - наступної ночі Сашко блокує тебе - вистріла звісно не відбувається, тебе вішають, а точніше вішає Деріл, (нині) і він й перемагає, бо всі Олєні! Так що гра би ще тривала, але вже без шансів на перемогу!

19. Masini

Masini Well-Known Member

Даешь победу мафии!!! Erebus, из вредности

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Чисто из вредности?) Ты почитай сообщения Хантера и Эребуса со стороны каждого, если один из них мирный, а второй маф... две очень интересных картины выходят)...

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Кстати, посмотри, так как Галла здесь не было, то Дэриэла в своё время убивал именно кто из них, а кому это могло быть больше выгодно?... Тут у каждого своя логика есть... Вообщем посмотри еще раз, Эребус хоть и палится конкретно, но он может быть как он писал "упрямым мирным"... А Хантер что-то резко притих к концу игры...)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)