Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Твісті вже немає. Хантер, ти наступний виснеш. І нічого не вигадуй. Як вже говорила Ріксі, якщо ти мир, то зробиш все для мирних, а не пектимешся про свою дупу. Голосуй проти Деріела і все. Закінчуй день.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Можна не поспішати, Твісті вже пішла!

3. hunter

hunter мандрівник

мінімум це рішає голос мій, еребуса і деріела, максимум - трохи більше. закрили б день - голос еребуса б згорів, а деріел швидше голосував за всіх, і Сашка можливо б повісили а не його!

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Еребус, раджу взяти попкрорн і насолоджуватись мирними розборками))
    Вони такі веселі, коли зляться))

5. hunter

hunter мандрівник

Сашка, блін, треба думати головою про всі можливі випадки! а не віддаватись емоціям! вони тут ні до чого!
    я пішов їсти!

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звертаюсь до Еребуса і Хантера. Хтось з вас точно мирний, а хтось маф. Нехай мирний, якщо не ідіот, проголосує проти оленевода і закриємо цю дурнувату тему. В мене зла на вас двох не хватає!!! Про що тут ще думати?

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Хантер - маф. Думати нема вже чого. Поки ти десь блудив все вже передумали. варіант зараз один і інших я не бачу і не строй із себе дурника. Ти чудово розумієш, що якщо у мирних лишився б один голос, то вже б ніяке думання нас не врятувало.

7. hunter

hunter мандрівник

Деріел а тебе я завтра прибю! (в реалі)

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

а якщо по одному в мира мафа і оленяра то шо тоді?
    і куда ти спішиш????

8. -Erebus-

[​IMG].................................

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дискваліфікувати Хантера нафіг!

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Ти хоч сам розумієш, що городиш? Якби це було так, то маньяк об'єднав би свій голос з кимось. Адже він один знає точно в кого є голос.
    А, якщо по одному у всих, то твоє думання вже нічого не дасть все-одно. Я вже нікуди не спішу. Повторюсь, ти виснеш завтра.

10. -Erebus-

Завжди є про що думати, Сашко!

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

мафу, в якого задниця вже смаленим горить, звичайно ж є... але я одного не розумію, про що думає той із вас, хто мирний! [​IMG]

12. hunter

hunter мандрівник

по особистих потребах.

і він би спалив в кого голос є??

Сашка, якшо я маф, то вішай мене і не нервуй!!! всьо, я не хочу говорити на цю тему!

13. -Erebus-

Я думаю, що мирні - Олені, треба вішати зараз мафа Хантера, ти блокуєш Оленяра і все - перемога. А що пропонуєш ти мені досі незрозуміло!

14. hunter

hunter мандрівник

От Сашка, ти мирний, добре - ти всьо знаєш, всьо прорахував - от скажи мені хто може бути оленем хто ні!
    і не забувай про мій варіант - три одиночні голоси - висиш тоді ти і нам всім ппц, і через тебе місто програє!
    от скажи шо я не правий!

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я фігггггєєєєєєєюююююю. Так і хочеться сказати кучу слів за які дають бан!
    Пояснюю ще раз для особливо обдарованих!
    Я пропоную вішати зараз оленяра. Вночі я блокую Хантера і якщо відбудеться постріл, то всі повішають мафа-Еребуса. Якщо постріл не відбудеться, то повішаємо Хантера. Якщо він маф, то ми виграли, а якщо мир, то я вночі заблокую Еребуса, а вдень дружненько його повішаємо!

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

Я повторююсь і для тебе! Якщо такий варіант (що малоймовірно), то вже нічого не надумаєш!!! Чи ти придумав вихід з такої ситуації, а?

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Чи ти попросиш добре оленяра і він змилостивиться і зніме голос, який йому може виграш принести? :haha:

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

От щоб не гадати хто олень я й чекаю доки ВСІ мирні проголосують проти одного оленяра!!!! (після його смерті, доречі, оленям повернеться по пів-голоса)

16. hunter

hunter мандрівник

добре сашка, ти намутив цю всю кашу, тобі і розхльобувати!!!
    деріел
    но, якшо ми програм, то буде на твоїй совісті!!!
    всьо, я не хочу більше про цю гру думати нічого взагалі, керуй і удачі!

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

За закінчення дня

18. -Erebus-

Хантер, а що тобі думати?

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Блін, інколи складається таке враження, що в грі крім оленяра, ще два мафи залишились...

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Сашка не міг знати того, що якщо він змінить голос після того як я свій змінив на нього, мирні втратять дівчинку. Фактично він самоповісився. Ваша єдина надія - це Еребус, на якого ви цілий день наїжджали) Я ж міг просто причаїтись і в потрібний момент проголосувати першим і без проблем виграти, но так не цікаво)

Спочатку я дізнався, хто маф.) Еребус довго не думаючи з радістю пішов на контакт.)) Потім, влаштована мною, плутанина в голосах, після чого мирні загнали себе в кут остаточно. Далі емоції, як позитивні, так і не дуже)) флуд і все таке)) Думав дотягнемо до рекорду, но видно не судилось) Но головне не було скучно!)
    І кінець(так само як і початок) гри думаю вам запамятається надовго))

Що б ви там не говорили, вирішувати долю гри буде саме Дон Еребус, але нажаль сам він виграти вже не зможе... Се Ля Ві) Або він пропустить хід\вполює не мене і виграє оленевод, або він вполює мене і виграють мирні)
    В любому випадку я зробив все, що від мене залежало для перемоги, причому саме так, як я і хотів))

Зараз потрібно бігти і я поняття не маю, коли повернусь) Надіюсь ще встигну до нд, но якщо і ні, то нестрашно)

P.S. Попробуйте дофлудити до 1600 дописів! Це було б епічно))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)