Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо я маф! Але я не маф! Тому і хочу вішати Хантера (якщо вже Алєкс 100% мирний, то тут без варіантів)!

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Еребус не тупи. Я б тебе за це повішав тільки, хоч ти будь мирним, хоч ким завгодно!
    Я запропонував виграшний варіант, а ти почав мутити з маньяком. Якщо ти й мирний, то самий хреновий мирний! На палю б тебе... Та в нас лиш шибениця є.
    Он Любімая не пошкодувала себе заради загального блага, тож, якщо ти був миром, то повівся не по чоловічому.

3. Masini

Masini Well-Known Member

Угу, твое поведение на прошлых страницах как раз таки и показывало какой ты мирный. Ты плюнул на всех и заключил союз с маньяком. Очень мирное поведение. Сейчас ты начнешь брызгать слюной и говорить что-то вида "да ну вас нафиг, вы же мирного меня вешали!". Если бы вешали мирную меня и это было бы неизбежно, то я бы не начала заключать сомнительные альянсы и сделала бы все, чтобы, несмотря на мой подвес, принести мирным как можно больше пользы. В частности голосовала бы так, как это было бы выгодно мирным, а не моей мирной заднице, которую непонятно с каких членов начали вешать.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Сашка, +1, мыслим одинаково

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Еребус, тебе завтра, і взагалі в цій грі вже не повісять. Вір мені. Тепер вже можна мені вірити)) Розводів більше не буде)

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звичайно не повісять. Повісять оленяра. А потім вже....

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Сашка >_< я написати толком не встигаю, як ти вже мене цитуєш!)) В мене є привичка виправляти\добавляти слова, то що)) Без цього я не я)

7. -Erebus-

Сашко, в твоєму варіанті маніяк міг виграти, до речі! А я пропоную повішати мафа Хантера, що тут поганого? :)

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А навіщо ти тоді розписував який хороший варіант, якщо там маніяк міг виграти?...

9. hunter

hunter мандрівник

проти
    читаю тему....
    мда ну і олені, нічого не скажеш!!!!

10. Twister

Twister Well-Known Member

Отже, я бачу, що не буде швидкого закінчення. Кажу свій вирок: гратимемо за звичайним графіком. Голоси можна міняти до 20:59 включно, 21:00 вже не рахуватимуться.

Всім наснаги і удачі!

11. -Erebus-

Чому проти? Сьогодні вішають Деріла, завтар мене і ви перемогли! Які проблеми? :)))

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Тобто?...........

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Дякую, Твісті! :)

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Деріл, ти ще теоретічно можеш виграти?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В моєму варіанті маньяка вішали відразу.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Хантер, ти задовбав!!!! Голосуй проти оленевода і закриваєм день!

13. hunter

hunter мандрівник

тобі пофіг, бо ти точно не переможеш, а ось проблема в тому, що всі можуть бути оленями крум одного!!! ну і деріела, і якщо це так то треба все прорахувати, а наскільки я не помиляюся, то деріел проти сашка і в когось один голос - то сашко висить і нам пісЄц!

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хантер, блін!!! Ми всі проти Деріела! Нічого не мути а голосуй! Ти задовбав! Швидко, поки Твісті тут!

15. hunter

hunter мандрівник

а це шо таке???

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А чому зразу не написав, якщо в варіанті дірки були?)

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я чекав тебе. Давай!

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Якби я закрив день, то твій голос пропав би на еребусі. Хантер, швидко!

18. hunter

hunter мандрівник

Твісті вже нема! і в мене була важливіша справа щоб голосувати абияк!!!

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А нам тоді при любих варіантах пісєц... тільки вночі ще одним оленем більше стане, а так половину голосів повертаєм

20. hunter

hunter мандрівник

ти кудись спішиш? спішка завжди приводить до біди! нєфіг!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)