Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я зрозумів.) Твій голос я забирати не буду, пропоную демонстративно перевішати місто і виграє хтось з нас.)) В любому випадку мирним перемога вже не світить) Сьогодні я не буду забирати голос і в мирних, щоб гарантувати собі твою недоторканність на сьогоднішніх нд(інакше для тебе може бути все печально))

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Еребус, давай голосуй проти оленяра, ти ж мирний чи як? ;)

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

і швидко, без роздумів!

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:D моя школа ))

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Еребус, не морозся!!! Швидко голосуй проти оленяра, якщо хочеш довести свою мирність!!!

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Добре - обіцяю не прибирати голос з Хантера! У принціпі не проти швидкого закінчення дня, якщо це ще актуально! :)

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я обожнюю цю гру))))

7. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, он написал неправильно. Там есть большая ошибка.

8. Twister

Twister Well-Known Member

чому ж ні? актуально

9. Masini

Masini Well-Known Member

Против окончания. Где Хантер, твою мать?

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Блочити тебе сьогодні вже не зможуть, тому маєш повну свободу дій) Покажи їм, хто тут головний!)

Хантер, просто пиши синім, тут вже від тебе нічого не залежить))

11. Masini

Masini Well-Known Member

Deriel Linch, не понимаю твоей радости. Придет Хантер и проголосует за тебя. И твоя нежная шейка в петле

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

:))) Такс.... Еребус чудовезно спалився!!!
    Тепер питання в іншому... Чи оленяр блефує, чи й справді в нас кілька оленів... Тоді нам труба.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

ріксі, ти думаєш він правду говорив, що ти одна олень і що він пусті НД відправляв? Ну ви й наївні!

13. Masini

Masini Well-Known Member

Когда он говорил о своих ночных действиях, его победа даже и не маячила на горизонте. Поэтому сейчас он блефует

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Еребус, ти думаєш, що він і справді в тебе вночі не відбере голос? Та нафіг ти йому треба! Це ж маньяк, він сам за себе, а тебе використовує!

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

В нас просто немає іншого виходу, як перевірити це. :)

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

1) В нього голосу вже подавно нема, тому мені він не страшний, просто мінусую мирного.
    2) В Хантера є голос і він 1\2 мирних, в яких є голос. через це його і вішаю(+ варіант номер 1) з допомогою Дона Карлоне. А як відомо, хто проголосував першим, того і абсент, і зелена фея, і перевага)

Хантер вже висить, то факт. Ну.. для мене факт.. )) для вас не зовсім)

16. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, ну теперь мы знаем, что Еребус 100% маф. Благо Дэриэл вывел его на чистую воду. Тогда мы теперь можем повесить его (мафа). Дэриэл ночью кого-нить укусит. Если я была оленем одна, то все равно по голосам у нас будет перевес. Если не одна - как будет, так будет. Победе маньяка я обрадуюсь гораздо больше, чем победе мафов. Ну что делаем?

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я сьогодні вночі не відберу в Еребуса голос. Це я вам гарантую.

18. Masini

Masini Well-Known Member

Блеф. Если бы у Хантера не было голоса, ты бы его не вешал.

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Думаєш в мирних є три голоса, щоб мене повішати?

20. Masini

Masini Well-Known Member

А вообще меня устраивает такой вариант. Пусть будет повешен Хантер.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)