Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я хочу ще дочекатись деяких уточнень відносно правил в приваті від ведучої. А поки що я проти закінчення дня

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я щось не зрозумів з якого мене вішають???
    Але вішайте, може хоч мафи хоч раз переможуть: винен Еребус!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Проти себе голосувати не можна. проголосуй краще за закінчення дня.

4. -Erebus-

Коротше... Я НЕ МАФ! Мафи або Хантер, або Алекс.

Питання до Ріксі: кого Лікувала?

І ще: хай поки що буде Хантер і проти швидкого закінчення дня!

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Ой Ріксі, я нічого говорити не буду!
    Маф може пропустив хід, а такі хитри дії радше за все можна побачити від Хантера! Хоч і Алєкс міг би, дарма що в шахи грає, такий Гамбіт розиграв! :)))

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ох який ти вумний! :haha: :haha:
    Якби ти читав, то побачив би, що я блочив Алекса, тож він мафом бути не може.

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

Так чого ти боїшся, якщо мирний? Ми тебе повішаємо, а вночі я Хантера заблокую і все. Давай голосуй за закінчення.

6. -Erebus-

Я просто зараз трохи зайнятий - тому тему всю не прочитав - читав лише останній день. Значить тим більш - винен Хантер!
    Він або пропустив хід спеціально, або потрапив у лікованого Ріксі. Та, Ріксі краще н говорити кого лікувала, щось я одразу не подумав. Коротше, Сашко, перечитай уважно тему і зрозумій, що я не можу бути мафом... а ось Хантер може!

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Принципово не буду, бо я не маф!

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

Зверніть увагу ось на це повідомлення від Хантера!
    Я був здивований чому мафи не прибирають активних гравців! І Хантер, як маф, не втримався і мені відповів! :)

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мені побарабану маф ти чи ні! Вішати будем все-одно тебе! Бо тебе я вже цієї ночі не заблокую, а Хантера зможу! Що неясного? Не тягни.

8. -Erebus-

Та вішайте! Просто хай приде Хантер і хоч щось скаже - мов він такий "хороший і мирний"! :) А потім можна і день закінчувати! ;)

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я на іспит пішов. Прийду - вирішу, що далі робити... Є в мене одна схемка...

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Всі на мене чекають???:) Можете мене привітати з успішним завершенням останньої сесії.
    Питання до нашого оленяра: "Хто на даний момент покусаний тобою?"

11. Masini

Masini Well-Known Member

Я :)...............

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я хочу, щоб він відповів. І точно.

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Тільки наш милий лікар) Далі я відправляв пусті нд.
    Був готовий ще вчора закінчити на позитивній ноті)

І... Вітаю!)

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Сашко, вітаю! :)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Значить так. Уявіть собі, що Еребус не маф (тоді маф лише Хантер). Тоді наш оленяр може спокійно зіграти в свою гру. Ми вішаєм Еребуса, він кусає когось в ночі, я ж змушений блокувати Хантера. Далі ми вішаєм Хантера, я блокую оленяра. І на наступний день ми маємо один на один з маньяком (це в кращому випадку, якщо він не збрехав, що зараз лише Ріксі покусана), і далі вже не мафія, а гонка на клавіатурах - хто перший проголосує, той і виграв. Я такого не хочу. Придумав схему вирішення.

16. -Erebus-

А нащо? Невже не маєш бажання перемогти? о_О
    Хоч насправді в тебе є ще шанс - зараз вішають мене, наприклад, Сашко блокує Хантера, всі бачать, що я мир. Наступного дня вішають Хантера. Ти маєш дві зайвих дічніх дії - тобто кусаєш Алєкса і Сашка! :)
    Якщо мирні все ж повішають мене сьогодні, дуже прошу, Деріле, не упускай цю можливість перемогти!

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Зараз вішаєм оленяра, а вночі я блокую Хантера. Якщо вночі буде постріл - вішаєм Еребуса і перемога. Якщо пострілу немає, то або Хантер маф, або еребус зхитрував. Тоді вішаєм Хантера і, якщо він виявиться мирним, на ніч я блокую Еребуса і на наступний день вішаєм його і знову ж перемога.

18. -Erebus-

Вітаю! :radist::drinks:

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

А чому б просто не повішати Хантера?.. І перемога міста... Чи так надто просто і тому не цікаво? :)))

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Зміна голосу.
    Хантер
    Виловлюємо мафію. Еребус навряде б так класно зіграв, а Хантер мені вже давно підозрілий. Різниця в палєві дійсно очевидна... + хороший мирний пост від Еребуса, який вписується в загальну картину його гри.

Сашка, я радий, що в міста з'явився думаючий гравець, після вигнання Персі.) Вот правда, респект.=)

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Сашка, ми вішаєм оленяра, вночі когось вбивають... в грі 4 (3-1), Ти блокуєш Хантера, пострілу нема, але маф насправді Еребус... Ми вішаєм Хантера, вночі Еребус стріляє і залишається один на один з Ріксі...а Ріксі олень...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)