Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю саме час. Вішаєм Любімую або Ріксі. Я за Любімую. Я дівчинка. Блокував цієї ночі Алекса. Ми обоє відпадаємо. Ще питання?

2. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Назви всі провірки. І швидко.

3. hunter

hunter мандрівник

питання поки до Деріела - не зважаючи на ваші хороші співвідношення і всьо таке - Рікся маф чи мир???

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ну якщо Сашка не бреше, то я б поставив швидше на мафство Любімой, чим на Ріксі. Її відсутність обгрунтовіється грою на декількох форумах, но вона все ж таки хоч бувала інколи в темі гри, навідміну від Воллі.

5. hunter

hunter мандрівник

любімая
    еребус
    хантер
    деріел
    рікся
    сашка
    алєкс
    5+1+1

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

якщо вірити сашці, то Любімая маф по тій причині - що тоді не переголосувала з вєліка на нірванку.
    іншої дівчинки нема??

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

швидко не виходить, треба всьо обдумати, нє Сашко? :crazy:

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Першу ніч блокував Нірванку. Потім провтикав. Потім Любімую, потім Гала, але він вибув автокілом, тому вирішив зняти всі питання з Алекса.

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Угу, все саме так. Давайте поки що дочекаємось поденного списка блоків від Сашки, на випадок, якщо відкриється можлива справжня дівчинка. Ріксі попереджала, що Сашка любить повскриватись ролями.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо ви мені не вірите, то дійсно тупі. Лишився один маф і куча мирів. Сенс який мені брехати? Все-одно з'явилася б справжня і мені кирдик не сьогодні то завтра. І з цих же міркувань стверджую, що інша дівчинка не з'явиться, бо цим підпише собі вирок.

9. hunter

hunter мандрівник

ок, вірю Сашці, Любімая чи Рікся?

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Швидше так ніж ні. Но якщо вона вскриється, ми її повішаємо і побачимо статус рольовика, то наступна ніч твоя. Тому тобі відкриватись, як мафіку було дуууже лузово. 1600+ дописів, а значить ти не новенький і так тупити не будеш. Тому вірю наразі. Кого тоді вішаємо? Любімую?

За скорочення дня

Ок. Любімая
    Сашка в ночі до Ріксі.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пропоную вішати Любімую і закінчувати раніше день. Що тут тягнути. Її теж попросимо, щоб погодилась раніше закінчити. Навіть, якщо мирна, то нехай пожертвує собою на благо всим.

Якщо мирна, то лікар мене прикриє, а я ще когось перевірю. І виловимо мафа.

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Док швидше всього себе лікував, тому йому вскриватись зараз не можна, но я Дуже хочу знати, хто ця бака >_<
    Хоча я вже догадуюсь хто це.. )

13. Кохана

Кохана LuBimaya

запросто!
    за скорочення дня!

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А я вам що в попередньому дописі талдичив?

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Але без Ріксі ви день не закінчите...
    Якщо не Алєкс маф, то Ріксі/Еребус...

16. hunter

hunter мандрівник

за скорочення

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Питаннь немає )

18. Masini

Masini Well-Known Member

Любимая

За окончание дня

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хочеться, щоб мафом була Любімая, бо її першою ніж Ріксі запідозрив. Але я знаю, що Ріксі не любить грати мафом і цим можна пояснити її неактивність в грі. Бо ж коли вона мир, то від неї аж пашить!
    І ще один факт проти неї - вона ще жива! Ріксі сильний гравець і її завжди намагаються прибрати.

20. Masini

Masini Well-Known Member

Расслабьтесь, я док. Перси лечила вчера, так что сегодня извиняйте

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)