Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Ну ппц... Не успеешь отвернуться - тебя уже за жопу кусают... Я олеееееень :cry:

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка виглядав дуже щиро, коли просив амністії, тепер хай читає і викладає свої думки

3. Masini

Masini Well-Known Member

Может и сексуальный... Ты фотку видела?

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

А.. хто мене вбивав? Думаю підставляли Алекса... чи він так сказав, щоб так подумали. Чи це взагалі до Алекса не має ніякого відношення, а він перевернув ситуацію на свою сторону. В любому випадку він прикривається як тільки може. Поки що напишу так - це 100% маф, но розписувати не буду, нехай ще трішки попалиться в темі. Воллі чи Сашка? Воллі інактив з великої букви, а Сашка вміє красиво давати обіцянки, но ось виконувати забуває(а це, що, пов'язано взагалі Оо) Дуже ймовірно, що хтось з них теж поганка. Щаслива номер 3? В мене все банально получилось. Хоча Ріксі теж супер вписується всюди. Треба вибрати один з чотирьох варіантів правильний. Один єдиний мафік з команди... хто ж це...
    п'ятою ще Любімая напрошується... но це як крайній варіант.

5. hunter

hunter мандрівник

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хантер, 2 вбивства за ніч - чого ти радієш?) вас можуть в 2 дня розвернути при критичній невдачі рольовиків.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

нєа

ой, Любімая так напрошується.... капєц...
    всьо, вже точно сплю, раз сексуальних маньяків немає...

8. hunter

hunter мандрівник

я пропоную таке:
    почекати поки сашко все прочитає і щось нам розкаже - в противному випадку :suicide:
    рікся - теж хай накарлякає після того як відійде від :drinks:
    і алЄкса треба подражнити якось
    вроді всьо...

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Спокі нокі ) І нехай тобі присниться те, що сама собі забажаєш:)

10. hunter

hunter мандрівник

є док є дівка, нас є 6 і ми практично знаєм мафів + мафи можуть попасти двоє в лікованого, тебе прибють ше))) і можуть перестрілятися!
    перемога в кишені майже! хоча і та можуть вбити дівку-дока - 4 їх 2 ше одного валимо і через день добиваємо!
    але і ти когось з тих мафів заоленячиш)

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

варіантів куча!

11. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, давай фотку соседа, посмотрим насколько он сексуальный!!! :girl_tender:

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ріксі мене б не рухала.. Сашку я привселюдно назвав хорошкою і написав все, що його б задовільнило, як останнього мафа своєї команди. Хоча Ріксі таки могла... Добре, наразі відкидуємо Сашку. Алекс то зрозуміло, головний підозрований, хоча під кінець голосування ми вроді як знайшли спільну мову. Одинока, новенька, нічого не знаю, но вбиваю Лінча, як того, хто багато думає? Чому не Персі, вона теж не промах)
    Голос проти Вєліка був остаточним...

Так. в порядку спадання підозри на мафію в цілому:
    Алекс
    Щаслива
    Воллі\Сашка
    Ріксі
    Любімая

Якщо мафія є серед прошарених, то команда конкурент буде методично проряджати ці ряди і мирним може повезти знайти складного негатива на нд.

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

13. hunter

hunter мандрівник

Деріел пост рішаючий!!!

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

1. Хантере, не задовбуй.
    2. Чому всі відкидають Любімую??? Не пам'ятаю точно де саме, але якийсь пост її мені був дуже не сподобався. Так якось все натягнуто було і обережно....

15. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

по-перше, не щаслІва, і не щаслІваЯ! просто, українською - щас-ли-ва))
    по-друге, починаю шарити звідки ваша ота інтуіція береться))) то мене дууже тішить)))
    по-третє, вот вам мой сказ: Алекс)! отут вже моя чуйка спрацьовує: шось перегаром тхне....))
    (проти свого, я так розумію, не голосують, а від оводівського клану мене Персі сама відхрестила)))

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тобто виходить Алекс в Оводівському клані, а ти в іншому?

17. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

смішний ти)) ти ж з Алексом в клані, то чудов знаєш, шо він не з Оводом))

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Це між іншим Хантер перший написав...

Прикриваюсь як можу бо я мирний! Аргументів проти себе не побачив, крім того що довгий час не був на форумі... Потім подивитесь і сильно жалкувати... Звичайно попалюсь, що саме хочеш від мене почути?...

---------- Додано в 02:43 ---------- Попередній допис був написаний в 02:40 ----------

Дааа і чому саме я? Розпиши цікаво, вам потім хоч буде що почитати коли мене повісите!

19. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

мені теж ніхто не аргументував, чо я маф)) просто чуйка)) отака в мене чуйка до тебе!

до речі!!ахахаха))
    а є хоч якісь аргументи, чо я маф?

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Блін, от як мені весело))) Я ще не з ким не посварився, в конфлікти майже не вступав і тому класно вяжусь в обидва клани, ай як логічно)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)