Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

+10000..... :haha::haha::haha:
    п'яна Іспанка - це щось!!!

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

якщо врахувати, що Еребус маф на 90%, то так! :)

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та й того холодно,гик,бо нею,гик,не розтиратися,гик, треба,а во внутрь вливати..гик - гик..во мені вже не зимно..

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

а твереза я щє ліпчіша:)))

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

коли таке було? я не дозволяв матюкатись, то правда, але я ніколи не бачив шоб ти білоруською мовою писала :)

4. Masini

Masini Well-Known Member

Писала, ага. А вот матюкаться ты мне разрешал, подумаешь...карму немного подпортил :)))

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вже голосуєш проти мене? За що? Нічого поганого ще ж не зробив!

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

А на останні 10% маніяк? :))) Гарно! :good:

6. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

розтирарання то ше перша тіки стадія)) потім нудно стане, то вже "внутрівєнно" піде)):blush:

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іду зариюся в сніг,посплю...А то та полярна ніч вже дістала...

8. Masini

Masini Well-Known Member

А хорошего что зробив? Еще и не бухаешь... Что за человек... :)))

9. -Erebus-

Так що, тепер можна білоруською писати? :)

До речі норвежською мовою олень - Hjort! Так що всі ви хьорти! :)))

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Сьогодні? З небожем матиматику вивчав! В нас зараз в Москві школи не працюють - ось замість вчителя! :)

10. Masini

Masini Well-Known Member

Поэтому за тебя не стоит голосовать, да? Логично.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

самти хьорти :)

12. -Erebus-

Та голосуй, прошу пані, може маніяк тебе оленем зробить і хоч обголосуйсі! :)))

13. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ти скакакандинанавські морози до Москви привіз?:)

14. Masini

Masini Well-Known Member

А на английском - deer, на албанском - dre, на языке суахили - kulungu, на японском - 鹿, на хинди - हिरन, на урду - ہرن

И что???

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Может я его трупом сделаю, ибо из-за него мне роль не досталась :ireful1:

15. -Erebus-

Ріксі, не подобаються відіграши - не відігруй, я ж нічого не кажу!

Фінською - Saksanhirvi до речі! :)

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

Я не проти! Хоч, якщо подумати, перемогти йому дуже важко буде! Але насправді уболіваю саме за маніяка! Оленяре, я з тобою! ;)

16. Masini

Masini Well-Known Member

Отыгрыш - это когда ты придумал себе роль и отыгрываешь ее в рамках сеттинга.

Угу, куси его за жопу ночью

17. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha::haha:
    +1000.....

18. Honda

Honda Well-Known Member

Головне, щоб потім роги там не виросли :haha:

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Відволікли на декілька годин...
    Такий милий флуд, до ранку б читав))
    Іспанко, я був би тільки радий, Елліот до ваших послуг) Мінералочки?)

Еребус, як лампочка, горить яскраво, тим самим ходить по лезу ножа) Хоча...*Якщо хочеш щось заховати, положи це на видне місце*... В любому випадку така активність особисто в мене викликає тільки позитивні емоції=)

Рикси, не пручайся, це не страшно, до Еребуса ще черга дойде)) Сьогодні вечером.. ритуальне покусування при свічках..ммм... А потім можеш і того, хто в танку на нашу оленячу вечірку запросити)) Правда вхід тільки через кусь-контроль, справишся?)

Останнє редагування: 7 лют 2011
  20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем Пивет! у меня отличное настроение. Великий Интер снова одержал фантастическую победу. Болельщики Милана, Ювентуса и Ромы скрипят зубами, грызут друг другу локти и коленные чашечки.
    Кто первый из мафов признается что маф и сдаст своих сообщников, тому ничего не будет!
    Предлагаю как и в прошлый раз, создать мирную коалицию, для централизованного принятия решений. Перси, Фокси, вы как, на этот раз со мной? Так же производится запись в ряды народной дружины всех желающих. Не бойтесь вступать в альянсы. как показывает практика, ЧЕСТНОСТЬ и ОТКРЫТОСТЬ - залог успеха для мирных. В чем мы уже не однократно убеждались!

Кстати, формальность, но все же - я мирный!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)