Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я два рази був комом і на мою думку вскриватись так рано було не правильно, тим більше коли в грі 6-ро(а не троє, четверо) мафів тому і проголосував.

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Скорше всього проти Щасливої, але дуже сумніваюсь, тому що це її перша гра...

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Значить так. Перші 43 сторінки лишаються непрочитаними. І знов бігти. До кінця дня може лиш на хвилькуу забіжу. Знаю, що поведінка неадекватна. Але не маю вибору. Крім мафії є ще реал!
    Я мирний. Прошу мене не вішати хоч сьогодні. Дайте мені шанс. Завтра я все відпишу і перечитаю, а може й сьогодні вночі.
    З останніх сторінок несподобалась ContRaSt. Просто інтуїція. Обережно дуже пише, ніби чогось боїться. Лишаю голос на ній. Проголосувати то треба за когось. І так вже пропустив раз - можу автокільнутись.

3. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Проголосував проти мене і не втручаєшся??? Я ж ніби спитав, чому голосуєш саме проти мене? Хочу почути твої аргументи, щоб якщо мене повісять, вам хоч було що почитати...

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Окі, без питаннь) в тебе день. Читати все не обов'язково, просто будь корисним.)

Голос залишаю на Алексі і теж маю бігти) буду в 6:30-7:30.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Алекс, його вішали! Шо він ще мав робити

ПС. Сашці вірю

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Те що його вішали цілком обумувлено його поведінкою в 0-ий і перший день! якщо би він писав по-іншому, ніхто його би і не подумав вішати... От іменно тому я проти нього і проголосував, і на той момент я не знав ком він чи ні!

7. Персі

то вже інше питання і до питання "нашо відкриватись" ніяк не відноситься

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Чекай, ти мене питаєш чому я голосував проти нього, я і написав свої думки станом на 6-ту годину вчора коли я залишав свій голос! Інше питання зараз, коли ми вже знаємо, що він ком насправді, але це вже більше відноситься до теми "обговорення гри".

9. Персі

а ось знайшла той оводський допис:

1. Еребус мені виглядає на мира
    2. Іспанка, якщо мафія, то в нірванкоклані
    3. Нірванка - конкурентний клан
    4. Еліот - виглядає на мира
    5. Залишилась тільки Контраст

А тепер питання: чи може бути таке, що в тому списку немає жодного соклана? Хм.
    Може, й справді Контраст повішати

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Алекс, ти не туди.
    Ти написав, що голосував проти нього, бо він відкрився, а то малоймовірно для справжнього кома. А я тобі кажу, що таке пояснення не має права на життя.
    Якби ти написав - голосував, бо не вірив по загалом його поведінці, то вже інакше

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Вибачай звичайно, але ти вже 15 хвилин як написав, що біжиш і все ще зеленим світишся... Третій раз питаю, де аргументи проти мене? Тут твоїх повідомлень дуже багато різних було і чому саме ти вибрав мене? Ти ж активний гравець ніби все читаєш... чому наприклад не Сашка? Не Галл який писав, ще менше ніж я?... Коли ти грузив Вєліка, в тебе було купа своєї логіки, а зараз тупо повірив Персі?... Цікаво...

11. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Навіть якщо Алекс мафіозо, то залишається ще 3+1 нега. Хто це? В мене методом виключення получаються досить несподівані ніки... Вірю, наскільки це можливо Персі, Лобімій і Сашці - всі решту на мою довіру в цій грі ще не заслуговують)) Се ля ві - написав один пост,зато переконливо.. в мене так ще не получалось.. )

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Персі, ти читала, що я писав? Подивись моє перше повідомлення на минулій сторінці:

Про вскриття це вже було доповнення пізніше, коли ти спитала другий раз!

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Нам мою думку, знаючи Овода, хоча б один соклан тут має бути...

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ось і я про то! Може Контраст і не винна, але перевіремо! ;)

14. Персі

Ну лан, Алекса поки лишим в спокої :)))

Зараз я ше долистаю і напишу хто, на мою думку, не може бути в оводо і нірванкокланах

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Ну так, поки на Контраст переголосовую

15. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Значить в мене то злив, а в Сашки просто так?? і всі йому вірять, дякую дуже!! :sad:

Що ви до мене всі вчепилися??! Яж кажу що мирна, може вам прінтскрін повідомлення від ведучої з роллю зробити чи як???!
    Знаю що неможна! Але, блін, якщо іншого способу нема, може хоч так повірите?!

Персі, вішай! Звичайно, якщо ти сама не маф! Легше всього тикнути так пальцем в небо

Більше слова тут не напишу сьогодні! Всім Па! : (

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

459 повідомлення Нірванки, можна ще тут щось цікаве пошукати...

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Все просто - запропонуй нік активного гравця, на якого дещо тяжче загнати, чим на інактивів і новеньку. Якщо зможеш доволі логічно пояснити чому саме цей гравець заслуговує бути повішаним сьогодні і цим самим переконати мене в своїй мирності, тоді перекину свій голос з тебе. Мені потрібна підтримка мирних, тому що в мене далеко не все зростається. Коли є мафія 2х2 звязки майже неможливо спалити, не говорячи вже і про маньяка(а його через дня 2-3 тре буде вішати, якщо його до того часу не вбьють звичайно)

18. Персі

О, йой. ) Еребус, може ми тебе сьогодні... того? :haha:
    хто на жалість б'є, хто ображається, нема кого повішати нормально )

Деріел, я вже писала по тому допису, мені з нього Іспанка на соклана може йти, але шось мені не сподобалось, що багато народу голоснули Іспанку, як тільки я написала, що підозрюю її ) не знаю

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Контраст шось дуже емоційно відбивається, писати такі речі як "ні слова тут не напишу" і т.д. імхо негарно для мафії. Для мира то ше розумію, зі мною теж буває, що я нервуюсь і йду від всіх, коли мене - мирну вішають ))))))

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Мовчати не раджу, фактично ти вже висиш. Пропонуй варіанти, будемо розбирати. Зараз ти в такому же становищі, як і Алекс. Розпиши хоча б свої думки про Ріксі, Персі, Любимую,мене, Хантера і Еребуса. Бажано розгорнуто)

Тепер я точно побіг, Алекс, лампочка через 3 хвилини стане червоною, можеш перевірити))

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ти ж ніби пропонував інші варіанти ;)

Просто якось ти швидко з Персі погодився іменно на моїй кандидатурі :)

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Всетаки Щасливу вішати явно не варто, по-першій грі рано робити висновки... Контраст... чисто інтуїтивно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)