Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

2. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

поки що Іспанка, бо не знаю, чи зявлся ше в неті до 9!
    якшо та - то ше поміняю))
    всіх цілую, поскакала:girl_bye2::girl_bye2:

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Краще скажи, що думаєш, якщо всім разом проголосувати Контраст сьогодні? Вона в твоєму списку є!

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

А давайте Алекса винесем :))) шось його кандидатура не дає мені спокою )

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А чому не Контраст?

6. Персі

тупо хочу Алекса сьогодні :)))

7. Кохана

Кохана LuBimaya

ого! думаю, він буде радий!

8. Персі

не факт :)))
    ну дивіться, провокую, провокую, на сайті він є, а реакції - 0!
    По - перше, я не люблю, коли мене ігнорять, а по - друге, в минулій грі спалився на псевдо - активності, от тепер і сидить тихо, боїться :haha: Якщо не маф, то оленяр. )) Але шота з ним нечисто )

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Персі, хватить мене переконувати, не буду я голосувати проти Алекса і крапка! В мене теж є якісь думки, принпици то що. Відстань, сказав не буду, значить не буду >_<. Хороший аргумент але.. та чого ти причепилася до мене?! Ох... Бачу мені не відвертітись. Ну добре! Нехай буде по твоєму! Но якщо він опиниться мирним, то начувайся, завтра петлі тобі не уникнути.
    Алекс, дякуй Персі і її дару переконання, який ніякою логікою не законтрити.

10. Персі

Ну, це ми ше побачимо. :))) У мене ж дар переконання )))
    Нє, ну а чо? Хай вийде шось скаже хоча б )

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Перечитав, і того... Сашка... не розумію його зовсім, ніби мафом так себе не веде, але і мирним теж, всетаки думаю що він негативний... Еребус, в декільках моментах не зрозумів його поведінку, ніби і по суті гри писав, але декілька разів явно переводив гру невідомо куди (Наприклад коли писав писав про отстаннє слово Мартіні, а потім пояснення, що просто не хотів щоб його забанили, плюс мовний діалог і т.д...), покищо для мене він схожий на мафа... Щаслива, граю з нею перший раз, тому важко сказати як вона грає зазвичай, покищо якісь зовсім не багатослівні повідомлення, більше не по суті гри... Деріелл, виділився перепалкою з Вєліком, помітив, що він вчора так писав, що в діях такого кома зовсім немає змісту, а потім в якийсь момент поміняв думку на протилежну... не знаю, можливо це тільки здалося... покищо йому не вірю... Персі, Хантер, Ріксі... граємо разом вже не перший раз, для мене їх дуже важко прочитати... тому не знаю, що покищо сказати... Єдине, Ріксі помітно менше ніж в минулих іграх, чому?... Контраст, чисто інтуїтивно думаю що маф, чому так думаю, покищо пояснити не можу... Редфокс, Любімая, покищо повірив... підкреслюю покищо) ... перечитував 0-ий день, але вже з сьогоднішніми результатами, Любімая ні в один, ні в інший клан не в яжеться... Хоча чим більше читав, тим більше сумнівів з являлось... покищо повірю... Іспанка, як на мене її було дуже мало, хотілось би почитати... Галла взагалі не побачив... ніби нікого не забув.

12. Персі

Себе забув!
    Де був, нашо кома зливав? Зізнавайся!

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

ага, мені дуже приємно)

Де саме я тебе ігнорив?... В минулій грі, я не спалився на активності, я писав так як завжди і перечитував тему так само як завжди і перестав я тоді писати тільки тому що я був бос і мене було вигідніше повісити... Але писав я так само як і мирним, такщо не треба! Перечитай інші ігри для порівняння!... А онлайн сижу і не пишу, бо перечитати 48 сторінок зайняло досить багато часу.

А чим саме тебе Персі переконала дуже цікаво?...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тобто неможна вішати тих хто спалився мафом, бо спалився він через брак досвіду?

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Не втручаюсь, я не ворог своєму здоров'ю )) Алекс, удачі)

16. Кохана

Кохана LuBimaya

у мене теж таке відчуття.... спочатку не звертала на то уваги, бо в принципі я його мафом не бачила, т.як мафила з ним...

17. Персі

Алекс, поясни своє вчорашнє голосування.

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

ем... Всі без виключення новенькі на моїй пам'яті палились негативами в ситуаціях, які їм не знайомі, а знайомі нам, як прояв негатиної поведінки. Тому я не спішу вішати ту, яка в любому випадку спалилась би.

Нічим.
    Думав цей момент, як жарт оцінять 100% гравців і ще декілька, як двузначний абзац, який власне веде до того, що мені просто скучно і... це жарт.)

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Де був?... Ну по-перше в мене пари, по-друге курси і тренування і плюс ще купа іншої, першочергової роботи в інтернеті... Емм, а я його зливав? На той момент він мені дійсно здавався підозрілим, тому що в минулих іграх від грав зовсім по-іншому... Але прочитавши вас я свій голос зняв, хоча не проголосувавши я ризикував взагалі вийти з гри автокіллом згідно правил, (Автокіл настає за будь які дві подіїї: "пропуск голосування" або "ненаписання принаймні 1 повідомленя протягом дня".) тому що я пропустив голосування!

20. Персі

Добре, тоді ще одне питання: кого збираєшся голосувати сьогодні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)