Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

О! Почався злив! :)))

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Якраз навпаки - співклані рідко діють так, якщо тільки ви не намагаєтесь заплутати всіх!

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Вчись читати, кажу що зміню, бо не хочу лишати пустим місце для голосу, хай вимальовується загальна картина, так легше буде

3. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, мене тільки до клану мирних, бо ти класненько підлаштувалась!

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Я точно з клану мирних.. за тебе не знаю, але хочеться вірити, чесно

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Щаслива вливається, Хантер з нею розбереться(якщо перестане, то ми розберемось з ним))
    Воллі слізно обіцяв скоро приєднатись до гри... Сашка - цьому гравцю лєнь навіть читати те, що нормальному гравцю треба перечитувати після кожного нового дня. Тому поки що так - Sashka-ua Якщо не побачу великого допису з купою цитат і з смиловою нагрузкою, голос наврядчи поміняю. Настав час інактивів)

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Угу, попальненько так получилось)) тому я вас точно не запишу до одного клану)

6. -Erebus-

Навіть, якщо твій голос буде єдиним проти Сашка? Тобто виходить, що голос ти тупо зливаєш! 注意!

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ну принаймні своїм голосом я приверну увагу до моменту, що спунів навіть не думають рухати, а їх двоє і ймовірно, що хоча б один з них є мафією, як зазвичай і буває.

Вішати Іспанку по інерції немаю ніякого бажання, як мінімум потрібно послухати її думки для прийняття такого рішення.

8. redfox

redfox Well-Known Member

кто кроме сашки тебе не нравится?

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну, Любімую ми точно вішати сьогодні не будем, ким би вона не була, прийде завтра з будуна і побачить, що вже труп, )) некошерно )

10. hunter

hunter мандрівник

а це входить в гру!!! гра не тільки хто шо написав!

шо не чесно? я не розумію! так було є і буде завжди - на то воно і палЄво!

ось тут ти не права, була би вона з клано-овода то б спокійно переголосувала за Нірванку, а вона не переголосувала.

Деріел, з.і. голова, йоптя, болить! :haha:
    + я майже вірю шо ти мир, але я за тобою слідкуватиму!!!

прикольно :crazy:

контраст по-любому!

11. Персі

мерсі за компліман )

12. hunter

hunter мандрівник

десь я таке вже чув...

13. Персі

А в мене Алекс поки що

14. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Леді Редфокс, мої вітання "Приклюняється перед дамою"
    Доволі складна ситуація, новеньких вішати за те що вони паляться не можна, тому що вони новенькі і поняття не мають як правильно грати. Ріксі пропала, нічого не говорить, хоча її думка не була б лишньою аж ніяк (де ти?:cry:) а в темі крутяться ті ж самі декілька гравців, які впринципі можуть бути всі мирними, косяки у всіх бувають. Думаю мені зараз потрібно або продовжувати акцентувати увагу на Сашці\Воллі\Алексі, або піти почитати хоч одну гру Іспанки за мирних.
    Звичайно я виберу варіант номер 2, но перестати акцентувати увагу на лінивих теж не буду))

Про Алекса взагалі забув)) ТТ

15. Персі

А чому Алекса відкидаєш? Його є не більше, ніж твоїх двох

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

ще й підозріліший, бо в нульовий день на флуд знаходив час, а потім замовк і всьо

16. -Erebus-

Та блін! Вона ж Оленяр, що тут гадати! :)))

17. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

та не треба зі мною розбиратися! я собі тіхонько то всь орегулярно перечитую! і втому полягає вся моя гра! а тепер, коли Вела нема, то набагато простіше))

маю питання: шо таке злив голосів?

18. Персі

А Любімая з клану Нірванки теж не може бути, між іншим

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:haha: Значить потрібно буде провести ще один сеанс, щоб знищити залишки зла Вєльського в тобі ))

20. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

угу-угу)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)