Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

то годин 4 тре як мінімум щоб все перечитати!

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Всім, крім мафів: Hyvää huomenta! , що в перекладі з суомі значить: доброго ранку! ;)

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Просто до Іри в один клан з моїх міркувань ти ну ніяк не пасуєш! Але я не впевнений, що ти мирний ну ніяк - може ти зливаєш "свого" Деріла - дуже ймовірно!

3. Twister

Twister Well-Known Member

Доброе утро! Хорошего настроения!!

[​IMG][​IMG]

4. -Erebus-

Мрія оленяра:

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Тобі наснилась твоя мрія, Еребус? :)))

Доброго ранку )

Пішла читати Нірванку і Овода )

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

зі стелі, 10% на те що оленевод хід проспал, і 10%, що його заблокувала дівчинка

а всі інші, що, кучеряво раділи? чи як??

І ще, на рахунок асьок та скайпів, не думаєш, що то не чесно?? була ж домовленість грати тільки на форумі, і то лишили на совісті самих гравців. Нашо знов приплітати сюди свої спостереження хто де сидів, і скільки?? Може ще будеш слідкувати хто коли зайшов на форум і що де відписав? :/

7. -Erebus-

Краще Юрко Покальчука ще раз почитати! :)

А чому ось так одразу і моя? Мене знову ролью обділили! Так що... я просто трохи оленяру заздрю може! Що, не маю права? ;)

8. Персі

І як це допоможе знайти мені мафію? )

9. redfox

redfox Well-Known Member

итак, мое мнение:

1. LuBimaya - похожа на мафку с клана Овода
    4. Персі - скоре всего мирная
    5. -Erebus- скорее всего мирный
    6. hunter - скорее всего мирный
    9. Іспанка - похожа на мафку
    10. shchaslyva - ХЗ
    11. Deriel Linch - как не печально, я соглашусь с еребусом- похож на мафа
    12. GGall - ЖЗ - мало пишет - вызывает подозрения, то же относится и к Алексу, сашк и контраст
    рикси - хочется надеятья, что она мир

пока у меня на подозрении любимая, буду голосовать против нее

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ти ж розумієш, що це трохи тойво... бред?) Чи в тебе вселився дух Вєліка і це буде знову день, присвячений заганянню на мене?) я хочу просто мирно пожити і знайти сьогодні всю мафію, в тому числі і алкоголіків)) Є така штука як палево на останніх хвилинах в дописі останньої надії. Ти в курсі скільки я таких вже писав, будучи за ту чи іншу сторону?
    Хоча ось тобі варіант з простіших
    Вєлик - треба було вскриватись раніше і в своєму повішанні ти винен сам.
    А далі я захищаю Нірванку(а не критикую її червоний проти мене) і наоборот, вона пробує захистити мене і до обіда ніодного допису, щоб ви тут між собою погризлись, а про нас забули. Це все досить легко провертається.
    В мене, крім названих причин, вірити Вєлику було ще декілька інших, інтуітивних. То, що я в темі 24 години з ним скандалив, ще нічого не означає.

З.І. Я наказую тобі, нечистий! Вийди з тіла Хантера!! *трісь палкою по лобі* Вийди з Хантера!! *трісь ще раз* Борись з цим демоном!!! *через 5 хвилин сеансу спіритизму Хантер прийшовши в себе лежав на подлозі з величезною шишкою на лобі* )) Немає за що) завжди радий допомогти ))

11. -Erebus-

Тоді зверни увагу ось на це повідомлення Нірванки:

Нірванка написала: "Контраст - не знаю її, але позначила мафом, бо дописи видаються штучними.", тобто звинуватила у мафіозності тільки Контраст - невважаючи на те, що вона не була найпідозрілішею, мені то нагадує створіння дистанції, і якщо Контраст все ж маф (а радше за все воно так і є), то точно з клану Алкоголіків!

12. Персі

Я не думаю, що Фокса мафія, крім того, навряд чи маф писав би соклана в єдині і найбільш підозрювані, тобі хоча б два ніки мало бути - один сокланський і один мирний

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

А, я туплю :)))
    Чогось здалось, шо ти про Фоксу говориш, а не про Контраст ))

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Ну можливо, в принципі, з того допису я ще б Іспанку віднесла до можливих сокланів Нірванки.

13. -Erebus-

А що би мафу заважило ТАК зробити? :)

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Так, виключати Іспанку з підозрюваних ну ніяк не можна!

14. Персі

психологічний бар'єр :)))
    нє, ну та може бути, але допис про Іспанку мені більш підозрілий: може мир, може маф, типово

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

Еребус, а допис Овода з підозрами можеш знайти?
    Я просто паралельно сніданок готую ))) тож поки що не можу ритись по темі

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

І Алекс ще мені наразі дуже по мафськи виглядає

15. -Erebus-

Та я теж не сказав би, що багато маю часу, бо зараз на роботі! :)))
    Та і в Овода "листу підозр", щось не пригадую!

16. Персі

Ріксі, поділись своїми думками :cry:

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

було - було, але там тільки ніки були без пояснень, приблизно о шостій ввечері вчора

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Людоньки, клянуся чим завгодно, але я мирна! Еребус, проти тебе не голосую, хоча тобі і не вірю дуже. Лишаю свій голос проти Іспанки, (а може проти контраст? чи фоксі? мені особливої різниці не має, але Іспанка зараз більше на мафа походить) бо не знаю, як воно вечері вийде заглянути сюди. Забіжу ще після обіду, а зараз збираю чоловікові "паляну" на работу.. але з форуму не йду, тому не кажіть, що Любімая на форумі, а нічого не пише.. добре, Персі? ти ж навіть і припустити не могла вчора, що мене на місці немає... Напишіть мені щось, поки я ще тут!

18. ContRaSt

Заходь ввечорі на огоньок, будемо думати кого повішати та пити пальону водку і заїдати соленою олениною, нірванки ж нема вже((

Про персі і еребуса вона теж написала підозріло що вони майже мирні, і багато про кого

Наразі всім па знову, навчання, до 6 вечора десь, поки що лишаю голос проти Іспанки, мені вона здається якоюсь не такою, читала минулі ігри, не так себе поводить як мир, коли повернусь, можу ЗМІНИТИ голос, тому дуже не причепляйтесь, то лише інтуіція...
    то саме можу сказати і про Персі, дуже розумна, дуже хитра, не стала б так просто довіряти.. поводить себе не так як завжди коли є мирною..

19. -Erebus-

Чому не віриш?

20. ContRaSt

Блін, всьо, любімая, нас тепер до одного клану запишуть.. :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)