Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

а був би ще більший, якщо би ти грав по людськи, а не вистави розігрував.. пристрелив би її по тихому, і всьо... нє, тобі треба було пурги нагнати, голову всім задурити. і що із того вийшло? будеш тепер із себе "жертву за місто" корчити?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

ага, ага. Відмазка я не переголосував, бо тільки мафи переголосовують, шоб не палитись, занадто вже передбачувана, не канає. Маф ти, Овод!

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Любімая і Овод точно мафи

3. ovod

ovod Well-Known Member

ну я ж не знав, що в нього знову якась роль особлива...

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Любімая нє маф...

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Любімая, я вже знаю, що ти маф! Ти спалилась! Так що вішати кого ми знаємо! :)

6. ovod

ovod Well-Known Member

я ж пожартував... ти шо не поняла?..:haha:

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

а персі, по-моєму оленяр...

7. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, і в чому ж я спалилася? Не побігла стадом голосувати? І що з того? Мафа і без мене повішали... якщо ти був уважним, то міг бачити моє повідомлення в темі сьогодні де я писала свої думки щодо Нірванки...
    Вважайте мене ким завгодно, але мені такого кома ні крапельки не шкода... тільки гірше зробив, бо місто тепер без кома лишиться...

8. Персі

якщо я оленяр, то ти вже олень

9. -Erebus-

А ти впевнена, що мафи в нього стрілятимуть з обох кланів? Звідки? Хм...

10. Персі

бгггггггг
    я б на твоєму місці була обережнішою зі словами, хід кома обраховується першим за мафські :haha:

11. -Erebus-

Ти оленяр? Тоді щиро бажаю перемогти! :)

12. Кохана

Кохана LuBimaya

не чіпляйся... я не впевнена, що лікар його лікуватиме...

13. -Erebus-

І наскільки я розумію перевіряти Вєлік нікого не буде... :)))

14. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Овода з радістю готовий вішати, а Любімая така Любімая... Мене підкупає її логіка, яка в багатьюх моментах сходиться з моєю.

Вєлик... а знаєш, я не буду з тобою прощатись, є надія що ти виживеш і знову цілу ніч+день будеш всіх доставати) Думаю я буду скучати за цим неадекватством)
    Ти повинен вижити!)) Стрільни в Овода, думаю не промахнешся. Ми ітак його днем будемо вішати. Хоча вирішуй сам.

15. -Erebus-

ще є дівчинка!

16. ovod

ovod Well-Known Member

погрожуєш?..

17. Кохана

Кохана LuBimaya

та на здоров'я, хай пуляє...
    після такого вже і грати не хочеться, якщо чесно...
    якщо мене ком завалить, то знайте хоч мої думки: найвірогідніший маф для мене це Еребус.... (ага... ще забула: Іспанка теж мафить, як на мене! почитайте її уважно, все ні про що)
    якщо переживу ніч, то буду голосувати проти нього...

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

ех, дякую тобі за хороші слова, приємно це хоч від когось чути... навіть якщо ти і нєхарошка...

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Любимая, тебя не трону :) Я всегда правду говорю, а Вы не всегда цените то, как Вам всем со мной повезло :) + есчо бесплатное шоу)))

19. Персі

ставлю перед фактом ))))

20. ovod

ovod Well-Known Member

понятно...хоть сильно не кусай...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)