Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

План хороший, не спорю, но є один непродуманий момент - док. Якщо Вєлик вгадає мафа, то док може його полікувати, а далеко не факт, що після всього цього *кома* піде вбивати 2-3 сторони.
    Хоча..., якщо вмовити дока не лікувати Вєлика, то буде повішаний маф, ще й справжній ком зможе відігратись. Хм.. ось таке мені підходить мабуть. Но якщо він попаде в мирного, та ще й в рольовика, я собі цього не пробачу, тому тут треба дуже добре подумати.

... Якщо в кома є вдала провірка, то вбивати Вєлика немає сенсу - завтра зможемо його одноголосно повішати, а ком нехай з своїм розбирається.

Я готовий слухати Вєлика, як адекватного гравця, який зараз назве свою провірку, якщо побачу ще бодай один допис з його клоунським ультиматумом, то вішаю його з закритими очима. Дивитись тему буду десь вже в 7-7:30. Вєлик, якщо ти справді ком, не впусти свій шанс.

Мну пішло на двір)

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Почему? какая разница?

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Деріел, без ризику тут ніяк
    Я все ж вважаю, що мій план менш ризиковий, ніж твій )
    Якщо буде перевірка, буду агітувати народ дотримуватись його, )) якщо ні - прапор декому в руки

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

что-то я смотрю, ты сильно переживаешь на счет того что я угадаю мафа.
    Ситуация предельно ясна. Всем уже должно быть понятно что я и есть Ком. Только мафиозники будут плести чушь "если", "если", "если". т.е. это конечно не чушь, вы так спасаетесь. Но со стороны выглядит чушью.

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ви про що? За нашими правилами:
    6.3.3. Лікар рятує гравця від смерті навіть тоді, коли в гравця стріляє кілька рольовиків одночасно.
    Так, що якщо Вєліка полікують, то його урятують від смерті!

Деріел, що мафи правил не читають? :)))
    Подєльніків би хоч спитав, що і як! ;)

6. Персі

Омг. Да хотя бы для того, чтобы посмотреть реакцию проверки и остальных на эту самую проверку.
    Чо ты упираешься? Я же сказала, буду уговаривать остальных придерживаться вышеизложенного плана и это твой единственный шанс уйти от виселицы. Сколько можно одно и то же, мне надоело.
    Солнце, либо говори проверку, либо не заговаривай со мной вообще

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Якщо ти чудом вгадаєш мафа, я тобі подарую повітряну медаль з надписом *Таких лакерів світ ще не бачив*)) І навіть почну з тобою нормально спілкуватись, про гру і все таке, но для цього тобі потрібно максимум через 2 години назвати один єдиний (правильний!) нік. Удачі)

8. hunter

hunter мандрівник

ти мене попалив:haha:, все більше з тобою не розмовлятиму :crazy:

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Еребусе, прочитай що ведуча написала!!!

9. Персі

мафи правил не читають :haha:

10. Twister

Twister Well-Known Member

Це за загальними правилами. правила конкретної гри мають пріорітет. У цій грі

11. -Erebus-

От- от! :) ......

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Блін! Що за реформації! В нас завжди було інакше!

12. Персі

Еребус, ведучий завжди правий!

13. -Erebus-

Та я вже прочитав! Просто не звично так! № стрілка і тільки один лікар - майже ніяких шансів! :)))

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Має рацію! ;)

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мне не нужно угадывать. Я знаю точно кто маф. И в твоих интересах, не злить меня. потому что я могу назвать твое имя, как предсмертный прикол))))) ну ты понял , да? Вы меня мочите, я говорю что ты маф, мирные узнают что я Ком и тебе крышка. Так что не нужно мне тут условия ставить, а лучше начинай заниматься агитацией против себя.

15. -Erebus-

Ну так скажи! А поки що Вєліколєпний винен!

16. Masini

Masini Well-Known Member

Нафига ты его лишний раз провоцируешь? *facepalm*

17. -Erebus-

Фіга се!? Він нас провокує, а мені його не можна? :)

18. ovod

ovod Well-Known Member

ну-ну....
    ага, а ти з еребусом?

цікаво...
    немає ніякої конкретики.. чого б це?

наразі вішаємо вела,

під підозрою поки що еребус, іспанка, нірванка, контраст, ну і еліот - викручується сильно....

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

шось мені нудно без трави...

Останнє редагування: 8 лют 2011
  19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

А вот не скажу! )))) буду над вами издеваться раз вы все такие корыстные и эгоистичные :sad:

20. -Erebus-

А я тут до чого? Чи ти думаєш, що якщо ми разом з Росії до обидва мафи?
    Тю... Знущатися не вийде, всім - байдуже! Я взагалі на додаткові ролі не дуже розраховував у цієї грі!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)