Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

1. Тебя никто не повесит, если выдашь мафа, это же очевидно
    2. Очень маловероятно, что ты проверял именно Дэриела, поэтому твои призывы голосовать против него необъяснимы для меня

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Что не отменяет того факта, что поведение Дэриела тоже малообъяснимо сейчас

2. hunter

hunter мандрівник

моя чуйка каже шо то всьо ти!

є велика підтримка!

хороший гравець як на мене) граєм на одному форумі.

Любімая, так вже все про всіх знаєш, виходить як відмазка:
    назвала саме шість претендентів на мафи (чому не 5 або 7? то було файно продумано.)
    нірванку + ріксю записала в мири, алєкса в хороші мири - не чисто тут шось!
    і головне шо про всіх написала - або запам'ятала всіх за 17сторінок, абож "лиш би написати"!

такс, пішли відмазки...

пиши-пиши ;) чим більше тим більше інфи!

ну шо я зроблю))) тобто чого?

Хантер - зараза!
    Хантер - форева!
    акція: придумайте ще слово на 6 букв щоб закінчувало "Хантер - ......" але закінчення на "а" і ви отримаєте бонус: голос проти себе хантера :cool:

не Ривси, а Ріксі запам'ятай вже)))
    а спільного в чому? в манері гри чи тим шо палимось? (але вже кажу - Овод обкурився і під мене косить!)

хм, а чому саме "бос"? адже в одному клані є бос а в другому черга за молоком мафська. отже підставляється велике припущення що ти саме з клану де є чергування!

ще черга ж дойде, нє? чи ти вже змирився що тебе повішають і ти не встигнеш когось кольнути?

22-га сторінка!!

3. Персі

Более того, мы повесим твою проверку (рез. оглашаются сразу после дня), если проверка - действительно маф, тебя прикроет док

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да? Это ты каждого что ли опросила? Как я смогу вас убедить что тот кого я назову есть маф, если вы не верите мне что я Ком?
    я не хочу рисковать. Лично я, расцениваю вероятность того, что вы меня замочите после того как я сдам мафа, как очень высокую.
    Если вы считаете что Дэриел и так ведет себя очень подозрительно, зачем вам НЕМЕДЛЕННО знать имя МОЕГО мафа? Двух сразу, мы все равно не замочим.

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тому, що я навіт не уявляю з якогу клану Любімая - але в то що вона мирна з кожним дописом вірю все менше! :)
    :)) Просто посмішив!

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Сьогодні ми вішаемо "твого" мафа - завтра Деріла, коли що! Які проблеми!

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну это ты так говоришь, а одного голоса мало. В игре 16 человек, надо что бы хотя бы 9-10 выразили такую же готовность, а потом подтвердили это на деле.

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

упс) вибач Ріксі) то я не навмисно=)

Спільна непередбачуванність. Ну то що ви палитесь і так зрозуміло)

На флг є гравець з ніком Лівси. А якщо до нього додати нік Ріксі, то вийде Рівсі )))))))) Якось так)) То я вчора вже трохи перегрівся з цим Вєликом)

8. -Erebus-

До речі! А цікаво... Рлень взагалі є серед нас? Чи оленяр покусав Мартіні чи Хонду? Причім, Мартіні дуже ймовірно!

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет, сегодня мы вешаем Дэрила, а завтра моего мафа. Какие проблемы? НИКТО из вас не рискует, рискую ТОЛЬКО я. Я под ударом и у мирных, и у обоих мафов, и под ударом Оленевода.

10. Персі

Потому что так эффективно, лучше рискнуть другим игроком, чем вероятным комом, и я совершенно уверенна, что, кроме меня и Рикси тут еще есть разумные люди
    О_о У меня тут полсписка подозрительных и чо? Есть разница между подозрительным и комиссарской проверкой, как считаешь?

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

:cesored:
    Кароч, я розумію, що Ріксі перша забила, але у грі 2 клани, попрошу один з них вбити мене, грати в якомусь балагані вже ніякі нерви не витримують

11. hunter

hunter мандрівник

а хтось взагалі по темі ніц не пише...
    ти ше не в'їхала в гру?

нарешті цей брЄд завершився!!! :wacko:

бльооооо, тепер Вєлік з Любімою почав... шо за спаринги? блін!

я би тебе повісив тільки б за те, що ти занадто багато спориш зі всіма!

О_о, бо вона тебе в мири записала і ти її вважаєш миром, шось тут не чисто!
    ану сестричко назви дві з половиною причини чому ти не маф???

вже на Любімую перейшов...

просто я з нею вже перестав "харитися" і тепер якісь ігри спокійніші пішли :cool:

і до мене підмазуєшся??? а якщо конструктивних дій не буде і теорій, то я відразу мафік?

толк є! і то великий, треба вдуматися!

:haha::haha::haha:

12. Masini

Masini Well-Known Member

Мда... Чудо комиссар... Фтопку. Голос не меняю, надеюсь Нирвану никто вешать не будет. Удаляюсь, ибо очень сильно нервничаю и желаю писать грубости. Нервы дороже.

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну так вам и карты в руки! Рискуйте другим игроком, а не вероятным Комом. От того скажу я свою проверку или нет, этот тезис не должен претерпеть изменений.
    Конечно есть. Но мне нужны гарантии, а от вас нет пока даже обещаний.

14. Персі

Без обид, но ты ведешь себя более, чем неадекватно. Чем это вызвано - понятия не имею. Желания вникать тоже.
    А вот тебе мой ультиматум - либо говори проверку, либо в продолжении разговора я не вижу смысла.
    Как раз единственная твоя гарантия выжить - сказать проверку. Я буду ее голосовать, думаю, Рикси тоже, и буду агитировать остальных.
    Ну а на нет - и суда нет. Выкручивайся тогда сам. Шансы твои в таком случае оцениваю как нулевые.

15. hunter

hunter мандрівник

ше один мафський абзац! Настя, його вішають, нє?

ось! в асьці сидить, в іншій мафії теж буває! ррррр

ти мафів шукай а не покусаних!

альо! дівчата! ви чого?
    мені не подобається коли таке роблять! :ireful::ireful:

16. -Erebus-

Так я знайшов - Контраст, але мене ніхто не підтримав! :sad:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Він тіко один допис написав! Ще серед мовчунів Сашко_уа... Де ви, друзі?

17. redfox

redfox Well-Known Member

даа, как много я пропустила!

короче, мое мнение - Велик мирный, но уверенности в том, что Еллиот маф - у меня нет!
    вешать мирного, или потенциального мирного только потому что как бы ком Велик так повелел - смысла не вижу.
    тем более у нас заявлен еще не один маф! давайте найдем компромисс и попытаемся найти мафа, а не следовать коллективному разуму Велика

18. hunter

hunter мандрівник

бльоооооо, написав великий пост про Вєліка а мені заглючила довбана опера!!!!! ррррррррр!!!!!!!!!!!!!!
    блін, влом ше раз то всьо цитувати і писати, розкажу коротко:
    док Безсилий проти двох поранень одразу - тебе якщо не повішають то прибють вночі, але якщо прибють вночі - це краще ніж повішають, бо так мафи зроблять одне вбивство, а не два! і ми можем повішати мафа + ти можеш вбити мафа вночі (хоча ти точно будеш стріляти в когось, аби прибити і можеш мира зачепити!)

ти писав що пропонуєш повішати деріела - а якщо він не маф, то тебе навіть док не полікує і ше ти писав що будеш провіряти ще одного підозрюваного: напиши свій список найбільшпідозрюваних!

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

а найголовніше забув...
    ти кажеш нік мафа, ми вішаєм його:
    - якщо він маф, то ти провіряєш ше когось і вночі тебе док лікує.
    - якщо він не маф - то тобі ппц
    - деріела вішати - без сенсу, то нічого не пояснить, а нам треба знати про тебе точно!!

так шо кажеш нік? ти часом не Любімую провіряв?

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

щодо мафства Контраст я тебе підтримую, але голосувати за неї не буду, є більш явніші мафи! і + ще сьогодні буде багато корисної інфи і там вже буде все ясно.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ладно. Забей на мои шансы.
    Как оцениваешь шансы мирных при том, что вы сейчас мочите Кома, а мафы ночью мочат вас?
    Ну не обязан я говорить свою проверку. Более того, я мог вообще не говорить что Ком и тогда бы у вас вообще никакой ясности не было.
    А вам как мед, так еще и ложкой!
    Вот считайте что я не знаю мафиозника, а просто вышел и сказал что являюсь Комиссаром. Ваши действия?

20. hunter

hunter мандрівник

Вєлік, в тебе шанси пережити цю ніч 1 до 13!
    мафії чи чергуючого мафа.
    якщо ти ком - лікар тебе лікує, а два клана мафів дружньо тебе приб'є.
    якщо ти не ком (а маф) і лікар тебе лікує - маф з іншого клану і справжній ком двоє тебе приб'ють.
    шанси пережити ніч - блок дівки
    кажи хто маф і без всяких!!!

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

після того що ти сьогодні-вчора намутив - тебе просто вішають)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)