Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ну якщо док поведеться на цей дешевий трюк, то все вийде доволі печально.
    Треба його вішати однозначно.

Якщо ком натякне, то це буде його передсмертний писк)

---------- Додано в 03:49 ---------- Попередній допис був написаний в 03:40 ----------

Всім споки ноки))

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А шо Ти хотів, щоб всі по дефолту з початку гри Тебе вважали мирним? о_О На яких підставах?

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Все ж таки напишу ще один допис, щоб ви не витрачали надарма час днем.

Вєлик побачив, що все йде до повішання після його низки косяків. Звичайно він не прийме смерть склавши руки, а буде пробувати якось викрутитись. Ким йому вскриватись? були варіанти - ком або док, як головні мирні рольовики. Втрата дока це доволі критично, но втрата парня з пушкою наводить більше страху на мирних гравців. Спочатку він як може мене очорняє, молв "лжец, провокатор, путает город, как ты можеш!". Я в один допис збираю інфу, що до цього моменту і там все доволі однозначно - з сторони Вєлика пусті слова. Чому іменно мене думаю зрозуміло?
    Далі він розуміє що план *А* провалюється, голоса збираються... з'являється план *Б* під назвою *я Ком!*
    Тут теж не без косяка. Йому треба було говорити зразу *Я провіряв Дэриэла - він мафія* Мен б повішали, побачили б мій статус і його б повішали наступним. Но він хз для чого закрутив, молв спочатку Дэри а потім я вам мафа скажу, хоча цей мув всеодно б привів до схеми *спочатку я в петлі, а потім він*

Далі. Ще один плюс - це надія надосвідченність кома, який вскриваеться, молв *Не вірте йому*. А якщо ще й док повірив би Вєлику то взгалі все було б чудово для негативів.

Нірванка, порада кому намікнути на себе була зовсім поганою. Ти під підозрою, но якщо ти мирна, то давай вішати дану наглу мафку і все буде в нас добре. А клани нехай розбираються між собою якось самі.

---------- Додано в 04:52 ---------- Попередній допис був написаний в 04:20 ----------

Сорри за вєника) тільки що побачив) блин, сон через тебе пропав!) хоча добавити нема чого..

Останнє редагування: 8 лют 2011
  4. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка, задолбала! На правах модератора открой ту тему и валите туда ту партию обсуждайте!!! :ireful1:

З.Ы. Дэриэл, я конечно не знаю как ты играешь, но сейчас ты ведешь себя мега паливно

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вже такі фрази трохи непроходять) давай детальніше розказуй де я палюсь) Поки що в мене все за планом - мафка вішається. Далі перечитуємо тему і пробуєм впалити зв'язки.

З.Ы. трьохгодинний сон... він такий трьохгодинний >_<
    мну в дев'ятий круг пекла (в політех))

Хантер >_< про що ви з Рикси говорите, якщо вона ще не знає як я граю!) Ужасс))

Останнє редагування: 8 лют 2011
  6. Masini

Masini Well-Known Member

Рассказываю - излишне кипишишь. Если он врет (а причину я нахожу только одну - он дежурный из второго клана), то долго ему все равно не жить. Но вешать тех, кто вскрывается кем либо, просто непозволительно, ибо таки есть вероятность, что он не лжет. А ты на этом просто настаиваешь. Глупо и по-мафски

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не, ну с Дэриелом все понятно.

Теперь вот что, давайте решим кого проверять. Я так понял, что могу ЛИБО проверить, ЛИБО сразу стрельнуть. Жаль, что нельзя оба действия совершить.
    Предлагаю лучше проверять, чем сразу мочить. Я бы проверил Любимую.
    И это, мирные, не тупим и записывает всех, кто СЕЙЧАС будет меня сливать. На 99% это будут мафиозники, потому что любому мирному понятно, что валить меня сейчас не только не выгодно, но и ВРЕДНО.

8. redfox

redfox Well-Known Member

нет, просто мне надоело быть мирным булочником - пора повышаться в своих глазах) тперь - я мирная РЭДФОКС) самопровозглашенный магнат - а то все булочник - за такое количество игр у меня уже не одна а сеть пекарен и шаурмешных образовалась))))

9. Masini

Masini Well-Known Member

Великолепный, говори проверенного мафа. Дэриэл? Тогда повесим.
    Второе: я бы проверяла потенциальных молчунов. Те кто много разговаривает рано или поздно на чем нибудь спалятся, это раз, два - их посты хоть можно будет почитать и поанализировать. С молчунов же взятки гладки. Например можно проверить Контрасту

10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Комам вскриватись рано!!! то точно!!! навіть натякати не думайте!

Вєлік, ти взагалі не логічний, нашо ті умови??? ЯКщо ти ДІЙСНО ком, і знаєш хто маф, чому б не почекати було ночі та не застрелити самому його???

Ще більший абсурд якщо вішаємо деріела ти кажеш ім’я, а якщо вішаємо НЕ деріела, а наприклад тебе, то так і понесеш ту інформацію з собою???

Поки що треба бігти на навчання, а то буде аж до 4-5 години, тому на даний момент Великолепный, але, прийду додому і якщо треба або сама передумаю, можу переголосувати, па

Ріксі, перевіряйте, втратите хід, дякувати ведучій (вона почула мої молитви), мафа мені не дали )

і цей, де GGall ?

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну нет, я же сказал, что не раньше чем за минуту до конца голосования скажу. Не устраивает - вешайте. Мне все равно.
    Согласен на счет молчунов, но не думаю, что нужно проверять Контрасту. Она уже сдала себя с потрохами.
    потому что так плохо. Зачем трать два действия на одного мафа, сначала его проверять, а следующей ночью мочить? Гораздо эффективнее двух проверить и слить их на голосовании.
    А никак. Я же сказал, что если вы меня вешаете, то я вам ничего не скажу. Будте внимательнее Леди.

12. Masini

Masini Well-Known Member

Глупо. Эгоцентрично. Нафиг-нафиг таких комиссаров. Проголосовать за тебя чтоле принципиально? Даешь флэшмоб! Повесим комиссара вместе!!! :)))

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ничего не глупо. Глупо так флэшмобить. Объясняю почему:
    1. Если сейчас, наравне с мафами, против меня проголосуют мирные, вы не сможете на основании этого голосования делать выводы.
    2. Доставите невероятную радость мафиозникам ,а они в отместку чикнут еще 2-х мирных. Итого, за два дня будет - минус 5 мирных, в числе которых комиссар, который вам не даст никакой полезной инфы.

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В якому саме слові? І це український форум - основна мова спілкування тут українська! ;)

15. redfox

redfox Well-Known Member

у лэди фокси планчик по выведению на чистую воду всех!!! ВСЕХ!!!!))))

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нє ну ви знущаєтесь!!! 25 сторінок!!! Лиш почався перший день!!!!

17. Masini

Masini Well-Known Member

Тебе четко сказали: на форуме два официальных языка - русский и ураинский. Че ты доколупался непонятно. Когда будешь админом, тогда будешь устанавливать свои правила и долбать людям мозги.

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Комиссар Зю, предлагает вам чикнуть Дэриела, раскрыть имя мафиозника и проверить еще одного потенциального мафиозника - это как минимум.
    Дэриел предлагает вам чикнуть Зю и все, больше ничего. И все это ТОЛЬКО ради того, что бы он сам, Дэериел, спасся.
    Думайте ... хотя чего тут думать.

19. redfox

redfox Well-Known Member

ОВОД???? ты маф????

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Шо ти знову мутиш? Якщо ти ком насправді, то місто не пощастило - то факт! :))) Зливай мафа - ми перевіремо підвісом, і якщо ти набрехав, то справжній комі тебе прибере уночі! Як тобі такий варіант???

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Так, ви ж з ним у одному клані! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)