Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

допомога мафії прирівнюється до мафіозної поведінки(є виключення, но в даному випадку в нульовий день це мирним як мінімум не на руку), що завуаліровано означає *вскритись мафією* тобто це підпадає під значення слова *трєш*.
    Приклад:
    та мафія, що називали себе мирними голосує на послідніх секундах і вішають мирного.
    Ми не знаємо ролі Вєника, но така поведінка = зраді мирним = смерть. Думав це і так зрозуміло, тому не розписував.

За це Вєник мене назвав брехуном.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Поправте, якщо зробив неправильний висновок, но як на мене все доволі логічно.

На думку Вєлика це бред.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Це були мої варіанти, що до гри Вєлика.

I увага! його реакція
    і посипалось...
    Нехай кожен для себе зробить висновки.

Дякую за увагу,
    З адекватністю, Елліот.

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навіть коли хочеться Тобі повірити, то переважають емоції від Твоїх дописів, в яких Ти пишеш щось типу, що байдуже за кого грати - чи мирних чи мафів. Може то в Тебе такі жарти - я не в курсі, але то не смішно, недоречно і толку ніякого мирним не приносить.

3. Masini

Masini Well-Known Member

Дэриэл, все умеют читать и делать выводы. Этот копипаст нафиг не нужен.

Нирванка (в принципе как всегда :))) )

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Итак, как и обещал, начинаю шантажировать! )))))
    Я комиссар и мне доподлинно известно имя одного мафиозника. Однако просто так, я эту информацию не выдам. Мирные очень сильно огорчили меня, изначально не поверив и не приняв руку помощи. Более того, стали повально голосовать против меня.
    На данный момент, мои условия таковы:
    1. Вы переголосовываете против Deriel Linch
    2. Доктор меня ночью лечит
    3. За минуту до окончания игрового дня, я называю имя мафиозника.
    Вы конечно можете не соглашаться, но тогда вы:
    1. Теряете третьего мирного днем, а ночью скорее всего четвертого и пятого
    2. Теряете комиссара
    3. Не узнаете имени мафиозника
    4. Лишаетесь минимум еще одной проверки
    5. Скорее всего, очень скоро станете наблюдать за противоборством двух мафиозных кланов и Оленеводом, т.к. сами очень скоро продуете.

Лично мне все равно какой вариант вы выберете.

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Це для тих, кому лєнь перечитувати, молв "А чому ви вішаєте Вєника?" ) Зразу пишу номер допису і вуаля)

6. Masini

Masini Well-Known Member

Если тебе доподлинно известно имя одного мафа, то зачем ждать конца дня? Почему его нельзя повесить сейчас? И если этот маф не Дэриэл, то почему все должны накинуться на него и вынести его к чертям собачьим лишь потому что, что у вас с ним моральная несовместимость?

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ахах)) це все справді бред !))
    Оце умови - вішаєте Елліота і я вам скажу нік мафа))) Такого ще не було))))))
    Вєник, а якщо я той самий док, що тоді?)))

8. Masini

Masini Well-Known Member

Странный комиссар, ей богу... "Вешаете меня, подонки? Ну и вешайте, йух вам, а не мафа"

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну это мои условия. Считаю что имею полное право их диктовать, т.к. терять мне уже нечего, а вот остальным мирным - есть что терять ))))

---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

Не каверкай мой ник плиз.

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ----------

Любезность за любезность. Вы мне гарантируете еще день жизни, я вам гарантирую имя мафа и еще одну проверку, т.е. либо еще одного мафа назову, либо у кого-то будет 100%ное алиби. По моему так справедливо.

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Жах...
    Щось змінилось від початку гри? тебе це почало якось напрягати?)
    повторюю питання - якщо я мирний рольовик, тебе совість мучити не буде?) Ти ж розумієш, що це просто верх неадекватності?) Якщо гра не в кайф, то може замінись тому, що ти зараз фактично зриваеш всю гру мирним))
    епік фейл))

11. Masini

Masini Well-Known Member

Вскрылся комиссаром - веди себя как комиссар, а не как телка обиженная

Копытцем не удобно печатать... Я уже тоже Ривси побыла )))

А вообще ребята бесите... Ладно я и Перси истерички, но мы то хоть дамы, нам простительно, а вы? Эх...

Блин, я у шоцы... Настроил своим поведением людей против себя, а сейчас еще и виноватых нашел, и условия выдвигает. Наглость - второе счастье.
    Да никто тебя пока вешать не будет, ё маё. Ответь на вопрос: почему имя мафа нужно назвать за минуту до окончания дня, а не сейчас?

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нирванка, вот объясни, зачем ты это написала? Если бы не я, то висели бы все мирные в той игре на соснах вдоль дороги, а мафиозники радостно хлопали в ладоши.
    В той игре, я самостоятельно вальнул только одного игрока, который мне мешал. В дальнейшем, я ВСЕ свои действия согласовывал с мирными, что в итоге вылилось в безоговорочную капитуляцию мафии и Великолепную победу мирных!

Тебя, меньше всего подозревал! да и сейчас не подозреваю, однако может хватит уже выдумывать?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хоч це і дуже егоїстично і граєш далі сам за себе, а не за місто, як би мав грати, і вважаєш себе пупом гри, та все ж вішати мені кома шкода, хоч він і такий, як є (головне, щоб вночі мирних не стріляв, хоча і тут впевненості в Тобі нема).

Deriel Linch
    . Бо думаю, що Вєл його провірив (я колись як була комом і провірила Іспанку, то теж до неї вчепилась, щоб спровокувати, саме це зараз і зробив Вєл). А те, що Вєл ніби знає ще одного мафа - то не вірю, вважаю блефом.

Якщо явиться ще один ком, то напевно переголосую назад на Вєла, якщо буду мати змогу, хто б то не був, бо довіри до Вєла всеодно нема (довіри до його добрих намірів). Хоча то теж залежить як другий ком явиться.

Хоча ні. Якщо Вєл - несправжній ком, то нехай справжній не відкривається, а мовчки Вєла замочить на третю ніч (бо цієї ночі ж лікар буде його прикривати ймовірно). Або хай натякне чи що.

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну это элементарно, что бы остальные мафы прикинувшиеся мирными, не успели переголосовать обратно против меня.
    А мы развлекаемся! Играли бы в мафию на деньги, возможно было бы по другому))))
    Нет, не будет. У меня самая главная роль, все остальные либо помогают, либо хотя бы не мешают.
    Я играю так, как я играю. До сих пор никто из мирных не жаловался. Если приходится во имя общего дело кем то жертвовать, я не задумываясь это делаю. В данном случае, не повезло тебе. Но ты сам в этом виноват.

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Взагалі рекомендовано залишити Вєликолепного на розправу справжньому кому на нд, но це очевидний маф. На такі розводи я перестав куплятись з гри третьої. Він тяне час. А якщо ком знайшов вже собі жертву, то ця відстрочка доволі сильно вдарить по позиціям мирних. Хоча признаю, на хвилину подумав, що дана мафка не бреше.
    Голос не міняю, чого і вам бажаю.

І доречі, я не вірю, что він на мене справді зуб має)) принаймні мені Вєлик, як людина дуже приємний, неформатний в всіх значеннях цього слова)) Як гравець поки що... ну тут досвід потрібен) Через декілька ігор такі муви можуть і перемогу принести)) Респект за спробу, но соррі, в тебе нічого не вийде(имею мнение и всё такое))

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я виписала все, що думаю про гравців, бо завтра не буду мати можливості писати цілий день, може комусь пригодиться. А що не треба писати що я про Тебе думаю, якщо це щось погане? Тільки підтримувати Тебе треба і грати так, як Ти хочеш?
    Не факт.
    Неправда! Ти першої ночі прибив Настю, а другої - Хантера. Кого Ти з нами обговорював чи стріляти? Чи я помиляюсь? І Сашку б прибив, якби я не втрутилась!

Бачу, що для Тебе суть не в тому чи Ти виграєш, чи люди, за яких граєш, виграє, а суть в тому, щоб гра проходила так, як Тобі хочеться! Щоб потім Ти вважав перемогу тих же мирних виключно своєю заслугою, а свою персону - незамінну і найважливішу.

Вибач, що переходжу на особисте, просто я вважаю, що це командна гра (в даному випадку, якщо Ти - ком, то маєш грати за місто, співпрацювати). І думаю, що якщо народ Тобі не повірить, нехай навіть не повішає сьогодні, але не повірить, то Ти лишишся незадоволений і когось вночі пристрелиш, бо будеш мати нас в носі, бо на наступну ніч Тебе і так ймовірно приб'ють мафи.

17. Masini

Masini Well-Known Member

Буэ... Уже не хочу играть в эту партию... Пристрелите меня...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А який сенс мафам проти Тебе зараз голосувати і палитись, якщо можуть Тебе вночі прибити? До речі, Тебе навіть лікар не врятує, якщо обоє клани в Тебе вистрілять.

---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:31 ----------

Що Ти маєш на увазі під жертвою? Жертва для кого? Жертва міста? Навіщо?

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

ги)) не ком він і близько))
    А якщо навіть він правду каже то:
    Мертвий ком краще неадекватного кома з комплексом нарциссизму.

Ми спокійно і без нього приведем мирних до перемоги.

Увага! Справжниій ком - навіть не думай вскриватись! Ми думаю і так справимось.

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну я за Хантера и говорю - он мне мешал. А Настю я вальнул до того как раскрыл вам свой статус, поэтому тут о взаимовыгодном сотрудничестве речь не шла изначально.
    Вы с Перси сначала обе сказали мне валить Сашку, но потом ,в последний момент на ТЕБЯ нашло озарение и ты его вылечила. Так что если и говорить что кто-то действовал вразрез с общими договоренностями, то это была ты, а не я. По моему это очевидно.
    А что в этом плохого, если от меня на самом деле очень много пользы? Я люблю развлекаться, параллельно разоблачая мафиозников. Одно другого не исключает и всегда очень хорошо у меня получалось)))))
    Ну а я и играю за мисто . А вот мисто играет против меня. Если и есть у кого-то повод обижаться, то только у меня. Однакож я не обижаюсь, а наоборот! Это прикольно, сначала всех настроить против себя, а потом в одно мгновение повернуть все с ног на голову. И это в итоге поможет городу, как впрочем всегда.
    Пути господни неисповедимы! ))))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)