Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

очень красиво....
    твоя писанина про коалиции, группировки и т.д. тоже может кому-то показаться фигнёй...

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

ржу не мАгу....
    У тебя на лбу не написано, что ты мирный? Сейчас только первый день, окончательные выводы делать рано, а ты уже трубишь во всю, что все врут и намеренно тебя оговаривает... Если я стану сейчас кричать " я мирная, святая!!!" алелуя!
    Точно Рикси сказала, редфокс с писюном....

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

замечательно! ты меня обвиняешь потому что я обвинил тебя. Так только мафиозники действуют. Заметь, я ни к кому не цепляюсь из тех, кто подозревает меня. По одной простой причине - их подозрения в мой адрес, не достаточная причина для того, что бы я стал подозревать их.
    Знаешь, это очень удобно, сначала обвинить кого-то используя как аргумент свое общение с ник в качестве ведущей ПРОШЛОЙ ИГРЫ, а потом сослаться на отсутствие доказательств, объясняя это тем, что сама же их и удалила... а я вот не удалил, и теперь буду тя шантажировать)))))
    Лучше приляг :) Ну помнишь, как в фильме "Основной инстинкт 2"

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

Да ради бога. Не обижусь!
    Ну вот не надо! не все врут и наговаривают, а ТОЛЬКО Deriel Linch.

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:haha:
    10 символів, бо ноу коментс))

4. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

хтось тут дууже воду замулює....
    ЗАЧЕМ?!:dntknw:

5. Кохана

Кохана LuBimaya

неа. я первая начала! а вот ты прицепился ко мне только потому, что я заговорила о тебе!

Сказал Велик после того, как проголосовал в отместку....

жду не дождусь....

м.. неа.. напомни!

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

Ага, ты только голосуешь против них...

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет, не поэтому. Прочитай внимательней мой пост, в котором я обвинил тебя и Deriel Linch
    Зю голосовал не в отместку, просто Deriel Linch успел проголосовать первым. Зю и так бы против него голосовал.
    вот как-то так.
    однако попрошу заметить, что психолог в итоге оказался жертвой! )))))

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Вот не нужно выдумывать! я уже пиццот раз повторял, что против Deriel Linch проголосовал потому что он стал врать, додумывать за меня, искажать факти и специально вводить в заблуждение остальных.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

ага... очень даже симпатично.... Не бойся, я тебя не кокну... можешь начинать.. хоть высплюсь за двое суток...

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

который из???

8. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

Великолепный
    сорі, але мене то виводить..

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанка, виходь із засади і напиши тут щось, поки мене не загіпнотизували і доки я при пам'яті... я ж бачу, що ти на форумі...

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Угу,жагі..мені тіки що мозок згвалтували,думати не можу взагалі...З перших вражень - найбільш підозрілий Вєлік(всіляки коаліції,партії і змови мені попахують мафівським душком),Еребус - а хрін його знає..Скільки ігор з ним грала - досі розкусити не можу..
    Овод - перманентно - мутний стан.Наразі велике ХЗ щодо нього..
    Фокса - щось не дуже мені подобається,якісь такі дописи безладні і позбавлені змісту.
    Любімая - трохи агресія пробивається,наразі важко сказати.
    Персі й Еліот наразі видаються мирними.

Іспанка в скайпі нині,ібо працює..Ібо консультувалася зі співробітницею по робочих моментах..Я скайпом користуюся не лише як засобом зв"язку із гравцями мафії.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Апєратівнєнько, однако!

12. Іспанка

Придєржи лошадєй))я хоч швидко читаю,але за вами не завжди поспіваю...

13. Кохана

Кохана LuBimaya

а, ну вибач... просто я там щодня і з ранку до ночі, тебе бачу рідко.. тому і звернула увагу...

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

а по мимо теми встигаєш ще прочитати інші і понаставляти карми кругом! ;)

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Есть тут еще хотя бы кто-то ОДИН, кто бы меня не подозревал? ))))

15. Іспанка

А в мене відразу кілька вкладок відкрито:)от і встигаю))

Вибачення приймаються томатним соком))))
    Всьо,йду спати,бо сили нема ні на що...

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Подожди! Проголосуй, а то ведь забудешь потом! Deriel Linch - 10000000% мафиозник! давайте его замочим.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Добре, тільки швидше вже збирайся, бо його стає все менше.. а в кладовці лишився тільки один бутильок...

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

)))) навряд.. ти вже остаточно разоблачьон....

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Усім на добраніч!
    Вєлік, твій гіпноз щось не діє... буду засинати перевіреним способом...

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Отлично! я этого и хотел.
    Ну может кто-то хоть один не поддастся стадному инстинкту?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зайшла в тему перечитати результати ночі і всьо решта. До того думала, що буду голосувати проти Еребуса, хоча вагалась, бо жаль його (все таки минулу гру був ведучим, заслужив трохи пожити :) )
    Такий кумедний нонсенс, але теж про це почала думати.
    Ще думала, що коли гравці почали натякати, що Еребуса забагато в темі, і він палиться надмірною активністю, то йому товариші по клану скажуть (або внутрішній голос) "не пались, не пиши, спокійніше, не привертай увагу" (ну мені просто таке деколи мафи казали в таких випадках :shy: ) і тоді Еребус буде менш активний. Але цього не сталось. Значить поки що записую його до мирних.

Щодо інших поки що такі думки.
    Любімая - емоційно щиро, вірю, записана в мирних.
    Вєл - грає сам за себе, зациклився на Деріелу, не знаю його майже з ігор, але нагадує маніяка з тої гри, де відкрився першого дня, божився грати за мирних, а тим часом нас перестрілював по ночах. Тому не вірю.
    Редфокс - хочеться вірити, бо багато разів їй не вірила, а вона таки не брехала. наразі зі знаком питання.
    Персі - в спокійному стані я її ніколи не розуміла. тому чекаю, поки її хтось зачепить, щоб в емоціях знайти якісь зачіпки, щоб розібратись хто вона. наразі записана в мирні.
    Еребус - вище описувала. поки що мир.
    Хантер - чекаю більш конструктивних дій і теорій, він може. його теж ніколи не розуміла, тому поки що в мирних.
    Іспанка - під знаком питання, бо дописи - водичка. або простий мир, якому лінь думати, або маф, який боїться спалитись.
    Щаслива - не знаю її, тож рано робити висновки. зі знаком питання
    Деріел - аналогічно. взявся сперечатись з Вєлом. толку не помітила. зі знаком питання.
    Ггалл - не пригадую дописів, вражень нуль. зі знаком питання.
    Рікся - в своєму стилі, неопізнаний мною об'єкт. зі знаком питання.
    Овод - позначила мирним чисто інтуїтивно, бо нема за що придертись.
    Контраст - не знаю її, але позначила мафом, бо дописи видаються штучними.
    Сашка - не пригадую що він писав. чекаю на конструктив, бо довіряю йому, коли мир, бо шарющий. а поки що зі знаком питання.
    АлексЛв - теж не пригадую що писав. він теж мною неопізнаний ще, тому зі знаком питання.

Поки що мій вирок: Великолепный.
    Не знаю чи встигну завтра переголосувати якшо шо, бо їду до столиці на співбесіду на цілий день, а повернусь найшвидше о 21:30. Хіба що може ввечері в потязі буде можливість зайти в нет, то прийду прочитаю.

Ітого:

1. LuBimaya
    2. Великолепный - Deriel Linch
    3. redfox
    4. Персі
    5. -Erebus- - ContRaSt
    6. hunter - LuBimaya
    8. nirvanka - Великолепный
    9. Іспанка
    10. shchaslyva - Великолепный
    11. Deriel Linch - Великолепный
    12. GGall
    13. Riksia
    14. Овод - Великолепный
    15. ContRaSt
    16. Sashka-ua
    18. AlexLv

20. Masini

Masini Well-Known Member

А ты не думал, что тут могут играть люди, не очень понимающие украинский, а с твоим правописанием людям будет сложно понять смысл твоих изречений??? Какого фига ты нападаешь на человека, который тупо наречие неправильно написал, если сам по 5 ошибок в слове из трех букв делаешь???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)