Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Суть в тому, що всі розуміють. ) В Україні теж є регіони, які ніби українські, а ніби вже і ні :)))
    Я вважаю, що обговорювати тут, хто на якій мові має писати, нема сенсу.
    Якщо для когось раптом стало принципово, можна в обговорення гри винести і т.д. )

Давайте грати нормально, без непотрібних наїздів. )

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

я така :)))

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не нужно выдумывать то, чего нет. За все время, не было ни единой претензии. Ну до тех пор, пока ты не решил по умничать. Хотя сам все прекрасно понимаешь.

3. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

а про жагу то вже цікавіше))
    спочтаку квіти а потім пістоль?:)
    романтішна драма, йоптє)):)))

4. Персі

Та нє, він мав на увазі, спочатку пістоль, потім квіти на могилку :)))

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ти реально не розумієш, що пишеш чи це концерт такий?)
    Приклад:
    Вєлик док
    Вєлик маньяк
    Вєлик босс
    Щось з цього може бути правдою, а можливо правильної відповіді немає, но все зразу правильним бути не може - це факт. Щоб вичислити мафію, мирним потрібно перебирати варіанти, співставляти дописи і так далі... По твоїй логіці виходить, що якщо гравець в своїх дописах написав щось, вот взагалі будь що неправильно, то він мафіознік. Повинен тебе розчарувати, но помиляються всі.

Якщо щось повторити 1000 раз, то починаєш в це вірити. Так і продавжуй - ти на правильному шляху.) (сарказм)
    Я напевно повторюсь но.. ти вибрав лузову стратегію з самого початку)

6. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

нєнєнєнє)) ото вже всьо ламає)) туда жага (чи як то назвати)) не вписується)))
    ну хіба між пістелетом і квіткою, але то вже навіть неестетично, про романтику мовчу.
    :haha:

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Я сказала, что ты виноват? Покажи! Копируй что хочешь и куда хочешь! Вот только выгодно ли тебе это? А скопировать можно и не всё!
    До речі про Іспанку, сидить в скайпі вже хто зна скільки часу, а тут мовчить... дивно... вона взагалі-то рідко там буває, коли мирна...
    А чого про неї згадала, Персі?

От блин, забыла! А я думала, что именно одна мафиозница.. Спасибо, что напомнил мне....

тобі видніше...

8. Персі

:haha: А хто того Еребуса знає... )

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Бо вона лінгвіст і вічно поправляє Еребуса, коли він помиляється )
    Ой, шось ти мені не подобаєшся, Любімая )

9. Кохана

Кохана LuBimaya

скорше перед пістолетом!
    прийшов! ЖАГНУВ! Кулю в чоло! Квітку на груди!
    Настоящій мужчінка...

10. Персі

:haha:
    ..............

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Я собі сама не подобаюсь... треба йти спати.. але як згадаю, що з тією рукою хрєн поспиш, бо не знаєш де її притулити, щоб зручно було, то і спати вже не хочу....

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

А мені наоборот. Вона як гравець вийшла зі стадії відіграшу і активно розписує свої думки. Станом на даний момент вона мені найбільш підозріла на мирну роль - шикарний старт.

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет, по моей логике выходит что маф ты, потому что по мимо кучи неправильных выводов, ты врешь и намеренно пишешь много неправильного, в чем ты сам и признался.
    Нет ни какой стратегии. Стратегия у тебя - сначала написал кучу какой-то фигни и бреда, потом обвинил используя ложь и искажение фактов самого кристально-чистого игрока т.е. меня, а теперь стал оправдываться, снова таки используя грязные мафиозные приемчики, а именно ДОДУМЫВАНИЕ за других.

Тебя никто за язык не тянул. Сидел бы себе спокойно, писал всякую фигню про рога, копыта и футболки, возможно бы и протянул по дольше.

14. Персі

Ну, поки не прийшов Еребус з жагами і пістолями, і в мене все нормально з руками і іншими частинами тіла, )))) то особисто я спати йду )

ПС. Серйозно тему не читала навіть, на рахунок шось там аналізувати і т.п. Так, зайшла порозважатись, поки трава була, ))) завтра почитаю і буду більш серйозна. )
    Добраніч всім. )

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

не здогадувалась, що шикарний старт = бути найбільш мирним для тебе ))

пішла )

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Зю, ну уймись уже, ну. Те трудно, что ли?

15. Кохана

Кохана LuBimaya

:give_rose: дякі!

Сплюнь, Персі! У мене теж все нормально було два дні назад.. а тепер сиджу - каліка.. ні чихнути, ні перднути...

І тобі солодких снів!

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вєлик, наш діалог вичерпав себе, ти повторяешся, а це вже не зовсім весело)
    Я свою думку на рахунок тебе висловив, тепер черга за іншими гравцями.
    Вєликолепный

17. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, і не заважав би тобі вішати мирних.. так?
    Вєлік, поясни будь ласка, у чому суть гри мирним? Сидіти і мовчати? Нафіг тоді взагалі грати?

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да пожалусто... даже более того, обвинила меня в том, что мы с Еребусом в одном клане состоим:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=806595#post806595 более
    Это был тебе мой ответ на то, что ты обвинила меня в том, что я в прошлой игре собирался кинуть мирных, при этом сама этого доказать не можешь, сославшись на то, что удалила все сообщения. А я эти сообщения не удалял и в отличии от тебя, могу подтвердить свои слова документально.
    Ни за что)))) ты только спать не ходи, я счас тя загипнотизирую и ты мне всех остальных сама выдашь))))

19. Кохана

Кохана LuBimaya

и что? а ты обвиняешь меня! хотя я знаю, что я мирная! или если ты мирный, а я тебя цепляю, то я мирным быть уже не могу автоматически?

увы, не могу, именно потому, что удалила ЛС... о чём сейчас сожалею
    Ага, начинай сеанс! Только подожди, щас сяду по удобнее...

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Сколько можно повторять? Мафы что, помимо того что не читают правил, еще и тему не читают?
    Мирные должны высказывать свои мысли и подозрения, но мирные НЕ ДОЛЖНЫ ВРАТЬ, НАГОВАРИВАТЬ, ДОДУМЫВАТЬ ЗА ДРУГИХ и НАМЕРЕННО ВВОДИТЬ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ. во всем в этом, был замечен пока ТОЛЬКО Deriel Linch

тоже так считаю. Скатертью дорожка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)