Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

тобто?

мене не бісить....

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Урра! ))) Овод траву приніс )))

3. ovod

ovod Well-Known Member

вже на закінченні... тре економити..

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Во во... вчора багато зайвого писав ти... це заразно?
    чи зайвим ти вважаєш те, що тебе мафом вважаю?
    Розслабся, Еребус! В перший день всі підозрюють кожну зустрічну собаку...
    Я почала з тебе і Вєліка! що тут такого?

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

На жаль, але про тебе я того ж не скажу, Персі! :sad: Є в тебе щось... що змушує думати!

6. Персі

:cry:
    ...............

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Щиро радію за тебе! :)

8. -Erebus-

Нічого! А чому не голосуєш? Бос не дозволяє?

9. Персі

:haha::haha::haha:
    Ну я згідна, тре добре подумати перш, ніж шось зі мною робити :haha:

10. -Erebus-

Нє. Ну у пориві жагі можна і не подумавши щось зробити! :)

11. Кохана

Кохана LuBimaya

а тобі зараз Бос сказав мені таке написати? Бо я його спитала те саме....
    Еребус, ще раз кажу, розслабся... У тебе вже око починає смикатися... Може я і помиляюся, але у мене не йде з голови гра, де ти мафом був, поводиш себе зараз аналогічно....
    Не голосую, бо ще є багато часу і не всі відписалися!

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Бути цього не може) а знаєш чому? Де твій німб!!!? ))
    Лол) а цитати поверх допису тобі не достатньо?))
    Там все по принципу *Потрібне підкресліть* - логічно, що там багато неправильного)))

Вєлик, ти кумедний)) вот правда - така бурна реакція в твоєму виконанні радує)
    І доречі, замість брєд на хвилинку постав слова *розвод* *перевірка реакції* *тест на вшивость* )) Думаю тоді все зростеться) Як для мирного ти занадто сильно переживаєш, на рольовика не смахуєш. Ти мій кандидат номер один)

Поки що мені цього достатньо. Завтра ще декількох попробую знайти - охота це круто!)

13. Персі

:haha: Мене починає мучити передчуття, що я ще буду заздрити мертвим Мартіні з Хондою, вони хоч упокоїлись з миром ))))

Зараз прийде Іспанка, і розкаже все, що вона думає про всякі "жагі" ;)

14. -Erebus-

Ведуча пише мені, що я мир - а я їй відповідаю! "Мені байдуже, хоч я і мир, але все одне гратиму, як маф!!!" :) Так?

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот не надо ля-ля! Сначала сама вспомнила про какие-то сообщения в личке, потом же сама сказала что их удалила, а я почему-то виноват. Зю вообще об этом ничего не говорил! И кстати, у Зю все сохранено. Если хочешь, могу все сообщения сюда скопировать. Зю скрывать нечего!
    Успею. Не забывай, ты не одна мафиозница. А с твоей помощью, Зю по пытается идентифицировать остальных.
    Слушай, отстань! Зю очень чувствительный к критике. Ну и что, что я не умею писать по русски, это как-то в большей или меньшей степени может влиять на мою принадлежность к мафии? Зю вообще клал на общепринятые нормы и правила правописания. Письмо придумали древние что бы общаться на расстоянии и сохранять мудрость для потомков. Если ты меня понял, то цель достигнута, а на ошибки вообще плевать. Вот еще есть такое мнение:

16. -Erebus-

Персі, мене так і не зробили комом з пістолем, та і взагалі пістоля не дали, інакше я міг би тобі допомогти! :)

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

А ти не думав, що тут можуть грати люди, які не дуже добре знають російську, і їм, з твоїми помилками важко буде зрозумити сенс твого речення?

17. Персі

прийшов би до мене в пориві жагі з пістолем? ше й не думаючи ))) круть )

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

І припиніть вже ті мовні дискусії, для чого вони?
    Он Ріксі завжди на рос. пише і що?

Головне не форма, а зміст )
    А сьогодні тут у багатьох з цим проблеми :)))

18. -Erebus-

Я би ще квіти приніс! :give_rose:

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Так Ріксі і не українка!

19. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

Персі, шариш)) і мені не подобається то все заганяння(:)cry:

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Запутывать остальных ТОЛЬКО на руку мафиозникам. Дякую что ты сам признался, что специально писал "багато неправильного".
    Вже зрослось. Ты мафиозник!
    Если бы было по другому, я бы задумался правильно ли я действую. А так, все отлично. За тебя и особенно за себя - рад.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)