Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

мі скузі - це і є "перепрошую, вибачте" і т.ін....

2. Honda

Honda Well-Known Member

Ато..... Легка смерть була, незамітна..

:))) Злиє ви, уйду от вас :sad:
    Як взнаю, хто мене прибив, капець йому буде:)))
    Думала, маю час, канікули, буду мати чим зайнятись. побавлюсь... Дякую вам!!!... :) Гарної гри, веселої і цікавої!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер - форева! :haha:

4. ovod

ovod Well-Known Member

то нестандартний спосіб виловити оленяра..

5. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha::haha:
    тебе що, вкусили сьогодні?

6. Персі

:haha:
    мене криє )

7. ovod

ovod Well-Known Member

тримай і ти.....

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Дякую, Любимая)
    Найкраще, коли підозрюють, но десь в кінці списку - і в мафозв'язку складно приписати(якщо звичайно не за це і підозрюють)) і є ще багацько кандидатів попереду. Я навіть радий, що в твоєму списку це місце моє)

Еребус - було багато, факт. Но я не побачив в його постах зміни поведінки - плавний, позитивний відіграш. Варто ще подумали над його червоним. Можливий вариіант, що він ком і провіряв саме Контраст,у якої був статус нехорошки. Те саме можна сказати і про червоний Овода(Хантера на роль кома ми вже відкинули))

Іспанка - поняття не маю. Тут в тебе перевага по інфі. Пізніше почитаю одну з її ігор за мафію.

Ось цікаво, чому Вєлик замикає список мафії, а Еребус її очолює? Мені здалось якрас наоборот. Це було схоже на так називаємий *трєш*(гравець вскривається мафією і таким чином розважається - цілком в стилі Вєлика) , правда в нього це дещо криво получалось) Як мінімум за це його вже варто повішати.

Хантер і Овод
    Нірванка і Ривси

Якщо в першій парі схожість очевидна, то в другій я не побачив нічого спільного) якщо тобі не складно, поясни чому саме вони і саме мирні?

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Отлично! Вот нас уже и двое. Главное начать!
    Не понял, что значит ЩЕ. Я же прямым текстом сказал, что мирный, но буду помогать либо мирным, либо мафам, в зависимости от того, кто проявит ко мне доверие. В данном случае, любой кто станет голосовать против меня, на 90% является мафом.
    На счет Еребуса особо не вникал, то тоже не заметил что бы он спалился. Поэтому Любимая, пока что ты у меня главная подозреваемая.
    Нет! Все в силе. Третьей будешь?
    Это лишнее. Достаточно против меня не голосовать и ночью не коцать)))
    что за бред ты несешь? ГДЕ я вскрылся мафом? Ты либо не дружишь с головой, либо намеренно перекручиваешь факты. На идиота ты не похож, остается второе.

вопщем пока у меня два подозреваемых:
    1. Любимая
    2. Deriel Linch
    кого-то из них нужно сегодня чикать.

10. ovod

ovod Well-Known Member

покусали трошки... дайте пожити напослідок...

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що скажеш щодо Контраст?

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

На мой счёт лучше денег положить, чем вникать! :)))

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Оскільки ти граєш в нас уперше, то трішки розповім... в нас тут можна міняти голоси СКІЛЬКИ ЗАВГОДНО РАЗІВ, тому деякі щодуху цим користуються! Але не всі! Хто як хоче - той так і грає! ;)
    Тим більш, що може я Олень? Тоді мій голос ніц не коштує! :)))

• Подобається Подобається x 1
  12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Пока ничего не скажу. А ты почему спрашиваешь, есть какие-то мысли? Поделись плиз.
    это что счас было, попытка вымогательства или попытка подкупа? )))))

13. Персі

Еребус мир походу, занадто вже на мафа змахує ))

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Про Хантера і Овода я не казала, що вони мирні! Від них можна багато чого очікувати...
    Хантер може палитися рольовиком, щоб відвести вогонь мафський на себе во благо мирним і це правильно, але це часто збиває з пантелику справжнього ролевика і починається гониво.. Овод - мутний тіп мужской наружності, мафом грає як мирний, миром грає як маф, гонить сам собі (типу сам шучу, сам торчу) і полюбляє відповідати на питання питаннями типу "тобто?", цим самим бісить, але вже всі звикли...
    Між Нірванкою і Ріксі дійсно спільного нічого немає, поставила їх в пару тимчасово, бо поки що вважаю їх більш підходящими на роль мирних саамів... Але це тільки мої особисті припущення по результатам 0-го дня...
    У випадку з Еребусом/Вєліком то мені наразі байдуже хто у них там головний - довіри не викликають обидва...

Ага! И все побежали тебе верить! Не нужно не дооценивать простых мирных саамов и делать из всех дураков, как ты великолепно умеешь...

Конечно, соклан соклану глаз не выклюет....

А у меня - ты,прикинь!

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Тепер ти святого відігруєш?)
    Вумен логік) Якщо Любимая підозрює Еребуса, а ти ні, то вона автоматично основна підозрювана.. браво-браво...
    Приємно за визнання) Раз не ідіот, значить толк буде ;) Хоча перехід на особистості дещо лишній, не знаходиш?)
    Перейду до суті:
    Якщо ти мирний, то твій план сильно лузовий, якщо я правильно його розумію. Звичайно детальніше розказувати не буду, щоб остаточно не поховати твої надії.
    Якщо ти мафія, то все обламує другий клан.
    Якщо це просто відіграш, то він затянувся, вже не круто)
    Якщо ти маньяк, то це найгірша гра маньяком, яку я тільки бачив)

Я і не писав цього )

16. Кохана

Кохана LuBimaya

що, пече те місце за яке вкусили?

17. Персі

Зю! Ты мафия? Ану только попробуй мне соврать :haha:

18. -Erebus-

Попытка научить грамотно писать! Насчёт - наречие, пишется одним словом! Учи русский язык! :))) Пригодится! :)

19. ovod

ovod Well-Known Member

дякую за комплімент....

20. -Erebus-

Персі ти читала Оруела: "1984"? :) Там було: черне - то біле, добро - це зло! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)