Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Персі або хтось круто підставив, або вона маф,
    але якщо маф то якось або дуже хитро, щоб всі подумали що її підставили, або якось дуже глупо оО
    Тому схиляюсь що хтось таки намагався підставити

судячи з реакції хантера на його роль - йому кома не дали) розчаровано виглядало))

2. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Оо
    А хто її рухає? Чому ти думаєш, що це іменно підстава? чому ти так Персі захищаеш після першого камінчика в її сторону? Вона по твоєму апріорі не маф?

3. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:...........

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну от. Дякую за гру. Мабуть мої гіпотези про мафів були вірними, того й прибрали. Арівідерчі.

5. hunter

hunter мандрівник

:haha: :haha:

6. ovod

ovod Well-Known Member

жаль, щось не вчитувався в ті гіпотези....не помітив...:)))

7. Кохана

Кохана LuBimaya

або вона таки маф, а підставляють її мафи-конкуренти!

8. hunter

hunter мандрівник

Оводе,
    ......

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Любімая
    я пішов спати...

9. ovod

ovod Well-Known Member

шо? ну курнув трошки... дати?

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Винна ContRaSt, бо клановець!

11. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Любимая, поділись своїми враженнями, хто на твою думку станом на даний момент схожий на негатива, хто ні, чому... і все в такому дусі) Вірогідно, що моє рішення буде залежати не тільки від моїх спостереженнь, так як гри багатьох я не знаю і можу сильно помилятись.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

ну уж нєт!!!! Я тепер тебе так просто спати не відпущу! З якого переляку, Хантер? Обоснуй будь ласка!

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

мені дайте!

якісь аргументи може?? чи пальцем в небо? оО

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Адмін, а порушує правила!!! :banned:
    Нагадую:
    5.5. Мертвим заборонено писати в темі гри. Можна тільки попрощатись. В прощанні не можна давати підказки. Такі повідомлення будуть видалені на розсуд ведучої, а гравець отримує покарання - дискваліфікація на 3 наступні гри!

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Еребус красиво відігрував, но перший серйозний допис виглядає мягко говорячи...необдуманно. Туди ж і Хантера.

16. ovod

ovod Well-Known Member

тримай....

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Жорстоко, угу...
    Взаімно)

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

А Вас куди?

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

)))))) а ти шо так розпереживався? )

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Поки для мене негативи: Еребус - дуже багато його вчора було, Іспака - пише так, як мафом грає, Сашка - він завжди чимось недовольний в 0-й день, Ти - дуже вже награно все виглядає, Вєлік - я його завжди в негативи записую першого дня, бо він жук ще той, Редфокс - ну нє вєрю я їй зараз...... то наразі!
    Персі - можливо і маф, але буде видно по результатах 1-го дня, вона зазвичай активніша, коли мирна...
    Хантер і Овод можуть бути ким завгодно, грати як завгодно, тому ще рано про них говорити
    Нірванка і Ріксі - поки мири
    Алєкс - ну запишу в "+", але ще придивлюсь.. він тільки раз був мафом і мафили ми з ним тоді разом, тому зараз зі сторони важко казати..
    Про Щасливу сказати не можу, бо не знаю її зовсім.. те саме і Контраст...
    ГГалл - хто це?
    А взагалі то, рано ще такі висновки робити! А які у тебе думки??? м?

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Думаю було б непогано вже перейти на *Ти*=)
    Ви вирвали слова з контексту, а якщо враховувати попередню фразу про Еребуса, то ваше питання для мене виглядає дещо незрозумілим)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)