Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю, я ще не була мафом в грі з маніяком, здається. Будучи мирною постійно хотіла маніяка знайти :)
    Та і хто сказав, що я хочу знайти оленяра? Це ви придумали, щоб було за що до мене вчепитись :) Я виясняла ким є Редфокс.
    І ще мені здається, що його важче буде вичислити, бо в його інтересах теж позбутися мафів. І коли його будуть підозрювати, то він буде мати відмазку типу "я мафа повісив", наприклад.

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Еребус, де ж так палитися???

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

ви це хто? м? здається, я одна таке сказала....

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навпаки - мафи не прибирають тих, кого підозрюють! Бо таких осіб самі ж мирні можуть повісити вдень, і мафам не прийдеться підставлятись, підбурюючи народ голосувати проти того, кого взагалі не підозрюють.
    Так що треба бути таким сумнівним, щоб мафи не прибрали :))) Але аж не настільки переігрувати, щоб мирні не повісили :)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це не відмазка! Бо повісити мафа може і маф з іншого клану! ;)

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

А я як сказав? о_О

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще Еребус написав:
    До речі, Любімая, а чому коли Ти писала:
    , то не називала, що всі ми мафи (ті, хто про оленяра питав), а тільки я? ;)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

шось ти мені, нірванко, не подобаєшся... А от еребус здається не маф

7. -Erebus-

Оґо! А може маф? Ти хорошо подумав? :)))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ось так:
    То напевно Ти помилився.

А, точно.. Я про це не подумала.. Хм.. То тепер навіть неварто буде дивитись на хід голосування, бо неможливо буде вичислити чи хтось вішав мафа, бо він - мир чи маф з іншого клану.. А я вже таблички для записів голосування приготувала :)))

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Минулої гри я Тобі теж не подобалась ;)

9. -Erebus-

Ну чому ж! Можна знайти зв'язки зі своїм кланом, наприклад! Можна побачити байдужисть до результатів, коли гравцю (мафу?) не цікаво, хто повисне, бо то не його співклан! Та чи мало що може бути! Так що таблички далеко не ховай, згодиться! ;)

Нірваночко, скіко ти сьогодні спала? ;) Я написав: що, якщо людину не підозрюють, то мафи її приберуть швидше, ніж, якщо підозрюють! :)

10. hunter

hunter мандрівник

шось мені зовсім НЕ подобається награність Нірванки і Еребуса!!!

11. -Erebus-

Правильно, бо ми мафи, причім з одного клану! :)))

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ото ви настрочили,поки я в снігу дрихла і молодих оленів і олених до ума - розуму доводила..
    Фокса,при чому тут шведи?))Ви ще Полтави не забули?))по отиграшу ми самі і є прародітєлі шведів(учі матчасть)
    Клас:)Нєєє,мені б томатного сочку з перчиком і сіллю..мням...
    Зю,що ти куриш?:)))Я бачу,що мафи тобі якоїсь травички файної вночі притягли:)))
    Офігеть які люди з нами грають..До Зю тепер тре на Ви і шопотом:)))
    Який бюрократ:)))Видно людину старої закалки:)))

Ридаю....навіть страшно таку картину уявляти))))))

*голосом Юлії Тимошенко":Шановні грамадяни.Що ж це коїться..Ця кааліция це суцільна карупция...

Ееее,роги - це навіть дуже серйозно..Елліот без ріг - це не Елліот...

Ага..оленячим)))))))

От диви яке воно хитре..То до мирних підкочується,то до мафів..якийсь Зю підозрілий..

Щось мені чуйка підказує,що Фокса нам мозГи запудрює отим "заграванням" до Елліота..Що то тут не то..Хоче на свою сторону перетягнути чи як..

Придєржи лашадєй..А то тут грізна саамка за рідкісного однорого оленя яким хочеш лисицям хвости пообриває))))

13. -Erebus-

Та ну? А я думав, що його поведінка бездоганна! :)

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

І чому всі мовчять? :)

14. ovod

ovod Well-Known Member

думають перед тим як писати...

15. -Erebus-

Перед тим, як писати, зазвичай думають мафіозі!
    До речі, а ти раптом не маф, Оводе?

16. ovod

ovod Well-Known Member

а ти з якого клану? я з лівого...

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанко, я як відчувала! Маю відкритий, домашній! Смакота! Вчора три літри відкрила до вечері! Ще трошка є, можеш встигнути!
    ну, від Фоксі можна всього очікувати, бо ніхто її ще мафом не бачив. Але мені оте "загравання" нагадало її баталії з Вєліком про хокей/футбол... і тоді Вєлік мирним не був... тому тут треба придивитися уважненько до вашого лицаря..

хм.. не знаю.. така інтуїція в мене.. можливо ще тому, що ти остання про це згадала, а я то зразу прочитала..

ну і? де решта випендрьожу?

18. ovod

ovod Well-Known Member

любима похоже маф... бо її цікавить в що мафи вдіваються... певно хоче прикид міняти...

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

її тільки згадай :)))

19. Кохана

Кохана LuBimaya

то ти про що зараз? я секонд хенд не ношу....

20. ovod

ovod Well-Known Member

які ціни таке життя...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)