Гра №21: Десь на півночі Скандинавії

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 6 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

всі думають як я...

2. Masini

Masini Well-Known Member

Я ж грю завтра вскрывать будем

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Щось ви всі занадто зациклились на оленярі.. а кому то треба? правильно, мафам! Нірванка - маф!

4. ovod

ovod Well-Known Member

ще мені одна мафка обізвалася....

5. Masini

Masini Well-Known Member

И Нирванку я вскрыть непрочь :blush:

6. ovod

ovod Well-Known Member

і шо це було?

7. Masini

Masini Well-Known Member

Где?
    ........................

8. redfox

redfox Well-Known Member

да все в порядке, там нужно было правильную интонацию изобразить. вывод - я не оленевод-маньяк и нкак по другому. я простая мирная)

9. ovod

ovod Well-Known Member

шось пролетіло... нло певно...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні, я не маф :) Мені цікаво розкусити Редфокс (якщо помітили, я чуть не в кожній грі до неї чіпляюсь, навіть коли вона відкривається і всі їй вірять). Просто вона як Хантер, Рікся, Овод, Персі - щодо цих персон в мене постійні сумніви.

А от на рахунок кому треба вичислити оленяра, то не згідна, що тільки мафам. Ну Ти не писала "тільки мафам", але майже це мала на увазі. Мирним теж важливо його прибрати, ІМХО. Бо так чи інакше оленяр буде намагатись спочатку золенячити мафів, щоб на голосуванні вони не мали переваги у повішанні мирних, таким чином оленяру з мирними буде простіше мафів повішати (це єдиний спосіб йому позбутись мафів). Хоча якби я особисто точно знала, що на повішанні 2 кандидати - то маф і оленяр, то ясно що б мафа вішала, бо все таки від нього більше шкоди.
    Напевно увага до Тебе така, бо всім цікаво що ж Ти відповідатимеш, коли будеш мафом чи там оленяром :) Ну мені особисто це дуже цікаво, бо просто не розумію як то можна тільки правду в такій грі говорити.

11. redfox

redfox Well-Known Member

а вот мне интересно как можно столько игр подряд быть мирным)))
    я сама еще не знаю рецепта на случая - фокси - МАФ)))

12. Кохана

Кохана LuBimaya

хто? тобі? коли?

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я вірю Фоксі )

14. Кохана

Кохана LuBimaya

то нічого! Ось Мартіні ігор з 7 підряд точно мафом був! Щодо цієї гри, поки важко сказати... але, всьо может бить!

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Персі, ти якось швидко вірити почала! З чого б це?

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

совість мучить, ) в минулій грі я їй не повірила, а даремно, ) тре реабілітуватись )

16. Кохана

Кохана LuBimaya

так то вона так, але я декілька ігор з маньяком спостерігаю таку тенденцію, що той, хто старанно і відчайдушно шукає тільки маньяка, виявляється мафом! я і сама так робила, як мафом була... то напевно, на підсвідомості йде намагання перекласти відповідальність за свої злочини на іншого... ІМХО

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

аааа....
    ну да, ну да....

17. ovod

ovod Well-Known Member

та вот... шойно...

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Оленяр поки що не дуже небезпечний не для міста, не для мафів, а ось під кінець гри, коли вже половина гравців буде оленями, і в Оленяра з'явиться шанс перемогти! Ось тоді треба починати хвилюватися!
    Оленяр - гарна роль, але грати йому дуже важко, важче ніж звичайному маніяку - то факт! :)

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Фоксі, а куди подівся "мірний булачнік"? Що, нарешті мафа дали? :)))

19. hunter

hunter мандрівник

відводиш від себе підозри?

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Навіть не думаю, ні в якому разі! Підозрюйте і далі! :))) А то, якщо ніхто не підозрює, то і мафи швидко прибирають, і грати не так цікаво! ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)