Я за вас радий. Але я щиро переконаний,що совок,який керує Україною 20 років,зараз одягнув найогиднішу свою маску. «Кричали ледарі: «Нам лідера! Хоч поганенького! Аби!» На цю біду немає лікаря… Не дай Бог, бути лідером юрби! Шакали знову ошукали, тепер вони вже не шакали, тепер вони: то «за», то «проти», то шахраї, то патріоти. Доборолися! Добалакались! Досварилися, аж гримить! Україно, чи ти була колись незалежною хоч на мить: від кайданів, що волю сковують, від копит, що у душу б»ють, від чужих, що тебе скуповують, і своїх, що тебе продають?! Популяція! Нація! Маси! І сьогодні, і вчора, й колись українського пекла гримаси упеклися мені. Упеклись!
крабе на лбу кириарха петрила..прикольна.. а по правде я вот что скажу: не понятно мне увлечение всеобщее этим спанжбобом.. этож дистрофия! или даже имбицилизм откровенный и прогрессирующий..страшно
Ачередная тема про януковитча? Он конечно свинья, но посвИщать ему большую часть тем на форуме это круто.
какая януковитч? я говорю- спонж боб- этот персонажж мультфильмов.. противный жеж персонаж и всё ,что вместе сним в этом факин мультфильме.. так они не смотрят его дома- на футболки его повесили, на журналы всякие ,на все детские игрушки и на обёртки мороженого..паранойя! что внём прикольного?????
Про ПрЭзЫдента!!!Про ПрЭзЫдента!!! Вы же как тот солдат,который даже в куче кирпича бабу голую видит...так и Вы в каждой теме Вам Янукович мерещится...)