Возможно говорить от себя, как понимаешь сам, не так как принято порой, не так как модно, без попсы - а это очень даже трудно.
О-о-о...вийшли накінець на тему про Правду!Може той пан,що започаткував тему і все зрозуміє...а за-одно і Нашу Галицьку Правду в складі Української Правди! Про банк то добре з повів (давай на Ти). Бо я,Ромку, а я си вже відгрохав "банк" в Самборі,коло моїх батьків...ну не такий ,як на Личакові,але сі тішу.Направду!) Бачиш там,зліва вільне місце...Там ті свої збереження і закопаю!
В Ужгороде злоумышленники за месяц украли около 50 канализационных люков Ну так это говорит о том, что в городе Ужгород, всю его громаду, власть в том числе МВД, СБУ кстати и местных массонов можно оценить в стоимость 50 канализационных люков.:ireful:
Я уверена, что беда нашего горводоканала, нашей теплосети, нашей коммуналки на совест Совесть если она есть, это шанс оставаться человеком, но если мы все честно скажем себе, что мы просто лохи только потому, что тупо платим огромные деньги не за что, ни за горячую воду, ни за мифические услуги ЖЕКов, совесть не позволит?
Мдя...ми таки є правдиві галичани Та й я такий ж... Богдан Волошин "Галицький синопсис" Погляд на нарід галицький зблизька і не дуже
Е-ех... Ще би та хтось тому пану і взагалі...пояснив різницю між Бетменом,Довбушем,Андрієм та Тарасом Бульбами! І усьо...можна йти в "самбірський банк"....Bо був би клас. )