говорили: мол, янукович будет пустышкой

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем unicron, 24 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. unicron

unicron Active Member

згоден. так и э. и що?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ricardo, Ви одесит?
    Де Ваше почуття гумору?
    Ну прибився тут такий собі шлемазл, народ поіржав з нього і модератори прибили гілки.
    Не витрачайте свої кілобайти трафіку.
    Чи може Ви - психіатр?

• Подобається Подобається x 3
  3. ricardo

ricardo Well-Known Member

То такий міт - про одеський гумор.
    Добре, не буду.
    Ні.

• Подобається Подобається x 4
  4. unicron

unicron Active Member

с тебя народ поржет - это точно.

5. Tanka

Tanka Well-Known Member

Так, так. Ми це знаємо на людей Ахметова, Януковича та ПР. Але те що сталося порушення прав мене особисто, як виборця, бо я голосувала за ПАРТІЮ в 2007 році за закритими списками, а не за окремих депутатів. Коаліція може складатися тільки фракціями - це і є дух закону. Те що сталося брутальне порушення Конституції, духу закону, та моїх особисто виборчих прав, як громадянина України. Тому, я приєднаюсь до усіх можливих протестний громадських дій, якщо такі відбудуться з приводу цього порушення. Звісно, що Конституційний Суд обов'язково прийме постанову і скасує цей закон, але ж це відбудеться тільки через рік.

• Подобається Подобається x 1
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. "БЮТу та НУНСу треба було б", але "БЮТ у цьому не зацікавлен", тому НУНС не йде на вибори а йде до Януковича. Все, як завжди - ви не оригінальні. Відчуваю, відчуваю запах мертвих бджіл і прокислого меду...

7. syavych

syavych копач

тему закриваю, поки пробігаючий поряд табун посиденьок не обплював автора :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)