Romko, Вам набридло гуляти в тому лісі? Гуляйте в іншому... Чи може я чогось не зрозумів. Доброї ночі.
Уся інформація, яку я отримував впродовж мого життя трансформувалася у бажання дістатися колись до Лондону, у першу чергу. Можливо, це моя любов до англійської музики та до мови, якою розмовляє пів-світу, історії колишньої імперії, не знаю. Можливо, це повага до найцивілізованішої демократії в світі... Скоріш, усе разом. Без пребільшення скажу, що це була мрія усього життя. Кажуть, побачити Паріж та померти. В мене це Лондон. Звичайно, помирати я не збираюсь, але візит до цього міста відкрив в мені щось нове, як це буває, коли зустрiчаєш кохану людину або везеш з пологового будинку своє немовля. Це те, що завжди буде з тобою і що завжди буде твоєю часткою. Сан-Франціско - це інше, це просто дуже далекий романтичний рай, якого я зовсім не знаю. Це щось на кшталт Good-bye Америка, о, Где я не был никогда. Прощай навсегда. Возьми банджо, сыграй мне на прощанье.
В Японию хочу. В Сингапур хочу, поеду наверное. А вобще во много городов и стран хочу. В Копенгаген и Стокгольм в том числе.
Хлопи-и-и...а я си як вип'ю троха в львівськім барі куняку з кавою та запалю-си файного дзигара,то...то знову хочу до Парижу,як тамтого року. -Йой,а ти шо був тамтого року в Парижі? -Хе-хе...та ні-і-і.Тамтого року я юж раз хтів до Парижу,а того року то знову хочу!
А я всегда мечтала увидеть Багдад ,Дамаск и Бейрут.Но теперь думаю,что это так и останется мечтой....
Уже с 1 июня чтобы получить долгосрочную визу в Чехию, граждане Украины вынуждены будут подавать медицинскую справку об отсутствии тяжелых инфекционных заболеваний, т.е. что они не больные СПИДом, туберкулезом и сифилисом. Но это еще не все, справка должна быть переведена на чешский язык и официально засвидетельствована, а это означает, что на ней необходимо будет ставить Апостиль. это относится к гражданам Украины,Монголии,Молдавии и еще пару африканских стран а про паранжу Вы явно погарячились,особенно что касается Сирии и тем более Ливана,да и в Иране это не обязательно