Ура!!!!!!!!!маю вже горня........воно таке файнюще...і щось зовсім не таке як на фото ..я приємно здивована....а кава яка в ньому...мммм
Та який сором...я ж не пишу, що я розчарована, а напаки приємно вражена...а в тому, що візуально я його уявляла не так-вини адміністрації не має..то лише моє абстрактне мислення
Ого!!! я також хочу таке ж горнятко, на яке приходять повідомлення!!!! Бо я купив простеньке. В принципі, воно мені дуже сподобалося, але ця новітня фішка....
:biggrin: Так-так, у нас із паном Полковником ексклюзивні горнятка - у нього з клавішами, а у мене з SMS-ками :girl_claping:
Будет как раз, если заварить покрепче. Особенно - по рецепту уважаемого Чупаги: "кава палаюча" (с "палаючим спиртом"). Если спирта нет: кофе -с коньком или "украйiнськой медовой з перцем" (Nemiroff), "путинкой перцовой" (Кристалл).
Ой, народ, і я сьогодні забрала горнятко! Воно справді відрізняється від фото, напевно фото не зовсія якісне!!! А чайочок який смачненький в ньому..нямммм
Знаю одну агенцію реклами та дезайну"Реквізит",но вони працюють в Київській обл. м Обухові.То Чашки декоровані (1+0)за 100 шт-10,5 Чашки декоровані ("Фроузен",2+1)за 100шт-16,5 Чашки декоровані (1+0)за 400шт-9,5