Горнятко "Львівський Форум" :)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 9 кві 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ЛФ для большинства постоянных участников, стал частью повседневной жизни, и сувенир -есть сувенир память про приятно (почти всегда) проведенное время, критика про художественные и т.д. качества ..... х.з. не умно як на мене, надо было тогда не чашку рассылать а кусок гончарной глины и набор пензликів - тогда точно критикам некого было бы обвинять, что слепил, то и есть :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

я вже написала повідомлення....:)

3. Designer

Designer Active Member

Ми не вигадуємо дурниці, ми пропонуємо різні витребеньки :girl_spruce_up: :girl_haha:
    А горнятко я вже замовила, чекаю-чекаю-чекаю, а то вже і кава щось не така смачна :girl_cool:

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От поки горнятка не продадуться ніяких витрибеньок ми не одержимо:)

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, мене жаба давить і то дуже сильно :sad: Бо не маю як переказати гроші за горня. Веб-мані тут нема, з ПейПалу на Вебмані теж гроші не переводяться..
    Як ще це можна зробити?.. Можна на якийсь рахунок в банку переказати гроші?
    (варіант висилати поштою відпадає)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

вислати горня за кордон ми ітак не зможемо
    ми можемо доставити його вашим друзям чи родичам тут і вони ж можуть за нього заплатити, а ви уже з ними порахуєтеся як між своїми :) нє?

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З цим нема проблеми. Мій брат би забрав горня звідки скажете і відіслав бандеролькою мені. Але мені не дуже хочеться, щоб домашні за то платили. Тим більше хочу 2 горня ще й пересилка.. Ну щось придумаю.. :)

8. Зануда

Зануда така зануда

Горнятка можна передати автобусом Львів-Лодзь через водія. Щоправда задарма він не згодиться.... Але ж ті горнята вийдуть дорогі! :) Краще вже почекати і забрати у Львові при нагоді.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну так, він за конверт брав 20 грн.. Дешевше бандеролькою, вже дізналась :)
    А у Львові я буду аж у серпні :sad: Але якщо того часу будуть нові версії горнятка, то я прохлопаю історично перші горнятка ЛФ.. Та і жаба постійно дусить :)))

10. Designer

Designer Active Member

:))) А Ви її по голові, по голові :ireful: Зате потім...:morning1::nyam2:

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Мартіні, Ви праві. жаба давить. Бо і купувати те, що не подобається, якось не комільфо, бо закину в шафу і не користуватимусь. і горнятко з рідного форуму мати хочеться. Мені теж не сподобалося. Чекаю на інші сувеніри, може там щось впаде в око.

• Подобається Подобається x 1
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Это КЛАСС!!!!

Скорее всего ЦЕНА, нет?
    Лично мне нравится.
    Особенно клавиши.
    Прикольный дизайн.

Останнє редагування модератором: 16 тра 2009
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я перепрошую...
    А Нірванка у нас ... чужа? о_О Відколи?
    Мені до АС далеченько, але якщо (з ближче проживаючих до АС) більше нІкому - я готовий взятися за пересилку до Лодзі.

Останнє редагування: 16 тра 2009
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

...я от все таки надіюся що конверт дійде і Мартіні його забере.
    А за кордон дуже легко посилається на collect parcel , коли відбирач посилки сам і оплачує пересилку...

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Конверт - імовірно. Гроші - навряд...

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

...побачимо.Я все таки вірю Укр.пошті.
    А ні - то ні , більше експерементів робити не буду .Коли приїду , тоді куплю.

17. Designer

Designer Active Member

о_О Диво-горнятко ще і з клавішами?? Не здивуюсь, якщо воно ще варить каву...;):good: Людоньки, беріть, не вагайтеся :preved:

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, але я вже писала - переслати мені брат перешле, але не хочу в мами грошей просити оплатити горнятка.. Але якщо наша пошта надає таку послугу післяоплати, як пише Патрік, то буде супер! Треба дізнатись :)

19. Полковник

Полковник миється в бані

Сами-то купили?
    Или опять ЖАБА????

20. Designer

Designer Active Member

Заказала. С жабами не дружу с детства.

а де твій аватар? :)