ЛФ для большинства постоянных участников, стал частью повседневной жизни, и сувенир -есть сувенир память про приятно (почти всегда) проведенное время, критика про художественные и т.д. качества ..... х.з. не умно як на мене, надо было тогда не чашку рассылать а кусок гончарной глины и набор пензликів - тогда точно критикам некого было бы обвинять, что слепил, то и есть
Ми не вигадуємо дурниці, ми пропонуємо різні витребеньки :girl_spruce_up: :girl_haha: А горнятко я вже замовила, чекаю-чекаю-чекаю, а то вже і кава щось не така смачна :girl_cool:
Так, мене жаба давить і то дуже сильно Бо не маю як переказати гроші за горня. Веб-мані тут нема, з ПейПалу на Вебмані теж гроші не переводяться.. Як ще це можна зробити?.. Можна на якийсь рахунок в банку переказати гроші? (варіант висилати поштою відпадає)
вислати горня за кордон ми ітак не зможемо ми можемо доставити його вашим друзям чи родичам тут і вони ж можуть за нього заплатити, а ви уже з ними порахуєтеся як між своїми нє?
З цим нема проблеми. Мій брат би забрав горня звідки скажете і відіслав бандеролькою мені. Але мені не дуже хочеться, щоб домашні за то платили. Тим більше хочу 2 горня ще й пересилка.. Ну щось придумаю..
Горнятка можна передати автобусом Львів-Лодзь через водія. Щоправда задарма він не згодиться.... Але ж ті горнята вийдуть дорогі! Краще вже почекати і забрати у Львові при нагоді.
Ну так, він за конверт брав 20 грн.. Дешевше бандеролькою, вже дізналась А у Львові я буду аж у серпні Але якщо того часу будуть нові версії горнятка, то я прохлопаю історично перші горнятка ЛФ.. Та і жаба постійно дусить
Мартіні, Ви праві. жаба давить. Бо і купувати те, що не подобається, якось не комільфо, бо закину в шафу і не користуватимусь. і горнятко з рідного форуму мати хочеться. Мені теж не сподобалося. Чекаю на інші сувеніри, може там щось впаде в око.
Я перепрошую... А Нірванка у нас ... чужа? Відколи? Мені до АС далеченько, але якщо (з ближче проживаючих до АС) більше нІкому - я готовий взятися за пересилку до Лодзі.
...я от все таки надіюся що конверт дійде і Мартіні його забере. А за кордон дуже легко посилається на collect parcel , коли відбирач посилки сам і оплачує пересилку...
...побачимо.Я все таки вірю Укр.пошті. А ні - то ні , більше експерементів робити не буду .Коли приїду , тоді куплю.
Диво-горнятко ще і з клавішами?? Не здивуюсь, якщо воно ще варить каву... Людоньки, беріть, не вагайтеся
Дякую, але я вже писала - переслати мені брат перешле, але не хочу в мами грошей просити оплатити горнятка.. Але якщо наша пошта надає таку послугу післяоплати, як пише Патрік, то буде супер! Треба дізнатись