Я би м з радістю... та маю єдну шкідну традицію... ті що купую - б*ються через короткий період часу, а як подарять... ги-ги, то довго тримаються... Хтілось би до колекції... хто подарить?
В мене нема ні одного банального горнятка . Кожне унікальне. І такої форми теж є, але вони постійно перевертаються.. Ну але якщо не буде циліндричних, то візьму таке.. Коли буду у Львові.. Але може до того часу будуть і циліндричні
Лично мне чуднО!!!! Человек провёл огромную работу. Изготовил сувенирную продукцию, которую ТАК МНОГИЕ требовали.... А теперь, когда всё готово НИ ОДИН ИЗ ЛЬВОВЯН не покупает этот замечательный товар. Опять знаменитое Львовское "АЛЕ". То цена не устраивает, то ёмкость, то форма, то.... ещё сотни "то" чтобы НЕ КУПИТЬ. Лично я беру 3 штуки. Буду стараться в этом году быть во Львове. Если до сентября не буду, то найду способ передать МАРТИНИ деньги и забрать кружки!
Та нє, звичайна практичність. От віддаю перевагу циліндричним, то чому б не спитати чи такі будуть? Я ж і так не скоро зможу його забрати, то зможу дочекатись, якщо буде та форма, яку б хотіла.. А якщо ні, то ні, куплю конусне..