Навряд чи... Їх собівартість чомусь дуже висока, 50-70 грн за штуку, боюся, все, що замовлю, так і доведеться складувати у себе вдома. Хіба що індивідуально замовляйте, але тоді ще дорожче вийде
Оплати по деколю: Одноразовий платіж за створення плівок - 150грн за колір, проте оплата кількість кольорів + 1колір, тобто, при 3-х кольорах оплата становить 450грн+150грн, при 1-му 150+150, оскільки є прозорий фон, який також вважається кольором. Далі, при готових плівках, які виготовляються, повторюсь разово, друк на Вашому горняті, тарілці чи філіжанці коштує від 20коп до 1грн, в залежності від партії. Все що вимагається для прийняття замовлення - малюнок в електронному вигляді (растр) і горнєта... чи ще щось...
Допомога пані Іріски може згодитися, якщо шановна публіка, яка так хотіла форумних горняток, таки почне їх замовляти Бо я, по-перше, не маю де стільки їх тримати, по-друге мені стільки горняток не потрібно, по-третє вкладено гроші і поки вони не повернуться хоча б частково, про іншу форумну атрибутику (футболки, кепки, коврики і тд) мова йти не може. Отож, чекаємо замовлень.
Нажаль моя інформація стосується лише посуду, оскільки це не пов*язано з фірмою "Едем", а власне завод склопродукції, який має цех деколювання... Надала інфу, бо перечитала за коричневі горнята... Як правило, фірми які просто роблять горнятка і таке інше з фото, чи ще щось, роблять на своїх шаблонах (горня, футбілки і т.д.), а тут - надаєте тарілки чи горнятка, хоч салатові в полосочку - і вперед... І деколь робиться один раз, а далі - штампується... Проте тутка нарід любить пива! Можна кухлики пивні зробити... ціна буде десь 10грн/шт, при готовій деколі... Якщо зацікавить, то викладу фото їх робіт...
33 грн з доставкою? Це дешево. Я б замовила, якби були циліндричної форми. Таку не дуже люблю. А чи плануюються циліндричної форми?
Поки що не планується нічого, оскільки попит на форумну атрибутику наразі дорівнює нулю. це залежить від того, куди доставка. Якщо по Львову, то ще можна щось придумати, а якщо в інші міста України, тоді згідно тарифів Укрпошти. Це десь 8-10 грн. Це значить, що між трьома сотнями ваших банально-циліндричних горняток, наше буде оригінально виділятися