Горнятко "Львівський Форум" :)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 9 кві 2009.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ромко в нас блекер (чорнушник) :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

колір горнятка можна нейтралізувати чорною кавою :)

• Подобається Подобається x 5
  3. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А коврики для мишi не плануються iз лого?

4. MARTINI

Навряд чи... Їх собівартість чомусь дуже висока, 50-70 грн за штуку, боюся, все, що замовлю, так і доведеться складувати у себе вдома. Хіба що індивідуально замовляйте, але тоді ще дорожче вийде

5. MARTINI

можна

і може є у Вас родичі чи друзі у Львові, щоб покупка дочекалася вас у них :)

6. Max_

Max_ кл. москаль

Дякi ! Скористаюсь ! )

7. MARTINI

Прошу вибачення за неточність в описі , місткість горнятка не 220, а 300 мл :) А так на око і не скажеш

• Подобається Подобається x 7
  8. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

о_О ого.

Шкода, а то в мене обидва коврики вдома i ще один на роботi позношувалися, але 150 грн... ех...

9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Оплати по деколю:
    Одноразовий платіж за створення плівок - 150грн за колір, проте оплата кількість кольорів + 1колір, тобто, при 3-х кольорах оплата становить 450грн+150грн, при 1-му 150+150, оскільки є прозорий фон, який також вважається кольором.
    Далі, при готових плівках, які виготовляються, повторюсь разово, друк на Вашому горняті, тарілці чи філіжанці коштує від 20коп до 1грн, в залежності від партії.
    Все що вимагається для прийняття замовлення - малюнок в електронному вигляді (растр) і горнєта... чи ще щось...

10. Полковник

Полковник миється в бані

Берётесь за работу?
    Поможете Мартини?

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ні, просто інформую. Я цим не займаюсь, але підказати можу.

Звісно, якщо в цьому буде потреба.

12. MARTINI

Допомога пані Іріски може згодитися, якщо шановна публіка, яка так хотіла форумних горняток, таки почне їх замовляти :) Бо я, по-перше, не маю де стільки їх тримати, по-друге мені стільки горняток не потрібно, по-третє вкладено гроші і поки вони не повернуться хоча б частково, про іншу форумну атрибутику (футболки, кепки, коврики і тд) мова йти не може. Отож, чекаємо замовлень.

• Подобається Подобається x 5
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Нажаль моя інформація стосується лише посуду, оскільки це не пов*язано з фірмою "Едем", а власне завод склопродукції, який має цех деколювання... Надала інфу, бо перечитала за коричневі горнята... Як правило, фірми які просто роблять горнятка і таке інше з фото, чи ще щось, роблять на своїх шаблонах (горня, футбілки і т.д.), а тут - надаєте тарілки чи горнятка, хоч салатові в полосочку - і вперед... І деколь робиться один раз, а далі - штампується...
    Проте тутка нарід любить пива! Можна кухлики пивні зробити... ціна буде десь 10грн/шт, при готовій деколі... Якщо зацікавить, то викладу фото їх робіт...

• Подобається Подобається x 2
  14. fuxx

fuxx Member

Було б файно )

15. MARTINI

Зацікавить, проте "утром горнятка, вечером кухлі" :)

• Подобається Подобається x 2
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

33 грн з доставкою? Це дешево. Я б замовила, якби були циліндричної форми. Таку не дуже люблю. А чи плануюються циліндричної форми?

17. MARTINI

Поки що не планується нічого, оскільки попит на форумну атрибутику наразі дорівнює нулю.

це залежить від того, куди доставка. Якщо по Львову, то ще можна щось придумати, а якщо в інші міста України, тоді згідно тарифів Укрпошти. Це десь 8-10 грн.
    Це значить, що між трьома сотнями ваших банально-циліндричних горняток, наше буде оригінально виділятися :)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я замовлю після свят.Можливо аж два:))Але замовлення одержите точно:)

19. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А я після зарплати :)

20. MARTINI

Крига скресла, перші горнята їдуть в Миколаїв і Рудно ;)

та беріть вже цілий серівіз, знижку отримаєте

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)