Мне, лично, хотелось получить кружку из рук MARTINI, или Levandivki, в тот моммент, когда я буду во Львове. Как это возможно ?
Проект провалився Не думав, що це буде одне із найбезглуздіших вкладень грошей у моєму житті Зате тепер в мене горнят немеряно, до кінця життя вистачить
а в чому ж була помилка? чи не всі, хто замовляв, забрали, - чи, мо', бралося з запасом - але запас невірно порахували? чи, може, різко впала популярність форуму - і "старожили" "зникли з горизонту"?
Полковнику, сплатіть за горнятко Вебмані, а транспортування замовляйте через залізничників. За 50 баксів перевезуть горнятко без митних процедур.
А може цей проект робився "з душею" й адмін просто нескупа людина та й вклав грошей у горнятка стільки, скільки йому хотілось для ЛФ? Ну а поведінку людей завжди важко спрогнозувати: хтось захотів і відразу купив сувенір, інші хотіли, а потім передумали, ще інші можуть надумати купити - горнятка ще є!
Полковник уже давно цілих три замовив По кількості фірмових горнят він напевно друга людина в світі "Проект" робився без точного розрахунку тобто без попереднього замовлення, робився через "соціальне замовлення" народ казав "хочем, хочем", ну раз народ хоче, то треба робити. Малий тираж робив вартість горнятка космічною, тому було вирішено, що тираж має бути приблизно співмірний з кількістю активних юзерів. Очевидно, помилка в тому, що форум штука віртуальна і юзери, які активні віртуально, здебільшого не мають бажання форум "реалізувати". Відтік частини активних юзерів також мав місце, це очевидно теж стало причиною провалу проекту, але лише частково, відсотків на 20. Про повну безглуздість я мабуть таки загнув. Є ще іміджева складова, горнятка вручаються як сувеніри рекламодавцям, партнерам, просто друзям, а отже маячать в офісах і мозолять людям очі А це теж важливо
Кстати, опыт использования кружек показал их высокие качества по формированию уровня специфического иммунитета против гриппа и простудных заболеваний вцелом. Честно. Из троих пользователей - НИКТО не заболел. И ВАМ ВСЕМ не хворать.
Та то, певно, Ви якось раз помилились і взяли інше горнятко для кави/чаю. А тепер варто пити чай з лимоном, молоко з медом, малину, etc. тільки в горнятку ЛФ і будете здорові!