я надіюсь у Марії спитали чи можна виставляти її фото в якості реклами http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21989&page=10 а фотграфу розяснено, що він має право на оплату і проценти??
Може то мав бути сюрпрайз? А взагалі прикольно! Мені сподобалось і фото і ідея. Я спершу навіть прочитала - марії збуваються
Марія взагалі дуже файно виходить на фото, просто "мрія фотографа" я жартую, а щодо Марії не знаю цитувати законодавство про рекламу? п.с. то видно все той екзамен
Завстидали, завстидали А, взагалі-то, перед тим як мою фізію виставити, варто було б запитати в мене, що я думаю з цього приводу. Особисто я проти
Маріє, скажу вам з досвіду - то треба ше на форумівках прикриватись бо потім того потоку не спиниш...
Ну не знаюуу. Сюрприз тем и приятен, что не спросили заранее. А вообще, я б сам там с удовольствием повисел. А если Martini ещё в баннерообмен закинет, то Вас начнут узнавать на улицах. Тогда смело требуйте бонусных горняток.
Не сперечаюся. Але і фото, і банер не містять нічого, що варто було б приховувати. Проти чого пасує протестувати. Вдала фотографія (на якій неучасники гілки/форуму Вас, Маріє, ніколи не пізнають), вдалий банер для ЛФ.
Горнятко суперове, і взагалі ідея про сувенірну продукцію відмінна! Зареєстрована тут давно, але активно спілкуватись почала недавно. А за активним спілкуванням кава йде шалено, так що думаю таке горнятко мені просто необхідне.... з ним смакуватиме і спілкуватиметься ще краще Чекаю зарплату і буду замовляти собі Надіюся горнятка ще є?