Гоп-стоп біля Галицького перехрестя

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем dArt, 18 сер 2007.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Заяву робити варто.
    На мого брата пару років тому у Стрийському парку теж напали пару отморозків, забрали мобілку - дуже не дешеву і рідкої моделі, і певні особисті речі.
    Брат написав заяву в міліцію....... досить довго це все тягнулося, але ті хлопці попалися, на них виявилось багато заяв вже написано, брат і інші потерпілі були на опізнанні, хлопців впізнали...був суд, хлопців засудили.
    Мобілку брата тоді відслідковували по якомусь там коду, то ж ми знали що вона була в словенії, польші, і вже по прибуттю в україну тих хлопців знайшли і затримали тут.

• Подобається Подобається x 1
  2. Капітан

Капітан Well-Known Member

По IMEI. Раньше было легче. Теперь телефоны искать никто не будет, разве что они очень дорогие, или проходят по подрезу или мокрому делу.
    Наше правовое государство как могло так и усложнило жизнь операм, облегчив жизнь преступникам, защитив их от "ментовского беспредела".
    Теперь оперу чтоб отследить телефон по IMEI, нужно пройти семь кругов ада прежде чем он получит на это разрешение.

3. harmony

harmony Well-Known Member

Приблизно два місяці на Нечуя-Левицького біля 24.00, 300 метрів до райвідділу на Зеленій, троє чудаків "попросили" в мене мобільний телефон. Змушений був віддати, бо дуже сильно просили... Добре, що не дорогий був - Nokia 6070. Ментів не кликав, бо не хотів перебивати сон.

4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я в травні йшов в 23 годині біля Ляльки в центрі. Попросили сигарету, нема, йду, падаю від удару по голові взаді чимось важким, чую пару стусанів ногами. Опритомнюю, телефон гроші все на місці, нікого немає. Потім дві операції по рівнянню носа на Ужгородській, два тижні лікарняного

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Не знаю что такое подрез, но тот телефон брата был дейтвительно очень дорогой, и брата информировали когда телефон приехал снова в Украину.

6. sem41

sem41 Well-Known Member

Хмм, Кость Левицький і Нечуй Левицький все ж то є два різних фацета :)

• Подобається Подобається x 2
  7. alex

alex Well-Known Member

Хіба що у якогось опера добрі зав"язки серед мобільних операторів. Та й то... Хоча чисто технічно знайти вкрадену мобілку зовсім не складно, було б бажання.

8. Капітан

Добрі завязки з начальниками служб безпеки мобільних операторів. Коли ще я служив, то з пляшкою Старого Кахеті я мав любу роздруківку. Потім прикрутили гайки. Доводилось вручну переписувати номера і привязку до місцевості з екрана монітора в зошит - бо кожен роздрук фіксувався в Києві. Потім і це стало вкрай важко.
    Єдиний плюс - це розробка всеукраїнської бази даних викрадених телефонів. Якби ще прийняли законопроект, який би змушував операторів блокувати ці телефони... Але наш закон захищає злочинців.

• Подобається Подобається x 3
  9. alex

alex Well-Known Member

Так є. І це називається "права людини"....

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нині програв телефон у карти, чи поміняв на пляшку горівки, а завтра заблокував його за допомогою оператора?.. :)

11. Капітан

Оператор блокує тільки телефони які роходять як викрадені по кримінальним справам. Заявник при написанні заяви про крадіжку завжди попереджається про власну кримінальну відповідальність у випадку якщо це все неправда.
    Тобто якщо такі випадки і будуть, то поодинокі. В основній своїй масі такий законопроект просто зробить безглуздим викрадення такої штуки як мобільний телефон :)

• Подобається Подобається x 2
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не хотів би розчаровувати, але якщо є бажання -- ІМЕЙ можна змінити...

пс. і відсоток "куплених з рук" телефонів -- значно переважає відсоток ліцензійних... :pardon:

13. Капітан

Я в курсі :)
    Але є дві великі різниці - змінити ІМЕЙ в Самсунгу і в Нокії ;) ІМЕЙ можна було взагалі стерти, і на роздруківках його не буде. Інше питання чи є сенс це робити в деяких моделях телефонів - переважно якраз якісних і дорогих :)

14. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

На вулиці Мечнікова, Левицького, в р-ні водоканалу і на території ветакадемії не рекомендую влаштовувати пізні прогулянки . Перевірено гірким досвідом моїх друзів і знайомих.:cry:
    П.С. Міліціонер,що намотує кілометри по периметру російського консуляту їх не лякає. :crazy:
    П.П.С.Висновки: 1. Вночі краще не ходити пішки, а їздити на таксі.:tongue:
    2.Береженого Бог береже.

• Подобається Подобається x 4
  15. andre33

andre33 Well-Known Member

Також "веселий" сусідній район - скверик вище нічого клубу "Пікассо"
    (колишній кінотеатр "Зірка") , та нижче - район Водогінної - Студенток ,
    тут багато гуртожитків- рогожитків , видно молодняк так
    покращує свій матеріальний стан.

16. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так він же ж не міліціонер, він охоронець посольства.
    У нього, вроді, навіть зброї нема

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Але вдень нiхто не нападає правда ж?

18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Я б не отдал...

19. Forest

Forest Moderator

Не згоден. Йому достатньо дописати цей номер до будь-якої карної справи. Я чув, що в деяких висляках опера умудряються дописувати по 10-20 номерів "підозрюваних по справі", Закон ніяк не регламентує кількості підозрюваних :), а перевіряти кожного опера на вшивість по телефонах нереально, пони прикриваються показами від вигаданих свідків, якими виступають самі ж зацікавлені в роздруковці особи. Все просто :)
    Ніхто таскати не буде. Не будуть навіть справу відкривати, навіть за вашими проханнями. І навіть якщо заплатите, то відкриють фіктивну, а потім тихенько її закриють, а вас будуть годувати брехнею про бездарні пошуки. Припускаю це, базуючись на власному досвіді, коли один опер підробив мій підпис і почерк, написавши заяву про відмову від справи. Причому я його попереджав про контроль з боку багатьох інстанцій, навіть преси. Але навіть це не помогло, щоправда гада потім звільнили а начальник РВ взагалі перевівся в інший район.

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)